0 oy
953 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
kızlar evlilik meraklısı Bi arkadaşım var, bu arkadaşımın evli çiftlere özentisi büyük ama şöyle sürekli ya başka kızlar evlendi benim niye düzgün ilişkim yok neden evlenemiyorum diye yakınıyor. oysaki daha yaşı 23 önünde koca Bi yol var. o kadar sabret Allah nasibini önüne çıkarır dememe rağmen, senin evliliğin gibi evlilik istiyorum kocam seninki gibi olsun, evlenince senin kadar rahat olmak istiyorum neden olmuyor deyip isyan ediyor. ben gurbetteyim ona tlf dan öğüt vermek dışında pek bişiy yapamıyorum. Geçen gün beni aradı hacıya hocaya inanır mısın dedi, dedim hayır Rabbim'e veonun indirdiği kitaba dualara inanırım dedim. dediki hocaya gittim neden kısmetim kapalı diye falan. ondan sonra ki gün illa size gelecem diye tutturdu. aynı gün gelip aynı gün gitmek istiyor. Ve yasaklar olduğu için en fazla 3 saat yanımda durabilecek çünkü farklı şehirlerdeyiz.  2 saat için gelme dedim yok illa gelecem diye tutturdu. aylarca yalnızdım hiç gelmedi şimdi 2 saatlik için gelmek istiyor . Ve nedense cinci hocaya gittiği için çok korktum. kimseye güvenmiyorum. ya bana bişiy yatırdıysa diye korktum. gelmede diyemiyorum napıcam akıl verin 

44 Cevaplar

0 oy
(503 puan) tarafından
asla sokma evine. Allah korusun durduk yere kendi huzurunu kaçırma. at bi yalan. eşim plan yapmış haberim yok oraya gidecekmişiz, buraya gidecekmişiz de salla
-Reklam-
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Alma evine sakın vırus olduk de gelmesakın de
0 oy
tarafından
Müsait değilim eşim izin vermiyo falan de canım net bi şekilde pandemi dönemi kimseyi kabul etmiyorum falan de ve yavaştan irtibatı kes bak benm de içime kurt düştü
0 oy
tarafından
Bence irtibatı direk kes onunla ve evine alma daha sonuna gelmeden ayni şeyi dusundum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 420 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 445 göst.
2 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 984 göst.
0 oy
31 cevap 940 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu