0 oy
314 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Uzuluyorum durumuna yaptigi ayrimciliklari kotulukleri gormezden gelmek istiyorum ama gelemiyorum bi yanim ara bi yanim ne cabuk unuttun yaptiklarini halende yapiyor arama diyor eltimi bas taci ediyorlar hep onu cagiriyorlar bizi hic cagirmiyorlar olsek aramazlar gelmesler bile ama ona en ufak biseyde kosuyorlar eltim ne gidip yardim ediyor nede soruyor onu ama gorsen bas taclari kizi desen zaten kendjnden baska kimseyi dusunmez ameliyat olacakmis iyilesmezse esim aksam gitti ama ben gitmedim aramadim da ama vicdan azabida cekiyorum ama yaptiklari aklima hep geliyor icimi dokmek istedim sadece sizlere

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Affetmek allaha mahsustur cnm hep kırılıyoruz  fakat soyle düşün bizi yaratan rabbimiz ne kadar da merhametli  ki onca hata  yapmamıza rağmen ne rizkimizi  ne evimizi ne luksumuzu  aliyor bizden istese  nefesimizi bile keser ama sabr ediyor af ediyor merhamet ediyor biz kimiz ki dünya  da olan dünya da kalmalı bence sen rabbine sığın  affet ara derim ben
tarafından
Cok guzel birsey soyledin ya cok sagol canim haklisin arayacam soracam acmazsada krndisi bilir en azindan gorevimi yapmis olurum
tarafından
Bence de sen ara mesefe  koy ama kibir koyma araya bosver iyi  bildiklerinden bulsunlar kötülük sen allah için ara  beni sevsinler diye değil onlar  sevmese  de olur seni
tarafından
Sagol canim yok asla kibir koymuyorum ama yaptigi ayrimcliklar cok zoruma gidiyo olsem hastanelere dussem asla aramaz esim onlarla kavga rdene kadar ama yine vicdan azabi cekiyorum aramadigim icin birazdan arayacam
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanlık adına aramanı tavsiye ederim Allah rızası için bunu yap bırak onlar bilmesin Rabbim bilsin 
tarafından
Haklisim canim arayacam simdi uyaniktirlardir ben sadecr Allaha havale ediyorum
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Saglik bu aran ne kadar kotu olursa olsun esinin hatrina ara sor gecmis olsjn de derim..
tarafından
Sagok canim cok dogru arayacam simdi oda konusmuyor benle acmazsa kendi bilir en azindan gorevimi yapmis olurum
(9,650 puan) tarafından
Açmazsa da kısa öz mesaj yaz canım. Aradım duymadınız. Geçmiş olsun demek istemiştim hayırlı günler de genede boşver büyüklük sende kalsın denir ya özellikle sağlık söz konusuyken büyüklük sende kalsin
tarafından
Cok digru canim arayacam belki burnu yanar cunku kac defa acillik oldum haberide oldu ama arayip sormadi.bile
(9,650 puan) tarafından
Oda onun ayıbı canım ayıp olduğunu bile bile sen yapmış olursan kendini de kötü hissedersin..  herkes kendine yakışanı yapiyo boşver
tarafından
Aynen canim ben kendime yakisani yapayim sadece cok sagol canim
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Belini nasıl kırmış ya 
tarafından
Eltimin cocuklari yere su dokmus oda kaymis dusmus bel kemigi kirilmis suan korse takiyor ama yatak bosaldigi gibi hastanede ameliyat edeceklermis
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Eşinin hatrina ara geçmiş olsun de . Yüz göz olmaya gerek yok. Daha sonra da evine gidersin bı defa yeter. Ayrımcılık yapana çok bile.
tarafından
Aynen oyle yaparim canim o ben hasta oldugumda arayip sormuyor bile resmen bana kopek muamelesi yapiyor gordugunde ama arayacam sadece cunlu gittigimde surat asacaklar konusmayacaklar yine esimle huzurum bozulacak
0 oy
(8 puan) tarafından
Bence ara sonuçta hastalık insanlık sende kalsın
tarafından
Oyle yapacam canim sadece Rabbim sorsun hesabimi diyorim
(8 puan) tarafından
Rabbim herkese hakettiğini veriyor ya bu dünya da ya öteki tarafta
tarafından
Cok digru canim cok sagol
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Eşinin hatırına ara yada git kuzum boşver büyüklük sende kalsın başlarda benim de kaynanamla aram çok iyi değildi gitmek istemezdim çağırmazdı etmezdi eltimle çok iyilerdi hastalandığında ilgilendim inadına arayıp sordum gidip geldim şimdi bana daha yakınlar bişey olduğunda çağırıyorlar 
tarafından
Yok kuzum cok yaptim onlara kendi ailem gibi gprdum sevmeyince insan sevmiyo biturlu sevdiremedim kendimi hep temizligine yardimina kostum inanki yaptigi onca seyden olmasa gidip evinide temizlerdim ameliyat olunca cocugumu halama teslim edip yanindada kalirdim ama onun huyu hicbir zaman degismiyor sadcee arayacam
(2,480 puan) tarafından
Doğrudur canım ara bence de
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Ara cnm sonra aramadı olur yine sen kötü olursun büyüklük sende kalsın boswerr sen görevini yerine getir içine derst olmasn sonrada. Keşke deme
tarafından
Cok sagol canim yok arayacam ama esimede dedim gitmetecem diue oda hakli oldugumu bildigi icin sesini etmiyo sadce Rabbime havale ettim
(6,852 puan) tarafından
İyi yaparsın cnm boswer büyüğümüz sonuçta
tarafından
Aynen canim cok sagol yorumun icin
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Her insan kendine yakışanı yapar Allah için yaşa o bu ne yaptı diye bakma boşver 
tarafından
Cok dogru canim ben kendime yakisani yapip arayacam gorevimi yapacam kotulugu sadece kendine
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Esinin hatrina, Allah rizasi icin ara gecmisnolsun de. Insanligini yap
tarafından
Oyle yapacam canim cok sagol zaten esimede dedim ararim ama gitmem evine diye oda tamam dedi
0 oy
tarafından
Sen ara elinden geleni yap canım o mahcup olsun yaptıklarına pişman olsun. Her yapılana karşı gaddar olsaydık bu dünya çekilmez olurdu. Yarın bir gün ne olacağı insanın başına ne geleceği belli olmaz sen bi merhametli insan olarak ara halini hatrini sor
tarafından
Uyuyorlar kaldi yarina canim esim arama gec oldu yarin ararsin dedi ben ondan nefret etmiyorum kinde tutmuyorum sadece hasta oldum kac drfa acillik oldum sormadi haberi oldugu halde ona kirildim bide surekli eltimi yemeklere dogum gunlerine cagirip vpde kiskandirmalari daha cok kendisinden soguttu.ama hastalik iste arayip soracam yarin
tarafından
Anlıyorum seni çokta haklısın. Herkes insan oluyorda. Herkes merhametli vicdanlı olamıyor bunlarda bizim şansımıza canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 161 göst.
6 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.
21 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 686 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.

413,411 soru

12,446,251 cevap

46,156 kullanıcı

Kategoriler

...