0 oy
835 göst.
Diğer kategorisinde (992 puan) tarafından
Gerçi ben kim ne paylaştıysa bakıyorum cunki kimseyi tanımıyorum eskilerden bakıyorum tabiki geçmiş geçmiştir ama yinede bir fikir verir :) sizde bakıyor musunuz

29 Cevaplar

0 oy
(52,187 puan) tarafından
esiyle o an problem yasamistir bitmistir duzelmistir eski konulari unutmayip buda senin hayatin deyip belirtmemek gerek çok gördük burda bu tarz seyler 

ben aksamki roman ablayi kerak ediyorum alakasiz olacak ama bilen biri yazar bea
(2,320 puan) tarafından
Abe ne merak edersin bea :D hhahahahay :D
(992 puan) tarafından
Ben sadece okurum hani şöyleydi böyleydi demem sonuçta kendi hayatı ama yalanda dinlemek istemem
(52,187 puan) tarafından
orasi oyle cnim isme bakmiyorum desem yalan olur genelde dikkat ederim merak ettigimin eski postlarina bakarim . sibos ya bildirimler maile gelmiyo postlar gizlenince bildirim oluyo görmüyorum merak ediyorum
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ben kim ne paylaşmış diye bakmam konu dikatimi çekerse yazarım cekmezse yazmam . Yazanada geçmişini de onemsemem çok saçma 
0 oy
(41 puan) tarafından
O postlara nasıl bakılıyor ya ::D
(992 puan) tarafından
Profile tıkla sorduğu sorular de cikiyor
0 oy
tarafından
Yok bakmiyorum 
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Yok o kadar  vakit ayırmam buraya :)
0 oy
(90 puan) tarafından
Evett bakıyorum ama kocasını övenlere değilde boşanıyorum kavga ediyoruz sürekli diyenlere falan  biraz meraklıyım galibaaa
0 oy
(90 puan) tarafından
Evett bakıyorum ama kocasını övenlere değilde boşanıyorum kavga ediyoruz sürekli diyenlere falan biraz meraklıyım galibaaa rabbim hepimize yuvamızda muhabbet versin 
(992 puan) tarafından
Aminn canimmm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,271 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,940 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 653 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu