Kızlar benim 1 tane görümcem var ben 20 o 24 yaşında ama o kadar fena ki 3 cü evliliğini falan yaptı ha bu evliliğinden 1 tane çocuğu var Konu o değil şimdi ilk başta eşim ondan uzak dur falan demişti ama neden dediğini anlamamıştım eşimle görümcem küsmüştü ben buna sadece napıyosun yazdım sonra yazma bana falan filan dedi engelledi sonra bir süre geçtikten sonra bizim düğünümüz vardı kaynanam kardeşin bırak gelsin kardeşin falan dedi neyse kaynanam bana dedi irfana söyle konuş gel desin falan diye neyse ikna ettim geldi suratı 5 karış düğüne geldi ama konuşmuyoruz hoşgeldin dedm o kdr irfanda pek konuşmadı sonra bizim düğünden 1 ay geçti o mesaj attı işte mal mal nazlı aramızı bozuyodu dedi irfanda kız sana birşey mı dedi onun suçu ne napıyosun yazmış sen ne diye kıza şey yapıyon dedi özür diledi sonra neyse bunlar gene küstü gorumcemin oğlu oldu onun için konuşmaya başladılar sonra bana geliyor başkasını kotuluyor kotuluyor onlara gidiyor beni kotuluyor sonra ben eltimden ve ırfanin yiyenin karısından duydum ki işte düğün fotosu çekinmek için bileziklerini bozdurdu falan demiş halbuki öyle birşey yok ben borçlar için bozdurdum fotoğraf için bozduracama gidip takardım ondan sonra işte 1 kere bizim eve geldi işte ben açığım normal olarak dar pantolon giyorum bunu benim ailemi geçtim eşimin ailesi biliyorlardı sonra işte onlara gittik beli açılıyordu onu açılıyordu bir dar giyinmiş her yeri belli oluyodu ben utandim demiş. Madem o kadar iyisin neden demedin demiş eltim oda ne biliyim yanlış anlardi eşime rezil oldum demiş ve öyle birşey olsa eşim yanımda o uyarırdı zaten bide aşırı derecede beni kiskanıyor cok belli ediyor . Yalan atacak ya ona sordum böyle birşey dedin mı diye yok diyor napçam bilmiyorum kızlar ya kafayı yiyicem
1,492,576 soru
24,388,204 cevap
349,121 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın