0 oy
744 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
Oğlu 3 ay kucuk oğlumdan onunki 6 benimki 9 aylik neyse kovid olmuşlar gecmis olsun demek icin aradim hopörlare aldım eşimde vardı 

Konustuk ettik en son dediki kaan hâla konuşmuyomu bende yok dedim ben akşama kadar oğluma ne diller döküyorum dedi ben de dedim konuşuyorum ama konuşmuyor dedim

Oğlum diş çikariyor emekliyor tutunup kalkiyor kendi kendine guguldaniyor ama henuz konuşma yok 

El cirpiyor vs.

Sizce konuşmamasi anormalmi

Bu arada görümcemin 10 yaşinda kizi var ve eşi calişmiyor 3 kişi sürekli evdeler

Bense tekim eşim sabah 7 de gidip akşam 10 da geliyor

Tatili vs yok

Eşimde görumceme dediki benim kari beceremiyor konuşturmayi diyor. Canım sikldi

Ben ev işini yapmasam afedersiniz evi b.k göturur hergun farkli yemek yapyorum oglum icin camasr bulasik vs akşam oluyor evimin pis olmasi imkansiz oglum heryeri yaliyor yerde emekliyor temiz olmali evim 

Napcam ben cok uzuldum 

15 Cevaplar

0 oy
(135,948 puan) tarafından
Yaa uf konussa yurumedimi yurude neden disi cikmadi hee heeee de gec bacim
(513 puan) tarafından
Eşime diyor bide eşimde benim kari beceremiyor diyor
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Pardon dokuz aylık çocuktan üniversite okumasını mi beklemek lazımmış görümcen luzumsuzluk yapmış bnce yapması gereken şeyleri yapıyor bnce oğlun kimseye bakma abartmış bnce 6 aylık çocuk ne konuşur ki 
(128 puan) tarafından
Yedirdigime ckk dikat editorm kalinda giydirmiuorm altida islak kalmiyo n3den oluyo bilmiyorm bepantol kulandim gecti diger gun geri oldu ve bi bucuk aydir gecmiyo ne yaptiysam yikiyorm siliyorm gecmiyo artik kafayi yicem hametan beklazor sudo krem hametan bepantol hepsini kulandm gecmiyorm bezide canbebe molfix kulaniyordum hava almiyomus bide cok cisli kaliyordu bez yani iyi degildi canbebe aldim hava aliyo yani her altini actigimdada acik birakiyorumm ama simdi iyice tos pembe oldu kurudu insalah gecer kafayi yicem bi bucuka ydan fazla oluyo grcmiyo
(513 puan) tarafından
Canm bi doktora gotur o zmn pişik skntili bsey bebeginde cani acir
(128 puan) tarafından
Kaynanam pisik icin gidilmez diyo bende randevu aldim ama geri gitmedim yok gidmesin onun icin gilirmi cocugun götunu basini gosterecen diyo yani bn anneyim cocugumu ondn daha cok dusunurum ama bebek oo daha nolacak benlik sorun yokta kaynanam pisik icin gidilmez diyo ama gecmiyo napayim  bide ozele gidiyorz ya ondn pisik icin gidilmes bosa para vermeyin diyi
(1,012 puan) tarafından
Geçmeyen pişik mantara işaret eder canım git göster dr.a
(513 puan) tarafından
Canm dinleme onu kaninda vs enfeksyon olabilir
0 oy
(853 puan) tarafından
Bnce gorumcemden once eşine kiz ne biçim konuşuyor oyle bn olsam annesi olarak beceremiyorsam babası olarak sen becer derdim 
(513 puan) tarafından
Diyorum ama takmiyor bi gun evde kalsa akşama kadar tv izler
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Ne yapacaktı başka çocuk şair gibi methiyeler mi düzecekti  9 aylık çocuktan ne bekliyorlar
(513 puan) tarafından
Şiir okumasini bekliuor sanirim
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Her çocuk bir olmaz canım sen kimsenin lafına bakma geç konuşabilir gayet normal görümcemin kızı var mayısta 2 yaşına girecek o da konuşamıyor ama çok zeki yaşıtlarına göre boşver sen öyle insanları
(513 puan) tarafından
Cocugumdan memnunum 6 aylkken emeklemeye başladi 7 aylkken tutunup kalkmaya ben kimseye demedim bunu kimsenin cocugu ile kiyas yapmadim
(2,247 puan) tarafından
Öyle boşboğaz konuşanları yeri geldiğinde sende terslemeyi bil canım içinde katma
(513 puan) tarafından
Bana anneannem  dayilarim hep der sen cok agir baslisin kimseye karşilik vermiyosun aferin diyolardi benim yetişme seklim böyle biri kirilcak diyr bisey diyemem
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Kıyamam ya :( üzülme 

Kadının düşmanı yine kadın 

Kıyas yapacak illa , illa çirkin kalbini kusacak bu insanlar 

Boburlensin bakalım Allah bir sıkıntı vermesin inşallah sana abla deseydin.

Kalp kırıp ah almaktan zerre imtina etmiyorlar. 

Alkış onun evladına 

Senin ki tu kaka çünkü 

Böyle insanlar yaşamasın ya.

Her çocuk her bebek farklı hiç üzülme birden dillenir.

Eşin de ayıp etmiş , bundan sonra beni yerme de ailene karşı.
(513 puan) tarafından
Eşim hep öyle ailesi bisey desin beni suclar ama rabbim göruyor
0 oy
(1,938 puan) tarafından
İnsanlar her seue bahane arar oğlum 2  yaşına girecek ama konuşmuyor . Annemin komşusunun çocuğu 2 yasında oğlumla aynı ama çocuk sohbet ediyor eminim ki o kadından daha fazla ilgileniyorum ben ama onla alakası yok her bebek farklıdır
(513 puan) tarafından
Bende ilgileniyorum gunde 1 saatimi oyunla geciriyorum ama yok
(1,938 puan) tarafından
Tamam da 6 aylık bebek benimki 2 yaşında konuşmuyor da
(513 puan) tarafından
Eşimde pek inanmadivideo cek dedi
0 oy
(344 puan) tarafından
Görümcen saçmalamış ya 6 aylık bebek bu daha boşuna düşünüp canını sıkma her çocuk farklıdır biri erken yürür geç konuşur biri konuşur ama diğer şeyleri geç yapar 3 kişi akşama kadar başında muhabbet kuşu misali öterse çıkardığı her sesi konuşuyo diye algılarlar
(513 puan) tarafından
Olabilir canim haklisin bende uzülmemle kaldim
0 oy
tarafından
Ben olsaydım gicigina onun babasının geni iyi  ondan dili kuvvetli sende iş yok sırf sinir etmek için hiç açıklama yapmazdım işte akşama kadar iş yapıyorum yok böyle ilgilenen yok konuşan yok vs erkekler hoduk anlamaz
(513 puan) tarafından
Bişey demedim ben canm
0 oy
tarafından
2 yasinda benimki bile fazla konuuyo bi kac kelime konusuyo sadece
(513 puan) tarafından
Yengemin ogluda 2 yasnda bi anne baba diyor
tarafından
Bizimkide ayni
0 oy
(431 puan) tarafından
Nasıl konuşuyor 6 aylık bebe anlamadım gitti Bnce görümcen abartmış 
(513 puan) tarafından
Zaten ben hamile kaldim diye arkamdan hamile kalmş
0 oy
tarafından
Hiç inanma canım böyle şeylere anca derse babababa der o da bilinçsiz der senin canın sıkmak için veya şaka da yapmış olabilirler kendi aralarında çok takılma o yaşts çocuk konuşmaz 
(513 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm taktim biraz
0 oy
tarafından
Ayy saçmalamış 6 aylık çocuk konuşur mu ya azıcık okusun öğrensin agu magu konuşma değil hatta nene dede meme mama baba gibi kelimelerde konuşma değil ikileme kelimeleri çocuk rahat söyler o sadece kendince sesler çıkarıyor. Bir daha öyle birşey derse söyle görümceye bu hiç normal değil bence bir doktora gidin de canım. 

Hiç kafanı takma senin için şuan önemli olan çocuğun küçük ve daha çok büyük kas motorlarını çalıştırmak için aktiviteler yapman gerek. Moralini asla bozma.
(513 puan) tarafından
Büyük kas motoru nedir canim
tarafından
Küçük kas motorları elleri ve parmakları büyük kas motorları da kolları bacakları kendini döndürmesi bunlar canım yani bir yere uzanırken kollarını uzatıp hedefe yaklaşabiliyor mu küçük kas motorlarında da verdiğin küçük objeleri bilinçli bir şekilde parmaklarıyla kavraması
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Ya gözünü seveyim üzülme kıyaslamalarına izin verme nolur bak ömür boyu bu  böyle gider bundan çocuklar çok etkileniyorlar. Kocana da anlat yarıştırmasın çocuğunu kimseyle o konuşur seninki yürür veya başka şey yapar hatta yapmasa da olur bu bir süreç Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Çocukların yakasından düşsünler artık ya..
(513 puan) tarafından
Sinirliyim şuan mesaj atmamak icin zor duruyorum
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Ay bugun cok sinirliyim herkese sovesim var sa lak mi gorumcen mal ya valla ne bekliorki her cocuk ayni mi senin cocugun gayet normal ve soyle benim cocugumu kimseyle kigaslamayin benim cocugum yaris ati degil de bunu esine de soyle
(513 puan) tarafından
Söyledim eşime eşimde şaka yapyordur o dedi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 966 göst.
10 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
7 cevap 147 göst.

412,722 soru

12,426,265 cevap

45,491 kullanıcı

Kategoriler

...