0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben 36 yaşındayım 18 aylık bi kızım var ve çalışıyorum bu kızıma annem bakıyor sağolsun  yaşım malum 2. Çocuk olsun istiyorum ama annem çok yoruldu artık yıprandı kadın bakıcı tutarız dedim kaynanam ben bakıcının bütün gün yanında dururum diyormuş böyle bir şeyi kim kabul eder sizce düşüncelerinizi bekliyorum ben mi abartıyorum?

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne güzel işte büyük bi avantaj bence.  Gözün arkada kalmicak için rahat olcak bakıcı çocuğuma nasıl davranıyor diye dusunmiceksin. Ise ihtiyacı olan birisinin bu konuya takilcagini düşünmüyorum ben.
-Reklam-
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Bir arkadaşım o şekilde baktırıyor bebeğine, annesi yaşlı peşinden koşamıyor bakıcı da halinden gayet memnun.. 
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Bence çok mantıklı 
0 oy
tarafından
Bak.canim ben çocuk gelişimci bolumu okudum..evlenene kaadar çok çocuk baktım..eve gelen ablalar diyelim..bakıcı kelimesi çok hoşuma gitmiyo..bakacak olan ablası zaten evde biri var diye bakmiyosa.art niyet ara..isterse on kişi olsun ablası gelip bakmak ilgilenmek zorunda..parasını aliyo çünkü..aradan uzun zaman geçer artık guvenirsin .o zaman gerek kalmaz..ben  kendim ilgileniyorum..anneanesi teyzesi oluyodu..camera var diyolardi ...gidiyoruz diyip Cat kapı geliyolardi..bunlar bozulcak şeyler değil..evlat bu amca dedeye guvemiyomusun dışardan birine nasıl guveneceksin..
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Kimseye güvenip çocuk yapılmaz ama kadın öyle diyosa sağolsun yani
0 oy
(105 puan) tarafından
Madem kaynanan bakıcının yanında duracak ne niye bakıcı tutacaksın ne kadar saçma bir düşünce 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Balıkçılar çocukları dövüyor dövüyor yani kaynanam mantıklı demiş bı yandan yada eve kamera kurun cnm 
0 oy
(650 puan) tarafından
Kuzenim iki  bakıcı tuttu arkadaşlarıydı bide  bebeqi dovuyordular.Duydu ablasına qnderdi bebeqi şuan dört yaşına qeldi ablası bakıyor hala 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Gerek yok kamera kurduracam de canım .Kadının  her yaptığına karışırsa kaynanan kadın işi bırakır.Madem torununu çok düşünüyor kendi baksın
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Bakıcının yanında duracağına kendi baksın o zaman. Daha mantıklı değil mi?
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Bence  çok  doğru bir  karar bu devirde  kimseye  güvenilmiyor   ama sürekli  gelicek madem  k3ndi  baksın  boş yere para vermeye gerek kalmaz 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ozaman kaynanan baksın başında ne diye duracakmış çok saçma madem duracak baksın parada cebinde kalır
0 oy
(612 puan) tarafından
Bence bırak dursun. Annen dursa eli ayağı durmaz. Yine yorulur. Gelsin dursun bakıcının başında. Hem emin olur hem annen yorumlamış olur. 
0 oy
(5,220 puan) tarafından

deki ozaman sen bakta bakıcıya para vermeyek :D niye durmak istiyo yanında anlamadım istemiuosan bende bakıcının yanında kimse durmasın istiyorım de :D

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,426 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
29 Mayıs 2022 Aile kategorisinde 518 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mercann (100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 826 göst.