0 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Kızlar dün post açmıştım oğlum dün gece mama içerken ve gündüz oyun oynarken yutkunamadık nefessiz kalmıştı ve en az 15 sn sürmüştü bugün doktora götürdük doktor bunun için mi getirdin morarmamış bayılmamış dedi. Bayılınca mi getirecektim geniz akıntısından şüphelendim ben balgam mi var çocukta diye muayene getirdim dedim hayır anlamıyorum sadece iki kez nefessiz kalmis dedi bende evt anlamiyosunuz yemek yerken kati birsey yerken yutkunamasa normal derim getirmem ama durup dururken oldu dedim birsey yok bunda çıkabilirsin dedi ay nasıl sinir oldum bide azarlaya azarlaya yüksek sesle konusuyor. Sanki çocuk osurdu da ay bu osurdu diye götürdüm. 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
O nasil.doktor  oyle ihmal edilmemesi gerek baska doktora götür  mutlaka neresi normalmis cocugun birden morarması
(274 puan) tarafından
Özele götüreceğim tekrar
-Reklam-
0 oy
(813 puan) tarafından
Devlet Hastanesi'nemi görürdün canım ?
(813 puan) tarafından
Bende gittiğimde çocuğun eşofmanını giydiremeden odadan kovdu beni doktor
(274 puan) tarafından
Iste doktor olup insan olamayanlar...
(813 puan) tarafından
Aynen öyle canım
Peki bebeğin nasıl şimdi ?
(274 puan) tarafından
Iyi şuan gece basini bekledim ben nefessiz kalırsa duymazsam diye ama olmadı şükür.
(813 puan) tarafından
İyi canım bı daha olmaz inşallah
0 oy
(65 puan) tarafından
Nefret ediyorum bunlardan doktor olmuş adam olamamış çok bilmiş kendilerini ne zannediyorlar ki 
(274 puan) tarafından
Hayır anlatıyorum olayı dün iki kez oldu hic olmamisti boyle diyorum ne zamandır böyle nefessiz kalıyor diyor kendinde anlama problemi var.
(65 puan) tarafından
Ya bunlardan heryerde var bizimi küçük görüyorlar acaba anlamıyorum
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Şikayet et boyleleri de doktor oluyo iste
(274 puan) tarafından
Odası boştu birde dışarda bir sürü hasta bekliyor kimseyi çağırmıyor oğlum 7 aylık daha bekle bekle sıkıldı ağlamaya başladı girdim içeri ne zaman cagiracaksiniz diye tamam gelin diyor
0 oy
(338 puan) tarafından
Gerizaklı

Her okuyup doktor olan doktormu ya 

Benim 3 aylık kızımda aynı kızım uyudu yerde çok nefesiz kalıyor artık çırpınmaktan kendini parçalıyor bende götürdüm 

Bana mama yedirmesini emzirmeye öğretiyor 

Ben diyorum mama yada emdiği yerde olmuyor uyuduğu yerde oluyor diyorum kendisi bana aynı şeyi söylüyor bende ben emzirmeyide biliyorum mama yedirmeyide tavsiyeniz gerek yok dedim çıktım sinir ediyor böyle gerizekalı insanlar 
(274 puan) tarafından
Çünkü bilmiyolar nedenini başka şeyler anlatıp boş yapıyolar.
(338 puan) tarafından
İşini doğru düzgün yapan kalmamış
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Bende kusuyo diye götürdüm sorum gözükmüyo dedi ama her tahlili de yaptı yani 
(274 puan) tarafından
Oturdugu yerden bile kalkmadı bi bak hırıltısı falan var mi diye
0 oy
tarafından

