0 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Düşünün ki boş bir daireyi 20 günde ancak temizledim. Dip köşe her 50 kez sildim cifledim tüm yerleri telleyerek sildim. Sarı güç, Arap sabunu, yağ sökücü, kireç sökücü, porçöz, çamaşır suyu kullana kullana ellerim yara bere içinde kaldı. En ufak leke görsem ağlamam geliyor. Bir eve gittiğim zaman dağınık olsa midem bulanıyor evet biliyorum çok kötü linç etmeyin lütfen. Bende kötü olduğunu biliyorum ama bu bir sorun. Psikolojik olarak hastayım temizlik hastası. Birde 3 aylık ve 16 aylık 2 çocuğum var ona rağmen her yer jilet gibi sabah 8 akşam 2 ye kadar temizlik ve çocuklara bakıyorum. Bende yaylana yaylana koltukta uzanıp Cips yemek istiyorum ama sonra o cipsin koltuğa yanlışlıkla döküleceği geliyor aklıma kafayı yiyorum 

18 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Bir masumlar apartmanı modu

Doktora git canım zor valla böyle olmak çocuklara da yazık istedikleri gibi oynayamazlar
-Reklam-
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Linç edilecek bir şey yok hastalık sonuçta ni doktora gitmen lazım 
(38 puan) tarafından
Evet gittim 2 ilaç yazdı bir faydasını görmedim
(14,155 puan) tarafından
Tekrar git canım anlat faydası olmadığını kendine yazık o kimyasallar çok zararlı hem sağlığından hem zamanın dan gidiyor çocukların var onlardan senden görüp öyle olurlar
(38 puan) tarafından
Kızım 15 aylık eline bir şey alsın ve elinde bir şey kalsın silmem için ağlıyor
0 oy
(12,874 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama sen kırmızı odalık olmuşsun ya Allah yardımcın olsun 
(38 puan) tarafından
Kırmızı oda da ne oluyor
(12,874 puan) tarafından
Dizi varya gerçek hayat hikayeleri anlatılıyor psikolojik destek alınıyor
0 oy
(29,573 puan) tarafından

Daktira git bacım normal değilsin bu takıntı çok kötü ve zor birsey

(38 puan) tarafından
Evet ölmek istiyorum 1 gün yapmasam nefesim kesiliyor gibi hissediyorum
(29,573 puan) tarafından
Anaa sen iyi degilsin git piskologa
0 oy
(14,065 puan) tarafından

Ay kiz valla istemsizce güldüm bende öyle temizlik hastasiyim beni anlattın canim bisey çekse yemege korkuyorum ya dökülse diyee:D

Ama tabi yiyorum sonra yine yapıyorum ahaha:))

(38 puan) tarafından
Bende birde salata yaparken her malzeme için farklı bıçak kullanma huyum var. Sanki bir bıçakla hepsini dograsam pis olacak
(14,065 puan) tarafından
Yok o kadar da değil ya sen çok titizsin dr git bence
0 oy
(13,626 puan) tarafından
İyi bir doktor bulup gitmelisin canım
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Destek almalısınız
0 oy
(425 puan) tarafından
psikolojik senin hastalığın  normal doktor ilac yazip gönderir  senin profesyonel birinden yardim alman lazım yazik canına acil yardim al allah kurtarsın cok zor 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Obsesif bozukluk bu tedavi olman lazım doktora git bence
0 oy
(877 puan) tarafından
Başka ne takıntıların var canim tek bumu
(38 puan) tarafından
Hayır mesela salata yaparken 1 bıçakla bütün malzemeyi doğramam. Her malzeme için farklı bıçak. Sanki hepsi için aynısını kullanırsam pislenecek. Birde çocukluktan beri yatağa girdiğim andan itibaren yastığımin köşesini parmak arama koyup koyup çekerim. Bir nevi sakinleştirici gibi. Kimsenin yemeğini yemem
0 oy
(439 puan) tarafından
Benimde böyle arkadaşlarım vardı erenkoyde yatarken benimde sıkıntım vardi aroneksiya  olmustum ama istemsiz di beynim yemegi kabullenemiyorum. Tedavisi var canim ben bi dusun sen temiz lik yaparken kullandigin kimyasal eline ordan bebegini seviyorsun yuzune kokusu genizine geciyor az is cik çocukla vakit geçirmek varken çocuklarında  gecirecwgin vakti uvalayarak çalıyorsun evi onların sana ihtiyacı var temizliğine değil birde böyle dusun o detqrjanlara vereceğin parayı iki oyuncak yada iki parça cips alsan da bebeklerinle döke döke gülücükler  le yesen olmaz mi sana yazık bedenine yazik yapma azar azar bu huyundan vaz gec evladına ani yasa birdaha bu yasta olmayacaklar lutfen 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bikez DHA git doktora o çocuklara da yazık onlar da rahat buyuyemez belki şuan anlamıyorlar ama ilerde onların da hayatı zindan olur kendine de yazık
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Doktora gitmeyi denesen
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Destek almadan duzelmezsin cnm..mutlaka vi psikiyatriste gitmen gerek bnce..
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Tlc de vardi obsesif kompulsif bozukluk sanırım:(onlarda kaygilarini temizliğe dökmüştü 
(38 puan) tarafından
Doktor da obsesif koplikasyon bozukluğu demişti zaten
0 oy
tarafından
Bunu bir an önce asman lazım yoksa gittikçe sıkıntı olur kuzu ben de öyleydim sonra kendimi çok yiprattigimi farkettim ve çok zor olsa da yapmamaya başladım yavaş yavaş düzeliyor ama düzenlene kadar kafayı yiyor insan 
0 oy
tarafından
bunu psikiyatirla cozebilirsin hemen git ki cocuklarda rahatca etrafa birsey dokerek buyusun
0 oy
tarafından
Bende uzman bir doktorla görüşmelisin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
14 Şubat 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 405 göst.
+2 oy
5 cevap 296 göst.
13 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hercai (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,595 soru

23,609,838 cevap

306,328 kullanıcı