0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Bir is teklifi aldim  sabah 8 aksam6 haftaici her gun pandemi nedeniyle yoksa 6 günmüş 

Bebegime kayinvalidem bakacak

Ama ben cok kucuk diye dusunuyorum bide ya beni annesi gibi gornezse ya kayinvalifeme alisirsa maddi olarak zor durumda degiliz ha calissam maddi olarak iyi olur mu olur ama cocugum nasil etkilenir bilmiyorum sizce?

3 Cevaplar

0 oy
(2,518 puan) tarafından
Çalışma.. Yazık bebeğine 
-Reklam-
0 oy
(515 puan) tarafından
Eltim ogretmen bebegini 4 aylikken birakmis kayinvalidem bakma simdi kayinvalidemi daha cok seviyor 5 yasinda annesi olsada olur olmasada bende hemsireyim ama calismiyorum uzun surede calismiycam
(687 puan) tarafından
Tek korkum ya babaannesine alisirsa beni istemezse onu daha cok severse
(515 puan) tarafından
Durumun varsa calisma canim. Surekli de is bulanmiyor ama bulunur nasipse ama bebegin bir daha bu donemlerde gelemiyecek onu da goz onunde bulundur
(515 puan) tarafından
Kayinvalidem gecenlrde diyor bebek 80 gunluk oldu ne zaman caliscan ben bakarim diye guzellikle dedim olmadi en sonunda dedim sen bakma bize oglun bakacak diye bana diyorki cocugu yabani yetistirmissin helmiyor bize diye dedigi cocuk daha 80 gunluk :D
(687 puan) tarafından
İstiyorlar ki gelin calissin torun bizle kalsin ..
Hic demiyorlarki evladini gonlunce buyutsun
Bizimki 8 aylik yeni yeni gidiyor
0 oy
(769 puan) tarafından
Öyle  düşünme bence anne her zaman farklıdır akşam işten geldiğinde bebeğine yetebiliyorsan daha ne hem sen keyfi çalışmayacaksın ki sonuçta bebeğin var onada gelecek vaad etmen lazım fırsatın varken çalış derim 
(687 puan) tarafından
Bende 2 sene sonra calissam akli benle babaannesini ayirt ettiginde diyorum sence hangisi iyi olur
(769 puan) tarafından
Benim bebeğimde 8 aylık öyle bir imkanım olsa kayınvalidemi yani bebeğime iyi bakacağını bilsem. İşe başlamayı tercih ederdim hem paramı kazanırdım hemde bebeğimle ilgilenirdim akşamları. 2 sene sonra olduğunu düşün iyice sana alışacak aklı yetmiş olacak bu sefer daha büyük travmalar a yol açacak senin yokluğunu anlayacak birden 40 çıktıktan sonra çalışan insanlar var. Birde son olarak şunu söyleyeyim her bebek farklıdır huyları düşünceleri. Siz en iyisi tanırsınız bebeğinizi size çok bağlıysa ertelemekte de fayda var. Sanırım daha çok karıştırdım kafanızı :)
(687 puan) tarafından
Gunduz bile banq sarilmadan uyumuyor:(

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 744 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 590 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 967 göst.
23 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,496,870 soru

24,452,563 cevap

354,115 kullanıcı

...