0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Bana ay soleyin  kizlar :D safaga  ne kadar kaldi ciddi  soruyorum

25 Cevaplar

+1 oy
(29 puan) tarafından
Canım ne gibi bir düzen bebeklerde düzen olmaz ki. Baktın bu ay iyi diğer ay ya dişi cıkar yad hasta olur bütün ayın onunla kucak kucağa gecer ama birwz rahat etmen için 3 yaş bence :)
(1,468 puan) tarafından
Kız diyorlar  ya sabret ilk aylar çok zordur sonra duzene  gireceksiniz  diye benim kasdim uyku  deil ne bilim  mesela  çok bunalirsin  felan ya ben öle bi post paylasmisdim  herkez dayan sabret az kaldi vs dediler e bu az zaman ne zaman :D
(29 puan) tarafından
İlk aylar gaz problemi sonra diş sonra yürümeye başlıyor hasta oluyor dediğim gibi 3 yaşına girdiği zaman rahat edersin yani ederiz benim oğlumda 14 aylık ahh ahh hiç anlatmıyorum bile :) birde hamileyim doğumuna sadece 1 ay kaldı :))
-Reklam-
0 oy
(907 puan) tarafından
8 aylıktı benimkisi düzelmeye başladı
(1,468 puan) tarafından
Uykuyu demiyorum canim ne bilim ben çok bunaliyorum  bebem 2.5 aylık herkez düzene girecek  sabret dedi bu düzen ne zaman isde
(907 puan) tarafından
Neyden bahsediyorsun canım
0 oy
tarafından
Herşey iyi güzel lakin 18 aylık uykusu düzene girmesi daha :(
(1,468 puan) tarafından
Kız diyorlar  ya sabret ilk aylar çok zordur sonra duzene  gireceksiniz  diye benim kasdim uyku  deil ne bilim  mesela  çok bunalirsin  felan ya ben öle bi post paylasmisdim  herkez dayan sabret az kaldi vs dediler e bu az zaman ne zaman :D
0 oy
(2,091 puan) tarafından
17 aylık olacak hala bi düzenimiz yok malesef her bebek bir değil canm 
(1,468 puan) tarafından
Canim kasdim uyku felan deil ne bilim ben çok bunaliyorum  daralıyorum onu diom:(
(2,091 puan) tarafından
Ne anlamda canm benim kızım her konuda zor bir bebek uyku yeme içme çok yaramaz yani
0 oy
tarafından
7 aylık yeni yeni düzene giriyoruz ikimizde 
(1,468 puan) tarafından
O kadar sürüyor yani:/
tarafından
Aslında ara ara çok uslu oluyor tam düzene girdi diyorum hoopp başa sarıyor ☺️
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bir yaştan bildiriyorum yok öyle bişey....
(1,468 puan) tarafından
Valla beni avutuyorlar  dwmekki:/
(3,212 puan) tarafından
Tam düzen oturuyor diyorsun diş geliyor emekleme yürüme derken hep bi atarksiyon mevcut :))
0 oy
(869 puan) tarafından

Herkezin merakla bekledi an 7.5 aylık bekliyorum o zamanı

(1,468 puan) tarafından
Kız daha olmadi mı:( ay biz daha 2.5 ayligiz
(869 puan) tarafından
Diş canım uyku yok 1 aydır
0 oy
(3,895 puan) tarafından
İki buçuk yaşında hala düzennyok.3-3 buçuk bekliyorum.
(1,468 puan) tarafından
Ne gibi mesela canim düzeni yok ben uyku vesaire  demiyorum  mesela ben çok bunaliyorum daraliyorum  onu diyorum:/
(3,895 puan) tarafından
Uyku düzeni dışında mesela tuvalete alıştıramadım hala konuşmuyor.2 ay sonra kardeşi olacak her şey tepetaklak yani.
0 oy
(774 puan) tarafından
6. Aya giriyoruz 1 aydır falan düzen hep aynı şimdi bana bu hali kolay gelmeye başladı ama senin ki belki öyledir gece hep belli saatte uyur her gece iki kere uyanır doyururum uyur sabah 9.9.30 uyanır yine 1 saat sonra falan yine uyur hep aynı bizim tek sıkıntımız gece dışında uyuduğu zaman ayaktan indirdiğim gibi uyanıyor 
(1,468 puan) tarafından
Kuzum allahım şükür bebegim   12 de bi yatar 9 a kadar uyur 2 defa uyurken doyururum  hemde daha 2.5 aylık dogdugundan  beri bole  maşallah de ama gel gir ki gündüz kucagimdan  inmez 2 saat anca uyur yerinde yatsa bile beni yaninda  isdiyo  oyun  oynamaya  hicbir isimi  yapamiyorum  onu geç yemek yiyemiyorum :/
(774 puan) tarafından
Senin durumun benden iyiymiş maşallah bende düzene girdi seviniyorum :)
(1,468 puan) tarafından
Gece konusunda  hakkini  yiyemem  çok iyi ama isde gündüz anneye çiş tutturuo:D
(774 puan) tarafından
Evet gündüz daha zor
0 oy
tarafından

