Yaa şimdiye kadar hep içime attım ama şimdi halim gucum yok dertleşmek istiyorum sizinle ben tam 8 ay önce doğum yaptım herşey çok güzel gidiyodu ilk bi haftasi eşimle mutluyduk hemde çok kırkim cikana kadar kaynanamlarda kaldik iste esim yanimizdan hic ayrilmazdi ta ki dogumun ikinci haftasinda eşim çok degisti hemde çok öyle böyle degil telefonhnu benden saklamalar sifresini gostermemeler ve dakika basi wp ta çevrimici ydi her sordugumda beni döverdi oysa ki bende daha yeni iki hafta dogum yapmisim daha alişamamisim 19 yasinda bebekle çok zorlandim hic destek olmadi dogumum da cok zordu çok daha etkisinden kurtulamamistim gerci daha da iyi degilim toparlanamiyorum iki de bi msj geliyodu ben sordugumda yok faln diyodu atesler icindeydim yanimda tel ugrasiyodu yanima gelmiyodu bnde caresizdim benim yanimda uyumazdi ta ki saat 3 te uyandigimda lavaboya gittigimde sesi geliyodu pucg oynuyodu o saattlere kadar hep doverdi hep bn de caresizce yapma derdim çunku daha toparlanamadim artik hayal gormeye basladim soylemedim esime kaybanam esime anlatti esim oyle bnle yatti haa yatti ama gece 3 gibi ben yatinca gelirdi yeri hep ayriydi her sordugumda dikisin var derdi hic eskisi gibi bakmazdi ben evde yanimda kal diye yalvarip aglardim o zmnlar bayramdi o da disariya cikip gezerdi yaa bilmiyirjm neden anlatiyorum amaa unutamiyorummmm hic iyi degilim hic piskolojim dahi iyi degil her bebegime baktigim da o aklima gelir o zmnlar esim ve ailesi hakkinizi helal edin kusura bakmayin siznle dertlesmek istedim dayanamiyorum aklimdan cikmiyo o zmnlar kafayi yiyecm canim aciyo kurtulmak iatiyorum her gun agliyorum her gun unutamiyorim....