0 oy
1,300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından

Kızlar benim 1 tane görümcem var ben 20 o 24 yaşında ama o kadar fena ki 3 cü evliliğini falan yaptı ha bu evliliğinden 1 tane çocuğu var :ermm: Konu o değil şimdi ilk başta eşim ondan uzak dur falan demişti ama neden dediğini anlamamıştım eşimle görümcem küsmüştü ben buna sadece napıyosun yazdım sonra yazma bana falan filan dedi engelledi sonra bir süre geçtikten sonra bizim düğünümüz vardı kaynanam kardeşin bırak gelsin kardeşin falan dedi neyse kaynanam bana dedi irfana söyle konuş gel desin falan diye neyse ikna ettim geldi suratı 5 karış düğüne geldi ama konuşmuyoruz hoşgeldin dedm o kdr irfanda pek konuşmadı sonra bizim düğünden 1 ay geçti o mesaj attı işte mal mal nazlı aramızı bozuyodu dedi irfanda kız sana birşey mı dedi onun suçu ne napıyosun yazmış sen ne diye kıza şey yapıyon dedi özür diledi sonra neyse bunlar gene küstü gorumcemin oğlu oldu onun için konuşmaya başladılar sonra bana geliyor başkasını kotuluyor kotuluyor onlara gidiyor beni kotuluyor sonra ben eltimden ve ırfanin yiyenin karısından duydum ki işte düğün fotosu çekinmek için bileziklerini bozdurdu falan demiş halbuki öyle birşey yok ben borçlar için bozdurdum fotoğraf için bozduracama gidip takardım ondan sonra işte 1 kere bizim eve geldi işte ben açığım normal olarak dar pantolon giyorum bunu benim ailemi geçtim eşimin ailesi biliyorlardı sonra işte onlara gittik beli açılıyordu onu açılıyordu bir dar giyinmiş her yeri belli oluyodu ben utandim demiş.  Madem o kadar iyisin neden demedin demiş eltim oda ne biliyim yanlış anlardi eşime rezil oldum demiş ve öyle birşey olsa eşim yanımda o uyarırdı zaten bide aşırı derecede beni kiskanıyor cok belli ediyor . Yalan atacak ya ona sordum böyle birşey dedin mı diye yok diyor napçam bilmiyorum kızlar ya kafayı yiyicem :(