2 yasında her gun turlu turlu huyu cıkıyor ne duzenı canım :D

(1,468 puan) tarafından
Deme be :/
tarafından
Valla hıc umıtlenme bacım gun gectıkce daha beter oluyorlar kendını avutma :)
(1,468 puan) tarafından
Ben burda bikere post açdım herkez gececek  az kaldi dedii bana bende umitlendim  ah ah :D
tarafından
Sımdı ye kadar olan fragmandı asıl film saha dur baslamadu ahahah
0 oy
tarafından
4 yaş tam oturuyor :D
(1,468 puan) tarafından
Sonrada okula  baslar gene bozulur zaten of ya  :D
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Hiç bir bebek bir olmuyor ya☺️
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Walla 1 tam yurucek 2 gece beslenmwsi btecek ki kesintisiz uyumasi baslicak 3 kendini anlatacak kadr konuscak. Anca ozman rahatliyorsun canm.
0 oy
(387 puan) tarafından
Benim kızım 6 aylık olunca her şey düzene girdi cnm
0 oy
tarafından
Bana 40 çıksın  geçer  dediler baktım yok aynı  4 aya  girsin geçer dediler yok  ayni  yasini bekle  geciyo dediler yasini iple cektim  hala aynı  17 aylık hala aynı tabi kucukkenki  gibi değil ama  yine huysuz bi cocuk 
0 oy
(13,313 puan) tarafından
3 yaşından önce umudum yok. 
0 oy
tarafından
15 aylık bi düzenimiz yok malesef kucak kucağa geçiyor günler 
0 oy
(1,245 puan) tarafından
İlk aylar zordur evet ama sonra düzene falan girmez sen alışırsın o düzeldi sanırsın diğer aylar ek gıda kabızlık diş çıkarma vs vs sadecw alışıyorsun :))) 
0 oy
(374 puan) tarafından
10 aylık düzen müzen yok bambam
0 oy
(874 puan) tarafından
Canım düzen zor :))  çocuk keyfi ağlamaz gazı vardır agrisi vardır dişi çıkacaktir tuvaletini yapamaz asabidir kendini ifade edemez çıldırır . Vücudu kaşinsa söyleyemez ağlar uykusu bölünür huzuru kaçar onu iyi anlamak her ihtimali üzerine düşünüp rahatlatma çabasında olmak gerekir ama buda kafa yormayla olur ... Hani derler ya ilk aylar geçsin rahatlarsin o rahatlama birbirinizi artık tanıma aşamasıdır sen onu aglayisindan anlarsın cani mi yaniyo sinirden mi sıkıntıdan mi uyku mu bezi mi dolu ... O rahatlama bu rahatlama işte yoksa oğlum 6 yaşında hala anlam veremediği sıkıntılarında ağlamayı seçiyor. Kalanını konuşarak ifade etmeye çalışıyor temel ihtiyaçlarını yani duygusal ihtiyaçlarında işin içinden cikamayip ağlıyor uykusu bölünüyor huzuru kaçıyor :) sadece sakin ol uzaktan izle derdi belki de kokunla sakinleşmek bile olabilir 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu

410,369 soru

12,341,704 cevap

39,722 kullanıcı

Kategoriler

...