Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ailemle ilgili psikolejik sorunlarim
0
oy
606
göst.
8 Şubat 2021
Diğer
kategorisinde
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
soruldu
Mrb kizlar ben 24 yasindayim 7 aylik evliyim ve 9+5 günlük hamileyim ailemden bıkacyildir surekli fiziksel ve psikolojik olarak siddet gordum ozellikle babam denicek insandan en buyuk psikolejik sebebi o kisidir çok büyük izler ve yaralar birakti evlendim ailemden kurtuldum dedim esimle cok severek evlendik birbirimizi hâlâ cok seviyoruz ama benim gece sayıklamalarım esimi uykuda surekli tokatliyorum surekli sayiklamalarimda ailemle kavga ettigim ve esimin beni bikac kez ben aglarken uykuda uyandirdigini gördüm esime sen anne olacaksin ben önemli degilim ama yavrunu koynuna aldigin zaman ya onada boyle vururssan ne yapariz dior ne yapmam gerekior psikologlara gittim ama sadece ilac veriyor neyapmam gerekiyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
8 Şubat 2021
irmakebru
(
146
puan)
tarafından
cevaplandı
Şeyhe git muska yapsın sana boşuna ilaç fln içme organlarına yazık
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben oyle muska ya falan inanmiyorum kusura bakmayin
8 Şubat 2021
irmakebru
(
146
puan)
tarafından
yorumlandı
Dua yazıyo Kuranı Kerimdn inanmamak sizin tercihiniz
8 Şubat 2021
Seher M&M
(
6,387
puan)
tarafından
yorumlandı
Dunya dua ustune ama bunlada ne alaka bilemedim once bilim sonra ilim
8 Şubat 2021
irmakebru
(
146
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı durumu yaşayan bir tanıdığım var birçok psikoloğa gitti öyle ön yargılı olmayın duanın gücüne inanmıyosanız o ayrı
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Duanin gucune inaniyoruz ama once bilim sonra ilim derler
8 Şubat 2021
irmakebru
(
146
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir seçenek sundum keyfin bilir gitmişsin zaten psikoloğa sürekli gitmen gerekecek bıraktığnda tekrar başlıyo tanıdığımdan biliyorum ama duayı dilinden vücudunda taşırsan seni iyileştirecektir
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Ankarada bilmemki ben oyle seyh falan nasıl olur bilmemki
8 Şubat 2021
Fatma26
(
32
puan)
tarafından
yorumlandı
Kadinda hem en iyi cevap secmis hem inanmam demis ironi mi gercek mi anlayamadim ben
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Arka arkaya yorum gelince sasirdim isaretleyince gitmis hani okudum gibisinden cunku burda yeniyim arkadasim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Şubat 2021
✿ Nᴀᴢʟı ✿
(
2,263
puan)
tarafından
cevaplandı
Bilinç altında çok fazla yer kaplıyor ne olursa olsun ailen için zor olsada unutmalısın hiç düşünmemelisin. Daha bilgili iyi bi psikoloğa git derim başından atmadan yol gösterecek birine
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Ailem ariyor hemen benle kavga ediyor annem hemen daha nasilsin kizim demeden derdini anlatiyor okadar tiksindimki o baba denicek insana ölse gam yemem esim bi saka yapsa sarilcak gini olsa hemen kollarimin arasina kafami aliyorum ya korkma vurmuycam sarilicam opucem dio neyapicam sasirdim
8 Şubat 2021
✿ Nᴀᴢʟı ✿
(
2,263
puan)
tarafından
yorumlandı
Kıyamam sana ya bi süre görüşme ailenle tlfnum bozuk de çok fazla hassassız ama destek alman şart canım
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Denedim telefonum bozuk dedim inanirmisin hattimi bile degistirdim en kotu evlat ben oldum daha yetmedi babam olcak kisi bana ulasip sen telefonunu hattini nasil degistirirsin s*****siz kopek biz neyiz oraya gelirsen gomerim seni orayi yakarim yikarim dagitirim sen kendini ne zannediyon kopek diye bagird kapattı esim bunları duysa gebertir onu o pislik icin esimin eli belada kalmasin
8 Şubat 2021
Fatma26
(
32
puan)
tarafından
yorumlandı
Bak ailen ne kadar kötü olursa olsun sakın esine onlari kötüleme bundan bir kac sene sonra cicim aylari gecince senin ailen benim ailem olur demedi deme
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Emjn ol canim anlatmiyorum anlatsam bir dakika gorusturmez ailem benim zstenbta nisanliyken surekki esimden süt hakki ver anne hakki ver diye surekli esimden para koparmaya calisti esimde ailemle zitlasti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Şubat 2021
Yarenbrs
(
518
puan)
tarafından
cevaplandı
Öncelikle hayırlı olsun,canım geçmiş evet zor ama geçmiş,geleceği düşün evladını düşün güzel hayaller kur,dua et, Kur'an oku ve asla seni uzenlerin davrandığı gibi davranma evladina
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Kuzum kuranimi okuyorum elimden geldigince ibadetlerimi duzgun yapmaya calisiyorum elhamdülillah ama hiç düşünmüyorum diorum mesela bugun hic konusmadim dusunmedim yine gece ruyama giriyo
8 Şubat 2021
Yarenbrs
(
518
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilinçaltı çünkü kontrol edemiyoruz maalesef
,Bebeğin ilaç gibi gelir endişelenme zaten çok az uyuyacağın için rüya göremeden geri kalktığından boyle bir sorunun kalkmayacak,dün ne yediğini bile unutacaksın canım örnek: buradaki bütün anneler:))
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsallah guzel kardesim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Şubat 2021
Dilek6616
(
5,133
puan)
tarafından
cevaplandı
Başka bir psikoloğa git canım
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayirlisi bakalim arastiriyorum simdilik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Şubat 2021
Ftm1907
(
585
puan)
tarafından
cevaplandı
Sana zarar veren bu şekilde psikolojini etkileyen insanları hayatından bir süre uzak tutmalısın bence
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Elimden geldigince uzak durmaya calisiyorum telefonda bile surekli kavga annemede diorum kocanin yaninda beni arama benj cagirma koan ise gittiğinde ara diorum gerci beni oyle doverken karsimda oturan kadindan ne beklersin
8 Şubat 2021
Ftm1907
(
585
puan)
tarafından
yorumlandı
Insaallah çabucak atlatırsın canım eminim çok iyi bir anne olacaksın dediğim gibi cevremdede gördüm bu şekilde olup ailesiyle arasına mesafe koyan kişiler daha mutlu aslında kimden zarar geliyorsa uzak durmak gerekiyor zaman kısa vakit geçiyor sen artık eşine ve bebeğine odaklan başka birşey düşünme
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Elimden geldigince emin olun ugrasiyorum esim artik aileni sricam sert bi dille konusurum teyzelerini arayim ailenle konussunlar yoksa gercekten ailen icin kotu olur ben sana kiyamiyorum dio seni ne hale getirmiş dio sen anlatmiyosun ama halinden belli dio
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Şubat 2021
LaYeTeZeLZel
(
3,270
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende bir dönem çok aşırı sıkıntılı dönemden geçtim doktorun o kadar çok iyi olmalı ki ilaç kullanmak istemediğimi belirttim ilaçsız bir şekilde 4 ay giderek 2 haftada bir seanslarımız oldu birlikte atlattık hangi demirdesin canım
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Ankarada oturuyoum ben
8 Şubat 2021
LaYeTeZeLZel
(
3,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende kayseri canım rehabilitasyon merkezleri varya ben ordaki rehberlikçiye gittim biri önermişti devletin olanına gittim ben sende bir araştır istersen zaten kolay kolay ilaç vermiyolar birde hamilesin vermezler zaten
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Cok sagol canim benim allah razi olsun arastiririm
8 Şubat 2021
LaYeTeZeLZel
(
3,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Senden de kuzum inşallah atlatırsın bu zorlu süreci
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim bir kırmızı odaya ihtiyacım var galiba
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ilac tedavisi degilde terapi yapmalısın psikolokla canim, çok geçmiş olsun bunlari yaşamış olmana çok üzüldüm.
8 Şubat 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsallah bugun bi terapist psikolog arastiricam esime ve cocuguma bu psikolejiyle yaklasmak istemiyorum
8 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Insallah duzelirsin kardesim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Şubat 2021
Mmeerrvvee
(
679
puan)
tarafından
cevaplandı
Siz psikoloğa düzenli gidin ilaçlarınızı düzenli kullanın zaten öyle sanıldığı gbi ilaç bağımlısı filan olunmuyor zaman gerekli sen iyilestikce ilaçlar yavaşça biraktiriliyor şimdi tedavini olmazsan ileride çok daha zorluk çekersin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
202
göst.
Bitmeyen aile sorunlarim
12 Ağustos 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
180497
(
7
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
11
cevap
425
göst.
Kaynanam ile ilgili sorunlarim var
19 Ağustos 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
MYK
(
79
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
1,139
göst.
Esimin ailesiyle sorunlarim var diye yazmistim ve dış cekim elbise sordum bu celiksiyi soranlar icin yaziyorum okursunuz
8 Ağustos 2018
Aile & Aşk
kategorisinde
Fatmammmm56
(
111
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
9
cevap
336
göst.
Ailemle Bir Yıl Sonra Buluşmanın Heyecanı ve Kalabalık Misafirler!
16 Şubat 2025
Aile & Aşk
kategorisinde
Habibe1
(
238
puan)
tarafından
soruldu
413,848
soru
12,456,960