Ben bir arkadaşımla cafede oturuyordum, arkadaşım benden sonra eşimle buluşcakmış, o sırada arkadaşımı eşim aradı benimle oturduğunu söyledi, arkadaşım da gelse olur mu dedi, bende kalkcam ben zaten gelsin dedim, sonra görür görmez birbirimize tutulduk, ikimizde ilk gördüğümüz anda içimizden ben bunla evlenicem demişiz, sonra eşim gıcıklık falan yaptı, ben öğretmenim bana dedi ki sen hangi okulda öğretmensin söyle de çocuğumu o okula göndermiyim ilerde falan dedi, bende seni bu çeneyle kimse almaz evde kalırsın çocuğun da olmaz dedim :) aynı gün konuşmaya falan başladık, sonradan dedi ki çocukla annesi aynı okulda olmasın torpil yapıyo derler diye öyle demiştim dedi :))) iki seneye yakın sevgiliydik, sürprizleri hiç bitmedi, beni mutlu etmek için elinden gelen herşeyin fazlasını yapmaya çalıştı, ben gezmeye bayılıyorum heryere gittik gezdik, beni o kadar çok sevdi ki dedim tamam artık evlenebiliriz :) zaten ortak çok fazla arkadaşımız varmış herkes bizim birlikte olmamıza çok sevindi, şimdide 1buçuk senedir evliyiz 11haftalik hamileyim :) yatıp kalkıp şükrediyorum iyi ki eşimle evlenmişim diye, bu uygulamada okuduklarımdan sonra daha da fazla şükretmeye başladım