En sevdigim sey dogum hikayesi okumak, bizimle paylasmak ister misiniz
Anca fırsat bulup girebildim 15 temmuz günü suni sancı Alicam diye ortalığı yikmistim bilen arkadaşlar vardır mutlaka dua eden herkesten Allah razı olsun yaklaşık 4 saat suni sancı âldim suyun patladı ama açıklık 1 cm de kaldı ben sancidan bağırırken eşim dayanamadı tutturdu sezeryana alın eşimi diye doktorum doğumun iki günü bulabilir dedi ama birden bebeğimin kalp atışları 80 e düştü acil sezeryana alicaz dediler sonta yi uyusturduktan sonra takilicak demişlerdi ama acil olduğu için odâmda uyusturmadan taktılar ve uyuşmadığı halde sinek ısırığı kadar bir aciydi korktugum gibi değildi sizde sakin uyuşturmasalar bile korkmayın apar topar ameliyat haneye aldılar belden istediğimi söyledim bir yandan sancı çekerken bir yandan egilemedim iki kere belden vurdular bu malesef ki tutmadı komple uyutucaz dediler ben debir an önce uyutulmak istedim belden iğne hiç acimadi çok hafif bir aciydi ben panik yaptığım için biraz zorlastirdim sadece doktorların işini acidigi için değil yani yağmurun eşi kapıda sorun çıkartıyor sesi ile uyandım hemşireler beni apar topar çıkarttı çıktığımda eşimin bogure bogure ağladığını gördüm oğlumu gözü görmemiş bile 1 saatte çıkmam gerekirken 4 saatte çıkmışım eşim ameliyat hane kapısını zorlamış öldü karım bana söylemiyor sunuz neden sadece belden vurmadiniz diye bağırmış oda hastanenin işini baya zorlaştırdı şimdi şükür oğluşum kollarım da evimize geldik.gosulerim yara oldu Sutum gelmiyor henüz seseryandan hemen sonra hastanenin 6 kat merdivenlerini kendim indim rahat rahat yürüyorum ❤️
Üşenmedim gittim eski açtığım postu kopyala yapıştır yaptım ahhshaha
39+2 gece uyku tutmadı bende plates topuyla oynuyordum açılma olsun diye sonra kasiklarima ağrı girdi wc gittim kendimi kabız hissediyorum 1 saat öyle geçti sonra ağrı sık olmaya başladı hala anlam veremedim sonra ne olur ne olmaz diye 2 gibi esimi uyandırdım duş aldım tabi ağrı iyice sıklaştı ben gaz zannediyorum hala hastane kısaydı ama bana çok uzun geldi oğluma diyorum biraz daha sabret diye doğumdan hala haberim yok nys hastaneye geldik gazim var dedim doğum haneye aldilar ebe hemen anladi 2 cm acilman var doğum başlıyor dedi ben şok hani şancı dedim çekiyorsun ya dedi hayır benim kasiklarim ağrıyor dedim nstye bağladılar sanci yok yürüdüm gezdim tuvaletin var mi dediler yok dedim vardır dediler yok dedim meğer dogumu soruyorlarmış tekrar bakti galiba suyu patlattı acilman 8 9 cm olmuş dedi hadi gel dedi gittim yattım sancim oldu o zmn anladım eve doktoru bekliyor saat 7.15 tam tlf konuşurken oğlum ebenin kucağına doğdu ebe de şaşırdı
İlk defa senin postuna yazıyorum bak Hamişler korkmasın her doğum farklıdır.
40+5 4 ocak cumartesi günü sabah 9 da adet sancısı girdi karnıma sonra uyudum. 10 da kalktım tuvalette baktım işaretim gelmiş. Zatem o gün muayene randevum vardı. Anneme gösterdim işaret gelmiş diye sırıtarak Sonra koştum kustum. Haseneye gitmeden bişeyler yiyim dedim yemeye çalıştım onları da kustum. 11 de kayımbabam kayınvalidem geldi aldı annemle beni yolda eşimi aradım o da işi bıraktı arkadan geldi. Hastaneye gittik doktoruma göründüm suyun azalmış zaten yatış yapalım dedi. 11 buçukta yatışım yapıldı. Sancılarım 15 dk arayla geliyordu Açıklığım 1 cm. Suni sancı verildi ilk 1 saat normaldi lavman falan yaptılar zaten tuvaletten zor çıktım afedersin. Annemle sancı odasında artık can çekişmeye başladım. Her saat başı baktı açıklığıma. Akşam 8 buçuk oldu 3 cm olmuş çok zordu suni sancı baya can çekiştirdi eşim geliyordu çıkar beni diye kolunu sıkıyordum. Sancı 3 saniye kesilince uykuya dalıyordum. Ebeler zaten hiçbişey bilmiyordu bana hiçbişey söylemedi ben hep baştan beri ıkındım ıkınmamam lazımmış bebeği kanala itmişim kalbi yavaşladı 8 buçukta doktoru aradılar acil sezeryan diye hemen aldılar zaten sonra ameliyat falan
Ay cok uzun ya kısa da yazmayı seviyorum ilk doğumum sezaryen ikinci normal oldu
İlki kötü geçti şuan 3 geliyor bakalım nolcak
1,491,696 soru
24,375,280 cevap
348,288 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın