Ya cok farkli aslinda biyle bakinca ben kotu insan gibiyim ama arkadasimin umrunda bile degildi sevgili olmalari flan askere gidicekti esim ve arkdasim asker yolu bekleyemem gitmeden ayrilirim ben takiliyorum zaten onla flan diye bana anlatip duruyodu bi oldu iki oldu yapma etme cocuk ciddi dusunyo flan desemde arkadasimin lay lay lom kafasini adam edemedim hatta iki kisiyle de faceden flan knusup biriyle ilcemizde pastanede bulusmustu esimle ciktigi donemde bende gittim esime anlattm ciddi dusunup hayaller kurma arkadasim senden ayrilmayi dusunyo sevdgi flan yok amaci zaman gecirip takilmak diye esimde knustu flan ama degismedi ayrildilar baskalariyla gorustgunu ogrenince cok buyuk kavga cikti haksizliga gelemedigimden ben anlatmistim durustluk pahasina arkadasimla aram acildi ama esime gidip soylemistim buda onu cok etkilemis asik oomustu karakterime sinra bi sohbet muhabbet derken iki ay ciktik snra ben ayrildim fikirler uyusmadi ama nasibimde varmis 4 yil snra tekrar karsilastik bu kez ayrilmamak uzere teklif etti kabul ettm evlendik iste sukur kedi kopek gibi olsakta cok seviyoruz o arkadasimda baskasiyla cikiyodu o cocuk askerdeyken esimin en yakin abi dedigi biriyle evlendi digr cocuk askrden geldi olay cikti ayeilcakti flan ama hamileydi suan 2 yasnda kizi var iyiler esiyle sukur akillandi artik herkes evinde yuvasnda mutlu :)