biraz sikintimi anlatmak istedim kizlar.
esimin ailesi herseyin ucuzunu alma taraftari. imkani olmayabilir insanin ama ucuz seyde bi yerden sonra elinde patliyor yani anlatamiyorum. benim ailem maddi olarak daha sınırlı kaynaklara sahip ama elinden geldigince birseyin iyisini alirlar tekrar tekrar almak olmasin diye. bu demek degil ki en iyisini ya da en pahalisini alirlar. ama 3 secenek varsa 2. Almaya calisirlar. esimin ailesi direkt en sonuncuya gidiyor. demiyorlar da yani bunun bi eksigimi var birseyi mi var aaa ucuzmus deyip aliyorlar sonra eksik cikiyor mesela ya da kirik bide kiziyorlar. o kadar sinir oluyorum ki artik. esimle evlenmeden once bi gun baska arabayla alirdi beni ertesi gun baska. simdi gene 200 binden fazla borclari var babasinin var yani arabalar zaten yok. bide diyor ki ben goz boyamak icin yaptim.
bende kizdikca lafimi sokuyorum. laf sokma diyor sonra da. yani kina gecesinde para sacan insanlarin maddi olarak iyi bi yerde olmasi beklenir dimi ?? yok neymis erkek cocukmus kiza yapilmazmis. palavere palavere valla.
gercekten canim sikiliyor artik.
evin her gun baska yerine birsey oluyor. bide tadilat yapildi yani eski evde degil ha max 10 15 yil arasinda.
keske diyorum istemeseydim kaynanamla oturmayi kira cikip surunseydim de istemeseydim kavga da ettik evde esyalarim yarim tam olsa yazik illa bi yer akiyor patliyor hep bi sorun yani.