0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
Merhabalar güzel anneler bebekleriniz ne kadar konuşuyor benimki mama baba dışında bişey demiyor da 

9 Cevaplar

0 oy
(1,471 puan) tarafından

10 aylık maşallah baba dede mama meme anne dit bunları söylüyor :D

(185 puan) tarafından
Maşallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
3 yaşında yeğenim baba anne abla dede o kadar fazla bişey demiyor doktora da gitmiyorlar 
(565 puan) tarafından
Telefonla olan bağını kessinler öncelikle başka aktiviteler bulsunlar işaret ettiği şeylere de dediğim gibi anlatarak versinler suya fuu diyorsa hayır onun adı su diye söylemesinler sadece su mu istiyorsun hadi doldurdum suyunu al annecim gibi anlatsınlar yanlış söylediği şeyi hayır o öyle değil doğrusu bu diye anlatmak ters etki yapar ama mutlaka ekranın her türlüsü zararlı ufacık beyinleri için bir sürü kitap var etkinlik oyun var onlara yönelsinler siz ne kadar güzel fark etmişsiniz bişeyler yapmak istiyorsunuz onunla oyunlar oynayabilir kitap okuyabilirsiniz aileyi ikna edemiyorsanız da yeğeninize bu şekilde yardımcı olabilirsiniz :)
(1,585 puan) tarafından
Benim elimde olsa ben çoktan götürdüm ama ailesi umrunda deil genetik diyip geçiştirdiriyor vermeyin diyorum veriyorlar durmuyor diyorlar boş verdim bende
(565 puan) tarafından
Benim yardımcı olabileceğim de ancak bu kadar canım imkanın varsa bir kitap al hediye olarak sen yanına gittiğinde okursunuz beraber eminim faydası olur
(1,585 puan) tarafından
Çok sağol canım
(565 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah yardımcı olabilmişimdir
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Her çocuk bir olmuyor canım biraz daha bekle olmazsa doktora götürürsün 
(185 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Meme mama ham me mö gel tavuğa da ıh ıh diyor. Takılma buna canım her çocuğun gelişimi kendine özeldir. Hızlanmasını istiyorsan bol bol tekrar et o zamanı gelince söyler. 
(185 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,662 puan) tarafından
9 buçuk ... Nene,dede,bebe,meme bazen bıdı bıdı diye bişey yapıyor anlamıyore ... 
(185 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(44,928 puan) tarafından
13 aylık baba dede başka bişey yok
(185 puan) tarafından
Aceele etmemek lazm belki de daha küçük ler
0 oy
tarafından
Mama baba anne 
0 oy
(12,689 puan) tarafından
Anne mama dede diyor o kadar 
(185 puan) tarafından
Normal mii sizce ne bilim ben mi abatiyorum
(12,689 puan) tarafından
Tabiki normal
0 oy
(565 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/B1GtVX9gCxv/?igshid=1sxyxz7lm6que

Senin dediklerini anlıyorsa iletişim kurabiliyorsanız hemen endişelenme her çocuğun gelişimi farklıdır canım 5-10 kelime arası normal bol bol konuşun kitap okuyun bebeğinle yinede endişelerin geçmezse bir Çocuk Gelişimciye gidebilirsiniz gelişimsel değerlendirme yapılıyor size ona göre öneriler veriliyor :) 
(185 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu sure daha gozlemleyim bakalım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 208 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 215 göst.
26 Mart 2024 Aile kategorisinde mehal (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
9 Ocak 2024 Aile kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu