0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (980 puan) tarafından
Kızımda laktoz intoleransı var uzun süredir süt diyetindeyim dr arada açmamı söyledi daha önce yoğurt yedim sıkıntı çıkmadı. Bugün çok az peynir denedim her yerinde kabarma oldu. Az önce Alerji doktorumuza WhatsApp'tan resim attım kurdeşen olmuş dedi 2 ilaç söyledi kullanmamız için. Canım çok sıkıldı başına gelen varmı çok korktum yaa. Ne yapacağımı bilemedim bir şeyler sürme dedi doktor. Alerji çok zor bir şeymiş

3 Cevaplar

0 oy
(13,313 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır. Sen yine dikkat et bu ara 
(980 puan) tarafından
Sağol cnm Evet dikkat etmem gerekiyor Uyumayacağım bugün çoğalıyor mu diye kontrol edeceğim
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
uc gun ust uste ye yogurt yersen mesela. oyle dene bide. benim kizim baharat ve kirmizi bibere duyarli. paketli gidalar da ayni sekilde. benim yedigim bi tatli kasigi mayonez benim sutumden ona gecip dokunuyor. ve testlerimiz hep negatif ciktigi halde boyleyiz. alerji zor birsey gercekten Allah yardimciniz olsun. elinden geldigince paketli hazir gida tuketme bu soslar sikintili oluyor genelde. 
(980 puan) tarafından
Bizimde testimiz normal fakat Gaitada redüktan madde yani laktoz pozitif çıkmıştı
Tekrar test yaptıracağız
(3,834 puan) tarafından
bizim kakaya bakilmadi.  2 defa deri testi yapildi sut urunleri ve yumurta icin. bi kere de kuruyemis icin test yapildi. iki kere kan testi yapildi. doktordan istemeyi dusunuyorum bende artik o testi pandemi bi aralanirsa gidicem insallah.
(980 puan) tarafından
İhmale gelmiyor bir de söz konusu evlat olunca
(3,834 puan) tarafından
aynen canim katiliyorum sana
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Canım yoğurt mayalanırken sürün içindeki laktoz yani süt şekeri ölüyor bu yüzden yoğurt ta vücudu tepki vermemiş ama diğer süt ürünlerini tüketmemeye çalış. 
(980 puan) tarafından
Doktorumuz söylemişti cnm. Diyeti açmayı denemiştik sonuç bu şekilde oldu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
23 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huriyenur (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 484 göst.
0 oy
5 cevap 373 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Linkin (24,225 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,244 soru

24,382,673 cevap

348,847 kullanıcı

...