Bizim bir tanıdık abimiz gibi gördüğümüz biri var, çok severim candan iyi bir insandır. Eşiyle de tanışmıştım kadın biraz takıntılı ve eşini çok kıskanan birisi, ama beni sevmişti kendi halimdeyimdir. Bu abi meğer eşini hep aldatiyormuş sebebi de eşi çok zorlu bir doğum sonrası psikolojisi bozulmuş ve bidaha hamile kalırım korkusuyla cinsel münasebet içerisine girmiyormuş eşiyle senelerdir,Her şekilde korunuyor olmasına rağmen. Bir tane de çok tatlis oğulları var.2.sinifa gidiyor.İşin iç yüzünü duyunca çok üzüldüm. Oğlunun sınıf öğretmeni ile aldatmış bu kez ve uzun zamandır görüşmeler devam etmiş en sonunda eşi öğrenmiş çok üzülmüş depresyona girmiş derken 20.kattaki evlerinden kendisini aşağı atıp intahar etmiş ne kadar da olsa sohbetimiz vardı oturup çay kahvede içmiştik evime de geldi misafirim oldu, sevmiştim onları aslında güzel bir çift derdiniz görseydiniz adam çok yakışıklı kadın da çok güzel bir kadındı mutlu üç kişilik aile der gören ama hiç birşey dışardan göründüğü gibi değil herkesin bir iç dünyası var orda neler yaşadı bu kadın Allah bilir.cok üzüldüm.
Ve yeni duydum oğlunun öğretmeni ile evlenmisler kadının da bir kızı var dört kişilik aile olmuşlar kısa süre sonra evlenmelerine çok üzüldüm adamdan da çok soğudum bidaha yanına gitmedim en son başsağlığı ziyaretinde bulunmuştum. Daha herşey çok tazeyken evlenmesine üzüldüm bari kadının toprağı biraz kurusaydi... Günlerdir etkisinde kaldım halen inanamıyorum buraya yazmak istedim. Saat üç buçuk olmuş halen aklımdan çıkmıyor okuduğunuz için sağolun zaman ayırdınız...