0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (1,475 puan) tarafından
Kızlar benim arkadaşlara carper marka tablet verilmiş ve bna bunu soylememisler allh tarfndan evlerine gittgmde ogrendm sosyal yardima gidip basvur dediler bna bugn gidipbasvuru yaptim ve onlarin bu davranislarna kirildm ve yüzlerne soyledim bana niye soylemedinz 2 niz almissinz tabletleri dedim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İstsnbulda da dağıtalacakmış ama nerden başvurulur bilmiyorum..okula giden çocuğum yok ama nette okudum
(1,475 puan) tarafından
Öğrenci değilsen sana niye 8 GB internet veriliyor Allah Allah'a Daha dur bakalım neler öğreneceğiz neler duyacağız Devlet'ten neler çıkacak
(2,771 puan) tarafından
Iki gun oncede akademi universitesi diye bir yerden 6 gb geldi hepside cop olup duruyor valla bi ise yaramiyor
(1,475 puan) tarafından
Aynen canım Eba için geçerli de biz zoma aktarıyordu Oğlan benim 910 yaşında yani Eba boşuna oldu zomdan millet Ders yaptı hep ve bize 213 lira internet geldi
(2,771 puan) tarafından
Kim 910 yasinda anlamadim canim
(78 puan) tarafından
9   10 yaşlarında oğlu var demek istedi
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Okul durumu olmayan aileleri tespit edip ona göre gönderiyo 
(1,475 puan) tarafından
Benm arkdsin eşi sigortali cnm oburude her yerden yardim alan biri
(2,074 puan) tarafından
Her yerden yardım.aliyosa zaten yardıma muhtaç görülmüştür. Sigortasi olmayan ailelere değil sadece ihtiyaç sahibi ailelere veriliyoms. Arkadaşım muhtarlıgs sordu öyle cevap vermişler. 1 2 ay sonra da tablet verildi
(1,475 puan) tarafından
Bak şimdi canım benim bir arkadaşım eşinden boşandı ayrıldı evlendi nafaka oluyor göğsünden kanser ameliyatı oldu devletten onun yardımını alıyor kızına çocuk yardımı alıyor eğitim yardım yani bire şimdi tablet geldi bu bir arkadaşım diğer iki arkadaşım ise kocası sigortalı bir yerde çalışıyor ve çocuk yardımı ile kömür alıyor kadın ve ona tablet çıkıyor Anlatabildim mi 3 tane de kızı var
(2,074 puan) tarafından
Ay ne bu hasetlik. Aylık aldığı kömürle tabletten ebaya bakamiyo sonuçta dimi. Devlet uygun görmüş vermiş biz napalim ihtiyac sahibi olarak düşünmüş demek ki. Rabbim daha çok versin kimse yardımsız muhtaç kalmasın.
Başkasına verilen haklar yerine kendinize verilmeyen hakları araştırın.
(1,475 puan) tarafından
Sna ben anlatsam agzn açık kalır neyse konuşmak istemiyorum
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Devlet uygun görürse verir zaten, kırılacak birşey yok .
(1,475 puan) tarafından
Ben arkdslarma kirildm cnm
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Ablam başvuru yapmadı, zaten sosyal yardımda kaydı oldugu için tableti alması konusunda  okuldan ayarıp gelip alması gerektiğini söylediler ablam gidip aldı, içinde data hattı var eba ya sınırsız girebiliyorlar onun dışında farklı bir yere giriş yapmıyor, oyun falan yüklemek satmak yasal olarak yasak 
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Okullarda ihtiyacı olan öğrencilere dağıtıyorlar.
(1,475 puan) tarafından
Evt bizmde kaydimz var öğretmende okulda ihtiyaç sahbi olrak
0 oy
tarafından
Şöyle hirsey 2 çocuğum okula gidiyor biri 3. Sınıfa diğeri 1. Sınıfa öğretmenleri sordu ve özelden mesaj yazmanızı ist diler kimin evinde laptop PC tablet yok internet yok kimin maddi durumu kötü ise ciddi anlamda yardım ettiler oğlumun sınıfından birkaç ogrenciye laptop vermişler asusmarka
(1,475 puan) tarafından
Bizmde kaydimz var öğretmende cnm ihtiyac sahbi olrak
0 oy
(123,190 puan) tarafından
Aaaa ne guzel bi sey

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 458 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 335 göst.
16 Mart 2021 Aile kategorisinde Gizem karakus (5 puan) tarafından soruldu