Valla burayi derdimi anlatmak için kullanıyorum o kadar sıkıldım ki herşeyden dertlesecek kimsem yok 6 aydır sürekli ağlıyorum yine bir kaynana meselesi mahfettiler hayatımı artık bana o kadar zor geliyor ki yaşamak hicbirsey istemiyorum sadece bir kefenim olsun yeter çok üzgünüm arkadaşlar 7 aylık evliyim 6 aylık hamileyim 19 yaşındayım ama 30 yaşında hissediyorum kendimi bıktım herşeyden
Sen nerden biliceksinn kime ne çözüm benim tek çözümüm o başka birşey yok yalandan gülmekten sürekli ağlamaktan kendimi hiçlik içinde kaybetmekten yoruldum bana ölüm yakışır ölüm bedenimin beyaz kefene sarilması yakışır bana dünya yakışmadı mutlu olmak hiç yakışmadı benim mutlulugum yok olmak dünyadan
Bunu bugün bana seni anlıyorum diyen eşime attım çok yoruldum saçlarımı kestim bugün erkek saçı gibi oldu kendimden nefret eder oldum bugün çocuğum ölsün diye dua ettim çok pişmanım bunun içinde ama ona mutlu bir aile veremem ki ben hergun agliyorum nasıl mutlu olsun geldiğinde kendim için hicbirsey istemiyorum artık