Hanımlar öncelikle içinizden biriyim ama burdan yazmak istedim . Eşimle evlendigimiz günden beri telefon şifresini bilmem . Bu sene bir iki defa annemi araamk için telefonunu istedim ve şifresini söyledi çok şaşırdım bir ara göz Ataym dedim ve her yerde ayrı bir şifre vardı . Bugün yine eve geldi hastayım falan dedi ne benle ilgilendi nede çocukla ama hep mesajlasti bende o lavaboya gidince aldım baktım son girdiği uygulamalarda whsatsap vardı Nurcan diye biriyle medajlasmisti sadece en son eşim bir sorayım nereye saklamış papatyaları yazmış başkada bişey görünmüyordu şifre var diye tabi içime kurt düştü ne papatyası falan diye neyse aradan bir saat geçti yine o lavaboya gitti tekrar aldım baktım bu sefer Özdemir diye biriyle mesajlasmis ama profilde bayan var işte kadın buna sen gayet fitsin spora gerek yok falan demiş sonra neyse sen yorgunsundur sonra konuşuruz iyi geceler demiş bir de el sallayan bayan emojisi eşimde görüşürüz yazmış birde öpücük atan emoji kanım dondu napicagimi şaşırdım nurcana da iyi geceler dost yazmış eşim . Sorayım dedim ama çocuğum çok huysuzdu onla ilgilenmekten buna bişey soramadm