0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar 2 yıllık evliyim 2 düşük yaptim 87 kiloyum doktor kilo ver kilo etkiliyo diyo siz naptiniz kilo vermek için öneriniz varmı 

11 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Kesinlikle ekmegi kesmeni tavsiye ederim canm
(22 puan) tarafından
Ekmek hiç yemiyorum canım abur cubur dan gecemiyorum
(4,152 puan) tarafından
Aa oda cok kilo yapar canm bebek icin sabrediceksin yapacak bisey yok. Ins verirsin kilo
-Reklam-
0 oy
(461 puan) tarafından
Bnde canm 3 dusuk yaptim ve 96 kilodaydim suan 78 kiloyum diyet ve spor yaptim gunde 10 bin adim attim  kahvaltimi ara ogunlerimi hic atlamadim ve az yedim aksam 6 dan sonra bisy yemedim
0 oy
tarafından
Ben değil ama eşim kilo verdş bu yöntrmle

Sabah öplen normal şekilde ye yemeğini ama akşamı bırakmalısın .haftada bır falan yiyebilirisn azarvazar akşam yemeği eşiö öncr zorlandı ama şimdi alıştı 95 kiloydu şiödi 81 82 kilo 

5 6bayda verdı yavaş-yavaş yani 

Nide akşamları şınav ve mekık çekti her gün 

Hala devamda ediyor 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Canm ben bol bol su içtim spor yaptm çok ip atlayıp mekik çektm yürüyüş yaptm terini asla üstünde kurutma hmn ya sil yada banyo yap suyu hiç bırakma ymkden önce su iç içki çok yemek yeme
0 oy
tarafından
Karbonhidratı tamamen kesip protein ağırlıklı diet spor dışarıda yapamadığım için evde step ve pilates 

Detox sularım var o lardan biri 

Yeşil çay 

Soda 

Limon 

Şu

Bir diğeri de 

Çubuk tarçın li su

Birde ben hormonel düzenleme için hayt tohumu içtim gebeliklerden önce bu gebe kalmak isteyenler için önerilen bir çay 

Birde düğün olmadan önce ve en son üçüncü bebeğime gebe kalmadan önce de açlık otu çayı içerek zayıfladım bu gebelik ocnesi de 15 16 kiloya yakın kilo vermiştim çok iyi gidiyordum sonra gebe kalınca geri tosun tombalak oldum ")
(107 puan) tarafından
Canm bu açlık otunu bende aldımda hergün mü içiyordun sen
tarafından
Her gün sabah akşam içiyordum canım
(107 puan) tarafından
Tşkr ederim
0 oy
tarafından
Vallla yemiyoruz canm ekmek makarna pilav kızartma hayatımızda yok. Yemeklerin sularinida yemiyoruz. Sonra yürüyoruz günde 5 km kadar 10.000 adam tamamlamasakta 7000 kesin. Evlenmeden önce bu şekilde 84 kilodan 58 kadar düştüm ama yürüyüş ve günde 3.5 lt suyu hiç eksik etmedim. 64 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra 78 kiloydum.dogurdum 5 ay oldu 10 gündür yine bu taktiği uyguluyorum 74 kilo ya düştüm yine
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Diyestiysennnn :) gercekten tek basina olmuyor bazen
0 oy
(477 puan) tarafından
En sağlıklısı diyetisyen diyetisyene git canm kalıcı kilo  verirsin  bide insegramda şehri nan diye bir sayfa var ben onla kilo vermiştim 1 ayda 6 kilo 7 kilo verdim duzenli yapmadigim halde sayfayı bir bak istersen zaten gerçek tıp in önerileri kiyltaplsri vs 
0 oy
tarafından
Akşamları 6 7 den sonra birşey yememek ve karbonhidrat, nişasta , şeker olabildiğince azaltmak. Tabi ki bir de yürüyüş. Yürüyüş yapmak hem fiziksel hem mental olarak çok rahatlatacaktır sizi kesinlikle tavsiye ederim
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Spor yapicaksin bol su iciceksin hamurisi kizartma ekmek pilav makarna abur cubur paketli gidalar yemeyeceksin. Şekeri en aza indireceksin. Fazla kilosu olanlar daha cabuk kilo veriyor. Bu sekilde çok guzel kilo verirsin
0 oy
tarafından
Bol su , soda , yürüyüş , ekmegi birak , aksam yemegini 6dan sonraya birakma

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 556 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 590 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 457 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 182 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,116 puan) tarafından soruldu

405,802 soru

12,161,126 cevap

36,606 kullanıcı

...