Mutlaka başka doktora gidin cnm o doktoruda şikayet edin 

(274 puan) tarafından
Doktorun adını bilmiyorum pediatri 2 ye randevu aldım içerideki doktorun adı yazmıyordu.
tarafından
E nabizda yazar
(274 puan) tarafından
Bakıp şikayet edicem eşime de anlattım ben bulurum onu şikayet ederim diyor
tarafından
En güzeli cnm
0 oy
tarafından
Hıc üşenmem ararım saglık bakanlığını o gorur benimle oyle konsumayı mecbur bakacak seve seve ;) 
(274 puan) tarafından
Doktorun adını bilmiyorum canım pediatri 2 ye randevu aldım doktorun adı yazmiyor değişik bir sistemi var bu hastanenin
tarafından
Kayıtta gozukur canım saglık bakanlığın da veya e nabıza bak
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Doktoru şikayet et illa ddhaa mı kötü olmaso lazımmış belli ki bişey ve yoksa neden durduk yere öyle olacak ki
(274 puan) tarafından
Bayılması lazımmış tövbe tövbe bana öyle diyor morarmamış bayılmamış sadece nefessiz kalmış diyor çocuk çırpındı kaldı ağlayamadı bile nefes alamadığı için baska doktora goturecegim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Devmet hastanesi doktoru faciası işte şikayetçi ol
(274 puan) tarafından
Bu hastanede farklı bir sistem var doktor adı yazmiyor pediatri 2 yazıyor sadece yani doktorun adını falan bilmiyorum
(25,224 puan) tarafından
Görsen tanımazmısın cnm böyleleri doktorluk yapmamalı gerçekten.
(274 puan) tarafından
Tanırım tanırım çok sinir olduğum için nerde görsem tanirim
(25,224 puan) tarafından
Bence et canım şikayet
(274 puan) tarafından
Eşime anlattim ben bulurum o doktoru sıkayet ederim diyor
0 oy
(826 puan) tarafından
Bakmadlml hiç bebeğine?? Ay değişin doktorunuzu  o ney öyle yaa. İnşAllah  gerçekten bişeyo yokturda ama şüpheden çıkmak lazım 
(274 puan) tarafından
Bakmadı oturduğu yerden bile kalkmadı en azindan bi hırıltısı var mı diye bakması lazımdı
(826 puan) tarafından
Çok yanlış yaptığı. Ben bile sinirlendim evden zaten zar zor korkarak çıkıyorum oda böyle boşa gidiyor. Nefessiz kalmış işte çoçul daha ne olsun.
(274 puan) tarafından
Aynen zaten korka korka gidiyoruz
0 oy
(118 puan) tarafından
Nefessiz kalma onemli bir durum. O doktoru şikayet edin ve en kisa zamanda baska bir doktora götürün. Devlette ya da ozelde iyi bir doktor bulup surekli ona gidin. Cocuk doktorlari hastaliklari teshis edip yonlendirmede cok cok onemli. Bizim doktorumuz devlette ama o kadar iyi bir insan ki. Herkesin gaz diye salladigi durumu onemseyip nörolojiye yonlendirdi ve altindan bambaska bir hastalik cikti. 

Sizin cocugunuzda insallah farkli bir durum yoktur, siradan bir yutkunamamadir ama eger icinize sinmiyorsa annelik icgudunuze guvenin ve sebebini bulana kadar da bu durumun pesini birakmayin.
(274 puan) tarafından
Oğlum 7 aylık 5 buçuk aylıktan beri ek gıda aliyor ve şuan çoğu şeyi yiyor yutkunmasinda bir problem hiç yaşamadım yemek yerken bile hiç tıkanmadi. Bu geniz akıntısıydı bende de olur balgam tıkar yutkunamaz ama daha bebek olduğu için balgam tıkadığında çırpınıp kaldı nefes alamdı balgam söktürücü vermesi lazımdi hiriltisini dinlemesi lazımdı. Başka doktora götüreceğim
0 oy
tarafından
Bişey olsa götürmesen anne ihmalkar derler tabiki götüreceksin hatta içine sinmiyosa başka doktora göster. Çocuk bu çocuk üzerine düşmen en doğrusu moralini bozma canım
(274 puan) tarafından
Sanki ufak birsey için götürdüm. Nefessiz kalma normal bir durum değil ki çocuk çırpınıp kaldı basta bekledim geçer diye geçmedi cama çıkardım rüzgar esince nefes aldı.
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Ne istiyormuş öluncemi goturelim tövbe yarabbi gerizekali ya 
(274 puan) tarafından
Bayılmamış ki diyor güler misin ağlar mısın
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Başka doktora daha götür canım
(274 puan) tarafından
Götüreceğim canım
0 oy
(122,840 puan) tarafından
O adam doktorum diye dolanmasin ortalikta
(274 puan) tarafından
Aynen öyle odası boş olduğuu halde hasta cagirmiyor birde küçücük bebekleri bekletiyor
0 oy
tarafından
Kendini beğenmiş ukala şey
(274 puan) tarafından
Doktor olmuş ama insan olamamış
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Bide yemin etmişler yazık ALLAH a emanet yaşıyoruz 
0 oy
(12,736 puan) tarafından
Özele mi gittin devlet mi kuzum? İmkan varsa bi özele görün bence bu sorun mühim bir sorun 
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Canim devlete goturduysen onlar ilgilenmezki benim kziimda daha 1 aylik falandi cok kusuodu bazen ust uste birkac defa kustugunda nefessiz kaliodu hemen alip goturuoduk belki cigerlerine falan kacmistir die doktor cigerlerini falan dinliodu ne zmn kustu diodu tamam biraz daha burda bekleyin yarim saat falan diodu beklioduk cocuk iyiyse geri donuoduk hastane bize 5 dakikalik mesafe de oldugu icin bekletiodu cok erken gelmissiniz bekleyelim birde oyle gozlemleyim.derdi ozel.olunca ilgileniolar devlettekilerin umrunda degil

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 486 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 399 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 267 göst.