Canım on bes dakikalık mesafede oturuyorum kayınvaldem le sorunum yok çoook şükür ama birşey den çok sıkıntı çekiyorum sürekli bize gelince hep kalmak istiyorlar evleride yakın arabalarıda var alışmış oğlunun evinde kalmaya. buraya gelince tatile gelmiş gibi hissediyorum diyor ne biliyim geldimide bazen bir ay bazen iki hafta bazen bir hafta yüzde yüz kalıyorlar canım bazen çook sıkılıyor evimizde çook küçük kedim var bebeğim var 14 yaşında bir kızım var acayip çoook bunalıyorum o konuda hiç anlayışlı değiller. Onlara gidincede illa kalın kalın diye sürekli baskı yapıyorlar ben rahat edemiyorum iki tane erkek var evde bebeğimi emziriyorum çook zor oluyor ve bebeğimi ağlata ağlata seviyorlar sinirlerim bozuluyor çocuğun içi dışına çıkıyor ağzından yuzunden ben yokken öpüyorlar bebeğim hep alerji oluyor kendi evimde çoook daha rahatım bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum en basiti ameliyat oldu bebeğimi bile bile geldi kaldı bende tam bir buçuk hafta o kadar çok zorlandım ki içten dikişler im kanama yapmış çok iş yapmaktan bebeğe mi yemeğe mi temizliğemi nereye yetişeceğimi bilemedim birde 11 yaşında kızı var sürekli kızımla sıkıntı oluyor bazen çok bunalıyorum mesela kıızıım üç kere hareket yaparken yere düşürdü yaşı küçük ama büyük kız çok kalıplı kilolu 14 yaşındaki kızımın gücü yetmedi 11 yaşındaki kıza .Yapmayın etmeyin diye söyledim diye kayınvaldem çook ağladı her geldiğinde pişman oldum falan filan diyor ama her defasında geliyorlar eşime söylüyorum böyle böyle diye bir kaç kere söyledi çook fena kavga ettiler eşimle nasıl halledebiliriz bilmiyorum bazen mesafeli olmak çook iyidir iki gözü iki çeşme sürekli ağlıyor bizden giderken hep özliycem falan diye sanki oğlundan ayrı bırakıyorum sürekli günde üç dört kere görüntülü konuşuyorlar bende eşime diyorum mesafe iyidir biraz mesafeli ol her gün aramakla anne ne az ne çok sevilir dedim evimin içini bilmelerine gerek yok dedim. Sanki herşeyi eşimle konuşuyorlar gibi geliyor bilmiyorum gerçekten.