0 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından

Ya bu mutfak tezgahinda hiçbişi olmayanlar bombos olanlar nasıl basariyosnz bunu ya :D bende tost makinesi kahve makinası cezve köşesi tuzluk yağlar hepsi tezgahta yani siz nereye sakliyosnz .hep çok imreniyorum öle tezgahlara :) ben illaki bisiler koyuyorum :))

20 Cevaplar

0 oy
(138,118 puan) tarafından
bende tek tost makinasi ve fritoz var gerisi dolapta
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bogulurum öyle dolu olursa tezgahım mutfak dolabım bol yetmiyor boş duvara da dolap yaptırdım tezgah üstü dolmasın diye :)
0 oy
(279 puan) tarafından
Bende sadece baharatlık ve yagdanlik var asla dolu sevmiyorum hatta baharatlar kolaylık olmasa onlarida kaldırırım tezgahı bomboş seviyorum rahat oluyor 
(723 puan) tarafından
Bende öle seviyom ama yeterli gelmiyo kuzum işte bizim dolap evde kira ondan.asiri dölü değil benim ama tost makinam falan orda
(279 puan) tarafından
Bizimde kira valla zor yetiyor dolaplar senin yine sadece tostmus bazıları çok kalabalık seviyor nasıl yemek yapıyorlar benim kafam karışır :)
(723 puan) tarafından
Yok kız benim çok kalabalık değil ama bi köşede cezve var 3 lü set yağ tost makinesi kahve makinası öle
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Hepsi alt rafta bende boş seviyorum ama fırınım fln var malesef :)
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Dolabın içine koyuyorum hepsini bir tek yagliklarim var tezgahın üstünde.
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Hepsi dolabın içinde sadece bir tuzluk ve çakmak var elimin altında,onlar bile gozukmeyecek şekilde :)
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Benim yağdanlık ketıl ve baharatliktan başka bisey yok olsa da koysam 
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Benimde öyle baharat takımı bıçak seti sürahi bir iki kavanoz muhakkak oluyor hiç boş kalmıyor tezgah 
(723 puan) tarafından
Sende nendensin :D nasi beceriyolar anlamiyom illa ki köşe de su sürahisi bisi olur benim :))
(3,726 puan) tarafından
Yapacak birşey yok bizi seven böyle sevsin napalim :)
0 oy
tarafından
Dolapların ıcıne canım dolu tezgah sevmem asla ıs yaparken de bir elım toplamak da olur
0 oy
(5,213 puan) tarafından
vay bee var mı onlardan ben şehir efsanesi sanıyodum :D
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Benimki de boş değil  caycim   küçük çöp kutusu  baharatlik ve yagdanlik war :))
(723 puan) tarafından
Seninki iyi yine :))
(5,940 puan) tarafından
Tezgahim büyük olsaydı  tost  makinesi  ve kahve  makinesini de koyardım:)))
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Benim de çaycı, baharatlıklar v.s dolu
0 oy
(144 puan) tarafından
Yagdanlık maharatlık ve çaycım var cnm boş ve temiz severim 
(723 puan) tarafından
Sürekli toplayıp duruyon mu nasıl o kadar bomboş oluyo :))
(144 puan) tarafından
Evet cnm yıkar kaldırım bulaşıklarda makineyi ocak telleri ile birlikte oh mis gibi :) :)
0 oy
(441 puan) tarafından
Tost  makinam buzdolabinin  üstünde.  Tezgahim  cok buyuk. Kettle , küçük  cop kovasi, sabunluk, yagdanlik, tuz ve cay  var. Sen de kahve makineni  kullandıkça çıkarabilirsin.cezvem de dolapta. Tezgahta hoş durmaz cezveler. Kalabalık  durur
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Bebişim büyük olursa dolap tezgah konmaz tabiki ama bnm bu evin dolabı küçük esyam zor sığıyor onlara yer yok misal
0 oy
(579 puan) tarafından
Hiç bişey yok tezgahımda ne varsa dolabımda çöp kutumda dolapla beraber açılıyor caycimin işi bitince yıkayıp kaldırıyorum 
0 oy
tarafından
Bos dolap olmayinca mecbur koyuyorum tezgah ustune ama yerim olsun hepsini dolaplara kaldiririm
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Bende kepçe kevgir seti var bide yagdanlik var gerisi saklı dolapta deterjan ve bulaşık bezi de evyenin altında aski aldım oraya koyuyorum 
0 oy
tarafından

Fırın ve mikrodalga var benimde 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 490 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
28 Aralık 2023 Moda kategorisinde -srn- (13,119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 487 göst.