0 oy
164 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından kapalı
7 yılık evliyim kaynanamlarin evinde oturyoz birinci kata oturyoz bahçeli diye bütün akrabalar burda biri gidiyor biri geliyor bı rahatım kalmadı teseturluyum kendi evimde ne kısa kolu ne kapri falan giyemiyorum eşimle özel hayat diye bı şey kalmadı arkadaş falan cagiramiyoz dışarı çıkamıyor tam cikacaz ya da dayılar ya teyzeler ya da kaynananlar geliyor kimse arayıp müsait misin diye sormuyor sinir hastası oldum uykusuzluk başladı kaynanama durumu anlattım Cat kapı gelmelerini inadına yapar gibi her evime geldiginde bütün sülalesini arayıp evime cagiryor biz onlara gidince de cagirmaz kimseyi onlardan uzak olmaya çalıştıkça mesafeli olmaya çalıştıkça dibimdeler napacagimi bilmiyorum her yolu denedim olmuyor eşim evden çıkmıyor en soninda kapıyı çarpıp gidecem 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi ailen nerde yakında onlar her geldiğinde kendi ailemide çağırırdım eşim evde olduğu zaman hatta akrabalarıda topla gel anne derdim ki senin neler karşısında rahatsız olduğunu eşinde anlasın bazı erkekler yaşamadan anlamıyor malasef 
(7 puan) tarafından
Annemler burda değil malesef baska şehirde eşimle bunla ilgili deflaarca tartıştık diyir ne yapabilirim kovsam yine gelecekler kendi evimde yabancıyım bı dışarı cikacam nasıl hazirlaniyom bilmiyom birisi gelecek diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oy git sürekli yatak odana ayil batıl sıcak çarpıyor beni de sere serpe yat yayila yayila oooh
(7 puan) tarafından
Sırf yatak odam kapıya yakın diye uyutmuyorlar diye Sona götürdum kapıyı açmadan bütün pencereleri çalıp uyandiryorlar anlayacağın çözüm yolu her şeyi denedim ya zaten rahatsızım sinir stres yapınca kusuyorum migrenim var böyle yasayiyom bıktırdılar iki sene tarlada çalıştım ise gidiyim daha yeni eve girmişim sırayla bizdeler insan anlamaz mi iki çocuklu yorgundur yatar yemek yapar diye yok bumlar ******** diye düşünüyorum
tarafından
Ay tövbe estağfirullâh
(7 puan) tarafından
Eşimin dayısı onun yaşında saat on 11 on bir buçuk on ikiye yakın bize geliyor çocukları sevmeye bahçede oturyor çekirdeği kolasini almış gelmiş ya kaynanam dedim o saat insanı arayıp evime gelinir mi müsait olmuyoruz çocukların uykusu bozuluiir şöyle gelemsin soylemesen bütün aileni kovarim dedim yalandan söyledim işte alındı kardeşim dedi ama yine her gün bizde artık delirecem bitmiyor dertleri
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Isin cok zor ya allah yardimcin olsun uzak bi eve tasinma ihtimaliniz yokmu bence cik ordan yolsa huzurun kalmaz
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Burda eşinizde bitiyor olay... Kayinvalideniz anlayışsız biri anladığım kadarıyla akrabaları da ha keza...Siz de her ne kadar kizsanizda yüzü yumuşak birisiniz sanırım kimseye surat asmadan hizmet ediyorsunuz ki bu iyi birşey misafirperver olduğunuzu gosteriyor... Burda eşiniz benim karım hizmetçi mi diye tavrını koymalı.Ya biz üst kata çıkalım siz inin yada biz gidicez buradan diye gözünü karatmasi lazım.Erkekler boş ev dururken kiraya gitmek istemez ama aile huzuru kaçarsa belki dayanamaz.siz kocanizi darlayin biraz yapacak bişe yok 
0 oy
tarafından
Öyle sürekli geliyolarsa geldiklerinde kapıda kalsınlar cama kapıya vurduklarinda hiç ses etme evde olmadığını düşünsünler telefonunu da sessize al ararlar çünkü nerdesin diye ona da hiç bakma. Aradan Bikaç saat gectikten sonra gelen her kimse dediğim gibi arayacakları için sadece mesajla dönüş yap. "Dışarıda işlerim vardı duymamışım aradığınızı" bu şekilde samimiyetsiz bi mesaj olsun ☺️ Bikaç defa böyle kapıda kalırlarsa ayakları kesilir belki.. 
tarafından
İşte eşinin sana yapılan haksızlığı görmesi lâzım. Zaten başımıza be geliyosa hep bu iyi niyetimizden geliyor. Kayınvalidenizle birlikte mi yaşıyorsunuz yoksa o ayrı mı sizden?
(7 puan) tarafından
Yok ayriyim ama ama sanırsın evin içinde gibiyim herkese karşı mesafeliydim sağolsun kaynanam ailesi ne yaptıysa bana karşı yine evime aldı bana da sormuyor
tarafından
İşte bende onu diyorum. Mesela geldiler mi hiç kapıyı açma evde olmadığını sansınlar kapıda kalsınlar. Birkaç defa böyle olursa belki anlarlar yani.
(7 puan) tarafından
Birinci kata oturyom pencereler açık iki tane çocuk var ses gidiyir onu hiç yapamiyom zaten direk geliyorlar bahçeye bağırıyorlar nerdesin diye
tarafından
Ahh ahh Allah yardımcın olsun ya ne diyim.. Anlayışsız insana bişey anlatamiyosun ki.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 384 göst.
19 Ağustos 2022 Aile kategorisinde MYK (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 547 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
7 Aralık 2022 Aile kategorisinde Kelebek90 (12 puan) tarafından soruldu

404,672 soru

12,122,501 cevap