0 oy
704 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,481 puan) tarafından
29 günlük kızım var, bi türlü yaralarım geçmedi göğüs kalkanı,  lansinoh, zeytin yağı, garmastan krem, kendi sütüm, ayva Jeli bi türlü geçmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Emzirmek eziyet oluyo artık. çok çaresizim

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tahinin yağını denedin mi şimdi o nasıl oluyor dersin belki tahin uzun süre kalıyor ya kavanoz içinde üzerinde yağ oluyor işte o çok etkili diye duydum.. Bende 1 2 kere kullandım sonra lansinoh kullandım etksini gördüm 
(5,481 puan) tarafından
Lansinoh 2 haftadır kullanıyorum geçmedi bi türlü
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Kakao yağı kullanmayı dene canım bebeğe de bir zararı yok ben oğlumda bu yazdıklarının hepsini kullandım çare kakao yağı olmuştu
(5,481 puan) tarafından
Deneyeceğim çok teşekkür ederim
(81 puan) tarafından
Rica ederim inşallah faydasını görürsün
(5,481 puan) tarafından
Amin İnşallah
0 oy
(77 puan) tarafından
Sari kantaron yagi dene benimde catlamisti emzirirken agliyodum sagolsun bi abla tavsiye etmisti iyi geldi surup kalkani takiyodum cok iyi gelmisti
(5,481 puan) tarafından
Silmek gerekiyor mu
(77 puan) tarafından
Hayir silmedim canim ama istikrarli bi sekilde devam etmistim 1 haftada tamamen gecti sonrasinda olmadi sukur
(5,481 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah
(77 puan) tarafından
Insallah bi an once iyilesir canim
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Kuzum hemen göğüs kalkanı al 1 günde geçiyo 
(5,481 puan) tarafından
Kullanıyorum canım, bu gün bikaç saat çıkarayım dedim ucu yapıştı hemen
(5,370 puan) tarafından
Göğüs kalkanı mı gümüş kapak fln değil dimi o 1 günde geçirdi benmkini ağlardım hep kanardı
0 oy
(678 puan) tarafından
Benimde  öyleydi bende emzirirken göğsün ucuna takılan silikon göğüs ucu aldım onunla emzirdim düzeldi ama  tabi mecburiyetten sonra o silikon uca alışıyor bebek hep onunla emmek istiyor ama dayanamiyacaksan  al başka çare olmuyo geçmeyince 
(5,481 puan) tarafından
Onu da aldım ama midesi bulanıyo almıyo onu da
0 oy
tarafından
canim sag bir iki gun ben oyle yaptum birde gogsunu iyice ver hava kacirmadan daha cok çatlıyor yara oluyor bu sefer ben bir gogsum yara olunca digerini veriyordum digeri yara olunca öbürünü sağıyordum veriyordum 2 ayda ancak duzeliyor tabi yaraya bagli
(5,481 puan) tarafından
Onu da yaptım, sağ çok kötüydü sağıp verdim tabi tam boşalmamış mastit oldu bu sefer de ateşten kendime gelemedim
tarafından
ay canim gecmis olsun ben esimden destek almistim sicak havlu koyup gogsumu 1 saatte bir 2 saatte bir sagardim 10 gun bebek tutmadi yogun bakimdaydi birazda oyuzden asiri yara olmadi gecmis olsun kremler felan var diyolar ama ben hic kullanmadim
(5,481 puan) tarafından
Eşim olmasa çok zorlanırdım bebek bakımından zaten
0 oy
(811 puan) tarafından
Dermovate bide thiocilline 

Herkese bu iki kremi öneriyorum canım çocuk doktorumuz söyledi benimkide bı türlü iyileşmemişti bunları küçük bı kutuda karıştırıp sürdüm 1 hafta-10 günde tamamen iyileşti
(5,481 puan) tarafından
Ben yardımcı olmaz diye sormamıştım çocuk doktoruna çok teşekkür ederim
(811 puan) tarafından
Rica ederim canım bebek icinde yara göğüsle emzirmek iyi olmadigi için ilk lanolin önerdi bana o geçirmeyince eşim doktoru aradı bunları kullansın demis
Kremlerin biri göz kremi alıcak olursan şaşırma sonra :)
(5,481 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Canm bende ne yaptıysam geçmemişti emzirince ağlıyordum resmen  sonra annem göz merhemi sür emzirecegin zaman da sil bebeğin ağzına gelmesin dedi bir kaç gün kullandım ve çok iyi geldi gerçekten sende bir dene istersen 

image

(5,481 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah
tarafından
İnşallah iyi gelir canm gerçekten çok zor o göğüs ucu yarası
(5,481 puan) tarafından
Aynen öyle emzirme zamanı hşç gelmesin istiyorum
tarafından
Bilirim o acıyı Allah yardımcın olsun canm
0 oy
(503 puan) tarafından
canım bende herşeyi denedim geçmedi. en son garmastan ı sürüp gümüş göğüs kapaklarını taktım. o zaman memedeki krem silinmiyor daha uzun süre kalıyor ya herhalde o yüzden iyi geldi bana 
(503 puan) tarafından
yoo hatta benim doktorum silmeden de emzirebilirsin demişti ama ven yine de temizliyordum bir sıkıntı olmuyordu
(5,481 puan) tarafından
Üzerimde temizleyin diyo
(503 puan) tarafından
işte bende temizledim zaten
(5,481 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
(503 puan) tarafından
rica ederim inşallah bir an önce geçer
0 oy
(24 puan) tarafından
Cnm benm bebegimde 55 günlük aynı bndede oluşmuştu yara ağlayacak duruma geliyodum herşey denedim fayda etmedi 1.5 hafta falan oluyo iyileşeli emzirmeden önce ve sonra sütünü sür göğsüne emzirdikden sonra bi 10 dk falan havalandr 
(5,481 puan) tarafından
Aynen bazen ağlıyorum emzirirken
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Gümüş kapak alsaydın keşke hamileyken, ben 11 haftalık hamileyim ilk onu aldım :)
(5,481 puan) tarafından
Yorumlara baktım kimi beğeniyo kimi önermiyo
(3,462 puan) tarafından
Benim çok arkadaşım kullandı hepsi memnundu
(5,481 puan) tarafından
Bakalım daha geçmezse onu da alacağım
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Al benden de o kadar dediklerin. Hepsini denedim. Hala ayni. Vakti gelmeyince geçmeyecek sanirim. Ne yaparsak yapalım.bizde 45 gunluguz . iki.güm acımadı fazla geçecek sanirim dedim. Gene ayni acimaya yanmaya devam ediyor

Hangi göğsümü emzirirsem.o tarafim.uyuşuyor acıdan. artık emzirdikten somra göğsümdeki yaraalara bakmamaya karar verdim . birazda psikolojik olabilir diye düşündüm.sene dene belki ise yarar.
(5,481 puan) tarafından
Bayağı topatlamıştı geçen hafta, pompa ile sağıp verdim emzirmedim sağı, sonra mastit olduğu ateşden kafamı kaldıramadım, tekrar emzirmeye döndüm
(1,326 puan) tarafından
Olmuyor canim. Sahip verince de bebek göğsü tutmak istemiyor. Ben iki kere falan sagd verdim tutmakta zorlandı. Zaten gogus uvumyoktu zor tutturdum memeye.o yüzden birsksi  da istemedim. Bnde emziriyorum. Cok çektim ucu olmadığından. O yüzden yeterki emsin illaki geçecek diye teselli ediyorum kndimi.
(5,481 puan) tarafından
Aynen öyle, geçecek diyorum sabret geçecek
(1,326 puan) tarafından
Sabret canim. Dua okuyorum  sürekli göğsümü verirken. Bilirsin sende büyük ihtimal.

BismillahirrahmanirrahimRabbi Yessir ve la tüasirSehlil Aleyna bi fadlike ye müyessirRabbi zidne ilmen ve fehmen nafianVe temmim bil hayri

insallah gecer tez vakitte
(5,481 puan) tarafından
Amin canım senin de inşallah
0 oy
(476 puan) tarafından

Neler neler kullandım cnm Bi bilsen en sonda ucu kopucak hale geldi doktorum memeyi bıraktırman lazım dedi nette bunu kullandım hem sütüm buna birikti hem gögüslerim yerine geldi gerçekten bunu tavsiye ederim imdi ikinci ye hamileyim tekrardan bunu kullanıcam

image

(5,481 puan) tarafından
Kullanıyorum canım, hemde hiç çıkarmadan. Hamileliğin sonlarında e vitamini sürmeyi öneriyorlar, bence denemeye değer. İnşallah yara olmaz senin de tekrardan
0 oy
(34 puan) tarafından
Madecassol krem ve karbonat benim oyle gecti canım 
(5,481 puan) tarafından
Karbonat yakmıyor mu
(34 puan) tarafından
Dayanilmayacak gibi değil bebek emerken daha çok can yanıyor :)
(5,481 puan) tarafından
Deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim
(34 puan) tarafından
Rica ederim suyla krem gibi yap sur açık dursun ama o kuruyor tabaka haline geliyor sonra yika kendi sutunu sur oyle emzir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 69 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
6 cevap 181 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurrsa (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 377 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,555 soru

23,831,631 cevap

318,899 kullanıcı

...