Dogru diyosun insanlarında çaba göstermesi lazim canım ama nisanda turizm sektörü açılıyo devlet artık böyle şeylere izin verdikten sonra insanlarda nasıl olsa gelen geliyo biz niye yapmayalım düşüncesiyle herşeyi yapıyolar geçen yaz da böyle yaptılar kışın bütün yasakları koydular yazın bayramlar cumalar kaldırıldı yani yasaklandı ama oteller ağzına kadar doldu taştı plajlarda yer kalmadı yani bise yapiliyosa tam yapılsın..zaten normal kış zamanı kimse aksam 9 10dan sonra dışarı cikmiyoki çalışanlar dışında bide Allahın belası gece alemi olanlar dışında yani bu yasakları bu şekilde yapmaları da saçma degilmi sence? Hafta sonu 10-5 arası yasak ama marketler serbest dışarısı ana baba günü gibi parklar dolup taşıyo ve buna sadece televizyondayken cezalar uygulaniyo ben o kadar polis cagirdim bi kere bile gelmediler bu tür şikayetten bikmis olabilirler ama bi tane bile mi duyarlı polis yok yani o yüzden bence artık yasakları falan kaldırsınlar çünkü bi ise yaramıyo ne yasak saatleri düzgün nede bizim insanımız anlıyo yani hepsi değil tabi bi kısmı ama bu saatten sonra uymayanlara da hak veriyorum çoğusu uzun süredir çıkmayan insanlar ve bakiyolar ki herkes dışarda demekki bise olmuyo o yüzden isyan edip çıkmalarına hak veriyorum zaten hayatımızın bi parçası oldu böyle evde tıkıl tıkıl nereye kadar ? Önlem alarak bi şekilde hayatımıza devam etmemiz lazım