Ben Hastane de tanıştım ya siz. ;)
Anamın evinde:-) görücü usulü bizimki
Facebooktan tanistik o bana mesaj atmisti slm dye :)
üniversitede :)
Ben lisedeydim oda siniftan en yakin arkadasimin sevgilisiydi arkadasm tanistirmisti :D
Gorucu usulu tanistik❤
Valla bende hastanede tanistim canım :)
Çarşıda ilk bir birimizi gördük ben mağazada çalışıyordum sonra facebook saolsun:D
Arkadas ortaminda arabayla beni evden almislardi diger arkadaslarimizda sevgiliydi esimde araba yi kullaniyodu
Facebook :)) ayni okulda okumusuz ortak akrabalarımiz var ben onlarin evinin üst katina çocukluğumdan beri hep gittim ortak arkadaslarmzda var ama facebookta tanistk. Daha önce yolda karsilastgmizi bile hatirlamiyrm
is yerimde ama ortak arkadasim sayedinde
yaylada :) bize misafirlige gelmisti enistemin arkadasiydi enistem sagolsun bizdeydi kahve icmeye gelmisti esimde ilk goruste asik oldu bana :)
Faceden :D beraber olduğumuz bir grup vardı face de o sayfaya resmini atmıştı 350 tane de kız buna mrb slm yazmıştı :D bende yazdım sonra 2 dk geçti slm hemşeriim die o bana yazmıştı 2 ay konuştuk daha sonra hiç görüşmedik sonra yüz yüze gelelim die sözleştik görüştükten 2 gün sonra evlenelim mi demişti :D
Yani 2 temmuz da görüştük 7 temmuzda da nişanlandık :D
Biz akrabayz ama hic gormemistk birbirimizi ablamin yanina gelmistm annesi esimin tlfnundan bni aramsti esimde daha snra numarayi eski sevglisinin numarsi sanip bna bagrs cagrs msjlar atti cvp vermedm snra anlaslms ozur diledi facebooktan oyle konustk
Istanbul üniversitesinde aynı bölümdeydik ikimizde..Ilk 2 yıl arkadaştık 3.yılımızda flort dönemimizdi mezuniyete yakın nişanlandık:)) çok özlüyorum o günleri:)))
Onun kucuk kardesiyle venim teyzemin oğlu nisanlıydı. Klnaya gittim bunlara. İsde elimde bardaklar cay koymaya giderken mutfaga görmus beni sinra kardesine demis fotolar falan benim haberim yok tabi. İsde oldu bitti kısmat ama iyiki gitmisim ya o kınaya. Yoksa kocisimi nerde görub evlenirdim opnunl)))
İş yerinde tanıştık iş görüşmesi için gitmiştim ş u an hala aynı yerdeyiz :)
Feyste bi gurupta
Onun anasının evinde :)üç sene önce
orta okulda, birbirimizin ilk aşkıyız:)
Ben onun hala kızının evinde tanıştım. Aracı olmuştu çöpçatan :) ama iyi ki olmuş.
1,492,685 soru
24,390,111 cevap
349,250 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın