0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Ben zaten hiç bir zaman kendimi çok ifade edemem o yüzden yalnış anlaşılır kelimelerim bizim komşumuz 4 tane cocu gu olan tek başına kalmış sadece devletin verdiği parayla geçinmeye calisian bi anne vardı bu uygulamayı bile bilmiom ben ona elimden geldiği kadar yardim etmeye calisiyrm ama benimde durumum fazla iyi dgl ben bunu anlatmaya çalıştım dün ben kendim için kesinlikle bir yardim falan istemedim sadece bağış kabul edilir diye post açtım ve çok yalnış anlaşılma olmuş eğer özelden ilgilenmek isteyen olsaydı zaten numarasını verip yonlendirecektim ama gerek yok artık burda herkes dalga gecio disardaki hayatın zorluğundan kimsenin haberi yok adaletsiz dünya 
notu ile kapatıldı: Soru tekrarı

2 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Canım ben yanlış anladim benim açtığım yardim postunda  baska bir şey yazıp ustune 2 ayrı post açtın yardım kabul edilir diye 
tarafından
Ben senin postunda kendim için bisey yazmadimki benimde durumum iyi değil ama daha kötü olanlar var dedim daha sonra komşumuz için post açtım 1 kişi bile yazıp kim için diye sormamış herkes elestirmis
(1,449 puan) tarafından
O esnada bana diyebilirdin benim postta belirtebilirdin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emin ol burdakiler de o disardaki hayatın içinden insanlar ve herkesin yaşadığı hayatın zorluğu farklı .. senin üslubun yanlıştı  bağış kabul edilir nedir yani güzelce durumu anlatsaydin ya böyle bak isteyince oluyormuş ayrıca kendine de isteyebilirsin ihtiyacin olabilir ama herşeyin bı usulü vardir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 223 göst.
30 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 625 göst.
5 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 659 göst.

410,455 soru

12,345,962 cevap

40,117 kullanıcı

Kategoriler

...