0 oy
615 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar eşimin 40 yaşlarinda bi yengesi var dayısınin karısı koyde yaşıyorlar dun kaynanam aradi ve dedi ki yengen 2 aylik hamileymiş ve çocuğu aldırdilar tüplerinide baglatti arada geçmiş olsun de o senin bebeğin sarilık olduğunda bizi aradı diyor ama şöyle bişi var benim bebeğim sarilıkdan 4 gun kuvezde kaldı o bir hastalik tabiki geçmiş olsun denir ama yengem bebeğin canına kıymış bir sorun yokken aldırmış ve bida hamile kalmamak için tüp bağlatmış buna geçmiş olsun denmez anne zaten daha günaha girmis dedim ama kaynanam ısrar ediyor ara diye siz olsanız arar mısınız 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaşından dolayı tehlikeli bisiy olduğu için mi saldırdılar acaba yaşı var çünkü..belli yaştan sonra bazı hamilelilerde tehlikeli olabiliyo..iyi öğren bence ona.gore.gecmis olsun de..eksik bilgi vermiştir kayinvalden..
(1,340 puan) tarafından
Sordum kaynanama bi sağlik sorunu yokmuş oyle dedi
tarafından
Yaşı fazla şimdi yengenize bir konuşun en azından vardır bir sebebi kolay kolay bir kadın bu kararı veremez diye düşünüyorum... Şimdi ne yaşadığını bilmediğim için hakkında önyargılı olmak istemiyorum..ara bence bisiyler duydum yenge  doğrumu falan de...içeriğini ogren...belki düşündüğün gibi değildir..sonuçta 20 yaşında değil bu kadın.40 yaşında.
(1,340 puan) tarafından
Bebek istemiyormuş canim sordum sebebi buymus bebek olursa tarlaya gidemicek ya ondan ya benim bi teyzem 40 diğer teyzem 45 yaşinda doğum yapti aldrmadılar oda doğursaydı
tarafından
Anladım canım.allah affetsin o zaaman diyecek bisiy yok...eşinle aran bozulmazsa arama muhabettini sen.bilirsin..icinden nasıl geliyosa
-Reklam-
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Günah onun günahı ve bu sizi bağlamaz siz operasyon için geçmiş olsun diyeceksiniz bunda birşey yok ki
(1,340 puan) tarafından
Ya ne bilim bir hastalik filan olsa doğru ama keyfi için çocuk aldirana geçmiş olsun denmez bizde
(13,313 puan) tarafından
40 yaşında insan ne kadar çocuk sahibi olmak ister onu biz sorgulayamayız zaten ameliyat için ara demiş kayınvaliden.
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Böyle bir şeye geçmiş olsun mu denirmiş
(1,340 puan) tarafından
Valla de diyenler çikti burda bir iki tane
0 oy
(635 puan) tarafından
Bebeğini aldırmadan tüpleri bağlatmak için ameliyat olsa anlarım ararım da ama bebeğini aldıran bir kişiyi aramam. 
(1,340 puan) tarafından
Bende aramadm cnm
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Aramam ona geçmiş olsun denmez katil denir ha sağliği tehlike altina girmiştir aldirmak zorunda kalmiş tir ona geçmiş olsun denir canım 
(1,340 puan) tarafından
Sordum da sağlik sorunu varmıydi diye yok dedi
(1,329 puan) tarafından
Ozaman arama çokta israr ederlerse yenge nasilsin dersin dillerinden kurtulmak için inankı ben demem geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 658 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 557 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.