11 Cevaplar

0 oy
(1,350 puan) tarafından
Valla konuyu tam anlayamadım ama ben hayatımda böyle bir insan tanıdım ve tamamen cıkardım hayatımdan 
(145 puan) tarafından
Kafam gece gece çprba oldu :))
(1,350 puan) tarafından
Allah dert vermesin kimseye ne diyim
(13,675 puan) tarafından
Yalnız diilmişim :))
-Reklam-
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Bence sen eşini dinle en basinda sana uzak dur demis ya uzak dur ;) vardir bi bildigi canım
(41 puan) tarafından
Zaten şuan konuşmuyorum:/
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Görümcen mi yalan atıcak
(41 puan) tarafından
Ya görümcem benimle konuşuyor ya onu farklı şekilde başkasına anlatıyor ikide yanına katip anlatıyor
(13,675 puan) tarafından
Sen eşini dinle konuşma
0 oy
(274 puan) tarafından
Ne güzel eşiniz size uzak durun demis her erkek malesef bu tutumu sergilemiyor bence de uzak durun huzurunuzu kaçırmayın 
(41 puan) tarafından
Ya yeri geliyor benim yüzümden ağzına sıçtı ama ben sesimi çıkartmayınca beni sessiz sanıyor hep
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Sende sorun var böyle dengesiz şuursuz bir kadına bu kadar yüz verip alttan alıp susarsan senide böyle ağzına dolar dedikodu yalan dolan atar. Ağzının payını verip rezil edeceksin senjn yüzüne bakmaya cesareti olmayacak.  Ki sanane be deseydin senin evin bir kere istediğin gibi giyinirsin ben kapalı halimle atlet yarım giriyorum sürekli görümcemin yanında kendi evim istediğim gibi giyinirim kismenin haddi değil ben olsam bu duygularımı hepsini yüzüne vurur onu yerin dibine sokarım kim oluyor ki bu yaa aşırı yüz vermenin alttan almanın sonucu ayy delirdim vllaha asla gelemem böyle seylere kıyameti koparırim
(1,515 puan) tarafından
Ee senin zayıf noktandan vurmaya çalışıyor nolmus yani kaçaraksa sende umrunda olmasın şuanda herşey yolunda mi yolunda ona göre kendine baksın bir kimseyi eleştirmek ön yargıli olmak doğru değil ama önce kendi pisliğine baksın öyle şeytanlıklar yapsın benim zafimi kullanani bende kullanırım ki sen gül geç kullanamaya çalışınca ohh de yine olsa yine kaçarım çok mutluyum de :D :D sonra vazgeçer üstüne gelmekten . Sana tavsiyem bir daha o sana birşey derse hepsini yüzüne vur çok sert tepki ver yerin dibine sok yoksa bu kadın sana daha ne iftira şeytanlık yapar eşler ancak der boşver sessiz kal filan haddini bildir
(41 puan) tarafından
Hamile olmasam gidip ağzına sıçıcam ama hamileyim o yüzden bu saatten sonra 1 adim gitmem biraz zaman geçsin yazar o öyle yapıyor sadece benim değil ya herkesin arkasından konuşuyor eltimin arkasından konuşuyor sonra bi bakıyodum durum atmış canım yengem biricik yengem diye :) Sinirden gülüp geçtiğim çok oldu
(1,515 puan) tarafından
Ayyyy Allah sabır versin sana benim elimde kalırdı.
(41 puan) tarafından
Saol canım saol düşmanımın başına vermesin böyle görümce
(1,515 puan) tarafından
Aminnn ins ins
0 oy
tarafından
Adam sana acik acik uzak dur demis kadin seni engellemis bisver sende bulundugu ortama girme yuzyuze gelme ve 24 yasinda 3.evliligi yapti diyosun nasil oluyo ilk evliligini kac yasinda yapmis ki bu 
(41 puan) tarafından
20-21 yaşında seviyorum demiş evlendirmişler o adamla evliyken artvinde izmite kaçmış o adamda 1 sene durmuş durmamış şimdiki eşiyle evli
tarafından
Yaaa esinin niye uzak dur dedigi de az cok belli oldu cok yazik
(41 puan) tarafından
Bu saatten sonra benden uzak Allah'a yakın:/
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Eşinizin dediği gibi uzak durun 
(41 puan) tarafından
Zaten benden uzak Allah'a yakın olsun bu saatten sonra
0 oy
tarafından
Bence esinin sozunu dinle konusma o kardesi biseyini gorup huyunu bilmese oyle soylemez hem altinlar senin ister foto cekilirsin ister tatil yaparsin onami kalmis napcen iki yuzlu seytan nolcek
(41 puan) tarafından
Yani bende o gün öyle dedim kimseyi ilgilendirmez diye kendi kolunda 4 tane bilezik var açıklıktan ölsemde o bileziği bozdurmam diyor *****
0 oy
(79 puan) tarafından
Bencede esini dinle bence bildigi vardir bosuna dememistr mesafini tut
(41 puan) tarafından
Mesafe değil ben tamamen konuşmayı kestim
(79 puan) tarafından
En iyisini yapmissn
0 oy
(772 puan) tarafından
Eşinin warmış bi bildiği demekki canım yoksa insan kendi kardeşiyle neden konuşmasın ki 
(41 puan) tarafından
Aynen öyle canım bazen diyorum keşke dinleseymisim
0 oy
tarafından
Ikili oynuyor belliki. Ruhsal bi hastaligi var gbi gorunuyor.

hayatindan cikar canm madem esinde biliyor huyunu Elemek daha kolay olur 
(41 puan) tarafından
Bende öyle yaptım ama ben konuşmayınca eşimde konuşmuyacak sonra ben kötü olursam diye düşünüyorm
tarafından
zaten esin seni.bastan uyarmis canim belliki kardeste olsalar uyusmuyorlar. Ailenin huzuru icin cikarmaniz en dogrusu
(41 puan) tarafından
Valla elinden gelse yemin ederim bizi ayırır

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 757 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 522 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Es25 (4,169 puan) tarafından soruldu