Haberlerde kocasi evi terketti diye iki cocugunu döven insanlik dışı mahlukati gördunuz mu yaşamasin boyle insanlar ya ac birakiyomus altini degistrmiyomuş ayy yarabbim yol kadinin saçini başni
Allah belasını versin onun çocuğun ne suçu var. Kocası da haklıymış kadından kaçmakla demek ki
Allah kahrtsn böyle anne kiligndaki mahlukları lanet olsun bunlara
Haberleri izlemeyin ya.
Bn bile izlerken icim acidi o cocuklara sen nasil bir annesinde hic icin acimadi vururken aglatirken yuregim sizladi o kadini bir elime versinler neler yapardim cani vicdansiz merhametsiz pislik
Ayyy burda gorunce youtubeden baktim o kadinin akli dengesi yerinde deil.keske o adam kacarken cocuklarida goturdeymis yaa valla baktikca ben uzuldum
Allah belasını versin Yarabbim şimdi izledim ulan millet çocuk sahibi olamıyor yıllarca şahsen ben bir gün pazara gittim wcye gircektim ozaman hamile degilimdim baktım 5 yaşında kız nasik ağlıyor kadın wcde kızı dovuyor tuvaletini yapmadı die Allah senin belanı versin keşke doğarken olseydin ölursun inşallah diyordu bende onlar cikmadan hemen çıkayım die acele ettim. Kusura bakmayın ama yazık günah yaptığıniz ben çocuğum olsun die 2 3 yıldır hastanelerde kosuyorum Allah size evlat vermiş kıymet bilmiyor musunuz Yarın birgün başınıza bişey geldiğinde yada evladim niye böyle demeyin hakkınız yok deidm. Kadın ne dese iyi rahat gezdirmiyor pazarda beni dedi ya tövbe tövbe gözlerim doldu Allah im ıslah etsin dedim. Yazıklar olsun böyle annelere gerçekten merhamet vicdandan nasip almamislar kalp yokki
İşte her doğuran anne olamaz. O şahıs bıdak anne olmayı insan olamaz. Kendi canından kanından olan bi çocuğa nasıl eziyet edebiliyosun düşmanımın çocugu olsa bırak vurmayı kızamam bile yazıklar olsunn.
Evet gormez olsaydm icim parcalandiiii
Az önce bende gördüm ve yemek boğazıma takıldı boğazım düğümlendi aklıma yeğenlerim geldi allah böylelerine evlat nasip etmesin inşallah
O kadar sinirlendim ki inanılmaz elime verseler döve döve perişan ederim onu. Kimi bulamaz kimi kiymatini bilmez ruh hastası afedersiniz pokunu yesin ikisinin de
Ayy gerçekten mi izlemedim yaa nasıl vicdansız insanlar var yaa
1,488,819 soru
24,335,719 cevap
345,850 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın