0 oy
1,593 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar uyku sersemiyle yaptığınız en komik şey neydi ben dün gece yaptım eşimin ağzına zorla emzik tutturmaya çalışıyordum ☺️☺️aklıma geldi sorayim dedi☺️☺️

60 Cevaplar

0 oy
(1,702 puan) tarafından
Çocukken koltukta uyuyordum kalkıp salonun ortasına idrarımı yaptim annem de bir yandan bağırıyor orası tuvalet değil diye ayilayim diye ama çok geç kaldı :D
(807 puan) tarafından
Yorumlari okumaya geldim ya kahkaha atıyorum şuan çok iyiydi buda ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Ayy inanmıyorum☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(16,909 puan) tarafından

Anneme yalandan uykum yok diyip lavaboya giderken kapıya toslamam olmuştu :D

tarafından
Yalancının mumu☺️☺️☺️☺️
(16,909 puan) tarafından
Aynen yatsıya kadar bile yanmadı :D
0 oy
(608 puan) tarafından
Ben hiç uyku sersemi olamadım :)) hep dinç uyanırım 
tarafından
Maşallah canım
0 oy
tarafından
Rüyamda kocamın beni aldattığını gördüm boğazına sarıldım direkt niye beni aldatıyosun diye 
tarafından
Bu uyku sersemliginden çıkmış biraz sanki☺️☺️
tarafından
Baya baya çıktı
0 oy
tarafından

Bende horluyo diye tekme atmışım eşime adam yasdığını alıp diğer odaya gittiydi

tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Kızım uyuyordu yanımda bende dalmışım rüya görüyorum rüyada kızım ağlıyor ağzına emzik vemriyroum rüyamda diye kıza normalde vermeye çalışmışım eşim anlatıyor alarm claiyir kapat demiş bende akıllıca yatan kızımın ağına emzik vermeye çalışıyorum 
tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️❤
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Eşimi isirmistim 
tarafından
Iyi yapmışsın canım ☺️☺️☺️
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Isten ayrildigimda sabah kalktim ilk issiz oldugum gun saate baktim saat 7di ayy ise gec kaldim diyip ustumu giymeye baslamistim esimde napiyosun dedi ise gidicem gec kalmisim dedim ve o anda esim ee sen isten ayrildin ya demisti o zaman dank etmisti :DBu aralarda surekli oglum yanimda yatiyor saniyorum halbuki besiginde ama sanki yataktan dusuyormus gibi geliyo esimi tutuyorum dusmesin diye :D

tarafından
Haaaahaaa☺️☺️
0 oy
tarafından
Buzdolabına boş tencereyi koymak. Temiz kıyafetleri kirli sepetine atmak. Peyniri kepçe çekmecesine koymak :)))
tarafından
Ayyyyy ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Gece uyanıp eşime telefonu uzatıp seni istiyo al konuş demiştim eşim de kim demişti alo diye telefonu aldı sonra bana kızınca ayılmıştım
tarafından
Benden sana bi + cok komikti bu
tarafından
Ahaha☺️☺️☺️☺️
(4,697 puan) tarafından
Rüya ile karışık böyle şeyler yapıyorum sonu kötü bitiyor ama ne yapayım ☺️
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Gece oturur vaziyette uyanıp Alya'yı ya emzirdiğimi ya da gazını aldığımı düşünüyorum, muhtemelen rüya görüyorum yatakta bebek arıyorum, yetmiyor kocamı da uyandırıp aşkım Alya yok diye panik yapıyorum. Sonra kafayı kaldırınca bebeği beşikte görüp geri uyuyorum
tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️❤
0 oy
tarafından

Uyku sersemi degildim uyanikti gunduz du. Ogluma mama yapicam caydanliktan sicak su koyayim dedim mutfaga geldim cay doldurdum biberona agzini kapatip calkaliyorum kayinbabam guluyo napiyon uyyonmu diye :D bi sabah ta kahvalti yapıyoruz topalak vardir gaz icin toz oda sofradaydi bebegim icin seker diye cayima onu doldurmustum.

tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️❣
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Geldim yorumları okumaya

tarafından
Hoşgeldin ❤❤
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Bebeğim küçükken istisnasiz her gece ağladığında beşikte yatan bebeğimi çılgın gibi yatakta arayıp çocuk kaybolmuş diye küçük çaplı kalp krizi geciriyordum. Bu baya bi devam etti . Bir kere de kızımın bezini makineye kirli kıyafetleri de çöpe atmıştım :angel:

tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(237 puan) tarafından
Benm değilde  kocamın var öyle seyleri kızım ağlar kocam eliyle beni sallar  tam uykuya dalıcam kafam iner iner kalkar yastgn altından eliyle sallıyormus güya ama beni ajshshs
tarafından
Hahahahhh ya çocuk uyanıcak çıkıyorum burdan :D
tarafından
Ahahaha☺️☺️☺️
(237 puan) tarafından
:D çıkma  kız niye cıkyn ajsjajja
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Yok sanırsam ya düşündüm bulamadım :) 
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Hic aklma gelmedi simdi :)
0 oy
(682 puan) tarafından
Daha 40lıyken bebeğim sanıp yorganı emzirmeye çalışıyorjdm
tarafından
:))))
0 oy
tarafından
Oglum supurge sesiyle uyuyor onu atlayıp roman havasina dönmüş gece esimle kalkip oynayip geri uyuduk :D
tarafından
;))))
0 oy
(50,804 puan) tarafından
bebekle ilgiliyse uykusuzluktan kafa gidiyodu uyuyuncs besiginde uyuyam bebegi ustumu orttugum pikenin altinda boğulacak diye ariyodum panikle
tarafından
☺️☺️☺️☺️❤

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 655 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,009 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,225 göst.
0 oy
31 cevap 935 göst.
2 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Dacc (153 puan) tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,615 cevap

36,425 kullanıcı

...