0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Guzel anneler bir aylik bebegim var bu 3.cocugum birde 5 ve 22 aylik bir oglum daha var ve bn lohusa depresyonundayim surekli agliyorum bir mutsuzlik icindeyim ozellikle aksam olsun hic istemiyorum aksam olunca nefes alamiyorum evde durasim gelmuyor boguluyorum bir bardak suyu icemiyorum.esim bazi gecelerde iste calisiyo cocuklar hep bnde  kndime telkin veriyorum papatya cayi fln iciyorum ama nafile bir akil verin psikiyatriye gitmeyi dusunuyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Telefondan süre falan aç cnm 
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Benmde 3 tne var bende senin durumundaym 4ay oldu 3cu dogali aksam olunca panik tutuyo beni evd2n kacasim geliyo
(10 puan) tarafından
Doktora fln gittinmi 4 aya kadar alisilmiyomu yani
(1,475 puan) tarafından
Gittm ilac verdi  ama bide benm oğlum cok fazla beni uzuyodu
(10 puan) tarafından
Nasil bi ilac ilac kullanirken bebegiji emzirebildinmi
(1,475 puan) tarafından
Ne yazık ki sadece 3 gün emzirebildim ilaç çok fazla yan etki yaptı Hem çocuğa en bana yaptı hafif dozda Ama emzirince tabii çocukta da yan etkiler oldu bende de Hemen bıraktım ilacı içemedim yani antidepresan benimkisi panik atak var o yüzden sakinleştirici gibi antidepresan şeklinde verildi daha önce de kullanmıştım ben ilaç Ama bu farklı bir ilaç olduğu için bana ağır geldi çocuğa da ağır geldi
0 oy
(1,390 puan) tarafından
İhmal etme mutlaka bir psikiyatriye görün canım. Bir de çevrende yakın anne kayınvalide kardeş vs varsa çocuklardan 1i 2 sini en azından bırak biraz birkaç saat dinlen şöyle dışarı çık markete fln git iyi gelir. Tecrübelisin de artık 3.çocukmuş hepsi geçiyor biliyorsun. Allah yardımcın olsun canım geçecek inan
(1,390 puan) tarafından
Kolay değil canım haklısın. Eşin tatil günü olmuyor mu o zamanlar bari ben markete gidip gelcem diyip çıksan kısa da olsa iyi gelir. Ben lohusa zamanı eşim evde olunca ekmeği almaya koşarak çıkıyordum. Kısa yürüyüş bile iyi geliyordu
(10 puan) tarafından
Hemen hemen hergun cikiyorum disari markete yuruyuse ama yalniz kalinca yine ayniyim
(1,390 puan) tarafından
İşte bu hormonlar yok mu :(
(10 puan) tarafından
Sen ne zamana atlattin o donemleri
(1,390 puan) tarafından
Kızım kolik olduğu için benim baya sürdü canım ya :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
+2 oy
12 cevap 431 göst.
+1 oy
7 cevap 301 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,422 soru

24,385,837 cevap

349,001 kullanıcı

...