0 oy
345 göst.
Aile kategorisinde (256 puan) tarafından
Olurmu sizce bence olur tadi tuzu yok hiçbiseyin

11 Cevaplar

+1 oy
(7,792 puan) tarafından
Yaz gelince olmaz yaza kadar yasak 

Neden?

Çünkü virüs haber salmış yazın bulasmayacakmis
(22,072 puan) tarafından
:DD hahahahah Bnm kafadan
(256 puan) tarafından
Kız olsa ne yazar millet yatiyz gidiyor
(7,792 puan) tarafından
Giderler ya anlamiyom ki ya destek verilir tamamen yaşak olur her yer yada tamamen serbest virusu maaşlı işçi saniyolar heralde haftasonu bulaşır hafta içi bulaşmaz ama hadtaici 9 dan sonra bulaşır
-Reklam-
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Bayrama kadar çıkarsak iyi valla
0 oy
(431 puan) tarafından
Olur Bnce bayram tatilini ful yasak yaparlar 
(256 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
tarafından
O nick ne öyle kız :)
(256 puan) tarafından
Gercek nick kiz cimri bi kaynanam var
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Inşaallah olmaz ya iki bayram oldu tadı tuzu yoktu inşaallah bu bayram bari hastalık biterde rahatca gezeriz 
(256 puan) tarafından
Canm olsa bile millet toplanip ayni evde kalyo
0 oy
tarafından
Bayramda yasak getirirlerse yuh çekerim zaten dışarısı her Allahın günü bayram yeri cok kalabalık. Yasak koyarlarsa ben buna  ancak göz boyama derim.  . 
0 oy
tarafından
Aşı yayılmadıkça kısıtlamalar devam eder..halen yüksek vakalar..bu 3 ay içinde kim öle kim kala..kimsenin uyduğu yok kurallara sonra devlet birşey yapmıyor oluyor
(9,625 puan) tarafından
Dogru diyosun insanlarında çaba göstermesi lazim canım ama nisanda turizm sektörü açılıyo devlet artık böyle şeylere izin verdikten sonra insanlarda nasıl olsa gelen geliyo biz niye yapmayalım düşüncesiyle herşeyi yapıyolar geçen yaz da böyle yaptılar kışın bütün yasakları koydular yazın bayramlar cumalar kaldırıldı yani yasaklandı ama oteller ağzına kadar doldu taştı plajlarda yer kalmadı yani bise yapiliyosa tam yapılsın..zaten normal kış zamanı kimse aksam 9 10dan sonra dışarı cikmiyoki çalışanlar dışında bide Allahın belası gece alemi olanlar dışında yani bu yasakları bu şekilde yapmaları da saçma degilmi sence? Hafta sonu 10-5 arası yasak ama marketler serbest dışarısı ana baba günü gibi parklar dolup taşıyo ve buna sadece televizyondayken cezalar uygulaniyo ben o kadar polis cagirdim bi kere bile gelmediler bu tür şikayetten bikmis olabilirler ama bi tane bile mi  duyarlı polis yok yani o yüzden bence artık yasakları falan kaldırsınlar çünkü bi ise yaramıyo ne yasak saatleri düzgün nede bizim insanımız anlıyo yani hepsi değil tabi bi kısmı ama bu saatten sonra uymayanlara da hak veriyorum çoğusu uzun süredir çıkmayan insanlar ve bakiyolar ki herkes dışarda demekki bise olmuyo o yüzden isyan edip çıkmalarına hak veriyorum zaten hayatımızın bi parçası oldu böyle evde tıkıl tıkıl nereye kadar ? Önlem alarak bi şekilde hayatımıza devam etmemiz lazım
tarafından
Tabii ki herkes önlemi alsa en azından mesafe maskeye dikkat etse hiç yasak konmaz..yazın serbest olduğu halde vakalar çok düşüktü vefat sayısı 20 altına düştü..şimdi kış yasak olmmasına rağmen yüksek vefatlar 100 altına aylar sonra düştü..çok tezat durum..martta okullar açılımca mecbur kaldırırlar..ben de eylülden beri kimseyi görmedim otobüs binmedim geçen gün bindim sadece mecburdum..kasımda anneannem geldi memleketten daha görmedim bile..ya biz çok ciddiye alıyoruz ya da işin dalgasında olnalar çoğunluk..evet bulaşıcı bir virüs hsfif geçiren de var ağır geçiren de var..evde 7/24 olanlar da yakalanıp ölebiliyor..fıldır fıldır gezene birşy olmuyor..o kadar işsiz kalan oldu..inşallah tez zamanda kurtuluruz
(9,625 puan) tarafından
Yazın mikroplar çabuk kırıldığı için çok etkisi yoktu canım hatta bunu sağlık bakanı bile söyledi sıcakta virüse biseler oluyomuş zaten normalde de kış zamanlarında insanlar hasta olma ihtimali yüksek olduğu için kışın daha çok etkili oluyomuş ama onlarında ne söylediği belki değil hatta bi ara açıklamasında ölenlerin hepsinin sebebi korona değil gibi bi cümle kullandı yani söylemek istediği cümle buna çıkıyodu bunu demek istedi o yüzden artık olanlara akıl sır ermiyo..evet çok şükür biz olmadık olanların Allah şifasını versin hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin ama artık sanırım böyle yaşamaya alışmamız lazım bide başımıza mutasyonlu vitus cıktı ikinci dalgası daha gelemeden üçüncü dalgayayı çıktı Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kurtuluruz
0 oy
(13,316 puan) tarafından
İnşallah olmaz annem dayanamaz çünkü torunu ile ilk bayram eğer olursa da yollar kapalı olmazsa bir hafta önceden giderim valla 
0 oy
tarafından
Yasak olsada bizim bu memlekete uğramıyor valla.... Herkes dişarda poliste ortada yok anlamadım bişey 
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Muhtemelen yasak olacaktir bilinçsiz insanlar yüzünden bu virüs 2022 de de bitmez
0 oy
tarafından
Olur bence bu 3 bayram olacak korina var :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 225 göst.
19 Ocak 2022 Aile kategorisinde Rumeysahanim (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 563 göst.
26 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde buketimsim (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 445 göst.
17 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 505 göst.
12 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,373 puan) tarafından soruldu

404,105 soru

12,106,412 cevap

36,423 kullanıcı

...