Kızlar merhabalar. Şuan o kadar doluyum ki buraya yazmak istedim. Belki Bir akıl verirsiniz. Kızlar ben üç yıldır evliyim. Eltim le iki sene beraber kaldık . Neyse onun bir kızı vardı bir yaşında ben evlendiğim de. İki yıl boyunca her sene özenle doğum günü kutlanır hediyeler süslemeleri yapılıyor. Neyse şimdi o ayrıldı bir sene oldu. Benim de bir yaşında kızım var. Ve doğum günü yarın. Bugün kaynanam gitmiş Bim den hazır pasta keki almış ben doğum günü pastası yapacağım dedi. Ya tabi bende çok sinirlendim. Niye yapıyorsun ben kızıma yarın pasta alacağım dedim. Yani dedim eltim in kızına özene bozene yapıyorsun bana gelince niye böyle davranıyorsun torun mu ayırıyon. Üstelik. Senle birlikte kalan benim. Ayrıca kızımın doğum günü yarın benim hayalim var doğum günü hazırlığı yapacağım dedim niye onun annesi senmuşsin gibi kendi başına böyle kafana göre pasta yapacağım diyon. Başladı bağırmaya söylenmeye . Sinir oldum şimdi odaya geldim eşim işten gelsin diye bekliyorum. Sinir etti beni. Yani acaba abartıyor muyum. Ama sonuçta benim ilk evladım ilk doğum günü . Birde bu ayrımcılık niye. Haksız mıyım kızlar?