0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Merhabalar arkadaşlar ben 9 ay 5 günlük hamileyim ara ara sırt ağrım var artık gelsin diye bekliyorum ama nişan bı türlü gelmiyor beyaz ve hafif Sarı akıntım oluyor doğumu başlatmak için sürekli aktifim ama ağrılarım bir türlü artmıyor sezeryan olmak istemiyorum normal başlaması için ne yapabilirim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana annem meryem suresini okudu ufledi bide suya ufladi o suyu ictim gece sancim geldi dogrdm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cinsel ilişki ve tempolu yürüyüş başlatır doğumu 
0 oy
(68 puan) tarafından
Çömelerek yerleri sil canım doktor bana öyle demişti ise yaradi
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bn sadece yğrğdüm hurma yedim başka bi şey yapmadım.
0 oy
tarafından
Merdiven inip çık cinsel ilişki bide devlet hastanesine gidiyorsan alttan muyane ediyolar o da sancını getiriyor ben iki kere gittim ikincide sancım geldi 41+3 de dogum yaptım
(19 puan) tarafından
Şuan ara ara gelip gidiyor herşeyi denedim bir türlü gelmiyor bu çocuk :)
tarafından
Gelir canım merak etme zamanı vakti geldiginde gelir
0 oy
tarafından

Aaa tam bana göre bir post :D 41 haftalık hamileyken doktor suni sancı vercem dedi hastaneden kaçtım 42ye kadar beklemek için. Annem de başka şehirde oturuyor bana çok kızdı zarar verirsin kendine de bebeğe de dedi. 42+3 oldu annem dayanamadı beni saçımdan tuttuğu gibi doktora götürmek için yola çıktı geliyordu 8 saat sonra yanimdaydi. Sezaryen den de suni sancidan da korkan ben ise koyuldum :D ama herşeyi aralıksız ard arda yaptım. 

7 tane hurmayı suya koydum üzerine Meryem suresi okuyarak kaynattım posasini yedim suyunu içtim. 13 kat merdiven çıktım indim. eve girdim leğene sıcak su doldurup içine zeytin yağı döktüm comelir vaziyette oturdum 15 dakika perine masajı yaptım suda. Sonra mutfak tezgahından tutunup belimi aşağı sarkittim 8-10 dakika kalkip kalkıp oturdum. Sonra bacaklari açabildiğim kadar gerdim bir bacak koltukta bir bacak yerde iyice açtım. Sonra yeniden sıcak suya oturdum ama içine zeytin yağı da döktüm. Rahim duvarını yumusatirmis. Sonra kızımın futbol topuna sonsuzluk işareti şeklinde rahime baskı yaptım. Sonra hurma yedim bol bol. Sonra plates yaptım. Kalktm evi komple sildim ama çömelerek sildim. Yukardan elma toplama hareketi yaktım 10 dakika falan. Papatya çayını demledi ictim. annemin gelmeye 2 saat falan vardı yoruldum biraz uyuyim dedim ama baktım ne sancı ne Nisan hiç bir şey yok kendimi kötüye hazırladım. Duş aldım yattım. Allah'ım bacaklarıma nasıl yuklendiysem ağrısından uyuyamıyorum. Eşime masaj yaptırdım falan derken meğer doğum sancım başlamış. annem geldi. Bir kızıyor ki sorma. Anneme kahve yapacaktım kalktım ama kalkış o kalkış sancım tuttu sabaha kadar sancı çektim hastaneye sabah 7de gittik. Saat 8de odaya aldılar suyumu açtı doktor. 8:15 iki ikinmayla 10 dakikada doğum yaptım. Bu arada ben doğumdayken eşim aşağıda suya Meryem Ana otu koymuş suya girer girmez ot açılmış benm doğum haberimi almış. Ben o ota da çok inandim.

(19 puan) tarafından
Allah sizden razı olsun bugün bunların hepsini sırasıyla deneyeceğim inşallah bugün gelir bizim oğlan
tarafından
Sağlıkla gelsin tabiki. Ama sankinca gordugun hiç bir şeyi yapma. Bende işe yaradı diye sende de yarayacak değil lütfen dikkatli ol. Hayırlı doğumlar :)
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Bol bol yürü sıcak su kasıklarına tut ve ilişki öneriliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busra_yasar123 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
0 oy
10 cevap 369 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 156 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,234 soru

11,413,267 cevap

34,957 kullanıcı

...