0 oy
618 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Akşamdan beri kavga ediyoruz evde kriz geçiriyor kendi kendine neyse daha fazla dayanamadım hadi git annengile orda biraz dur bende kafamı toplim sende dedim  gitti smdi çok üstüme geldi bssim ağrıyor migrenimde tuttu bıktırdı yeminle gına geldi sinir hastası manyak

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aynıyım, kavgalıyız ne hediye aldı nede kutladı '( dünden beri çok kötü kavga ettik ama benimkinin gidecek yeri yok
(2,350 puan) tarafından
Almam eve bugün orda yatsın napim canım kavga edene kadar gitsin bunaldm bı güzel söz bile söylemedi hani bugün için dil hiç bı zman düşünmez beni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bişey sorcam sen bu adama niye tahammül ediyorsun hala bir kaç postunu okudum hiç mutlu değilsin eşinle 
(2,350 puan) tarafından
Bilmiyorum bende bilmiyorum
0 oy
tarafından
Kimi gönderdin kız çocuğu mu gönderdin kocanım gönderdim ben anlamadım Gerçekten
tarafından
Her şeyi unutur derken ben de çok unutkanım biliyor musun
(2,350 puan) tarafından
Önemli olan seyide unutuyor herşeyi
tarafından
O zaman bir doktora götür eşini canım benim belki bilerek unutmuyor Dur adam şimdi bilemem ki ne desem yalan olur yani tanımadığım için fazla yorum da yapmak istemiyorum
(2,350 puan) tarafından
Küfür etmesin o zmn küfür ediyor bahane dil o
tarafından
küfürse bir şey diyemem
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Bu heriflere 2021 ey gelmii

(2,350 puan) tarafından
Herzman boyleydi
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Bende dünden beri kavgalıyım ayrı yattım iki gün iş yerinde kalacak işi gereği hem suçlu hem msj falanda atmıyo bende engelledim heryerde çok kızgınım ve kırgınım hem suçlu hem güçlü kimseye de derdimi anlatamadım patlıcam
(2,350 puan) tarafından
Bende doldum patlıcan valla
(2,246 puan) tarafından
Noldu kuzum anlat ben dinlerim özelden de yazabilirsin istersen

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 1,058 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde tugceoztekin91 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 691 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 174 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 677 göst.

Kategoriler

1,491,685 soru

24,375,058 cevap

348,279 kullanıcı

...