surekli elim telefonda gebelikte oldugumu yazi yazdigimi biliyor ve en son dayanamadi bana dedi ki "ordaki kadinlara sor bakalim bir kadin ne istermis neyle mutlu olurmus" hep dedi kodu yapacaginiza azda faydali seyler yazinda biz erkeklerde nasiplenelim dedi ozellikle sordum soruyu haydi hanimlar gosterin kendinizi :)
Canım eşine söyle kadınların değil kadınının ne istediği önemli. O yüzden bizim değil senin fikirlerini isteklerini dinlesin yeter...
Mesela sabah uyanayim elinde tepsiyle kahvaltiyla uyandirsn ope ope. Hadi askim desin alisverise cikalim giyecek biseyin kalmamis. Alisverise cikalim bak bu en pahalisi en cok sana yakisir desin dizsin önüne ayakkabilari cantalari. Dur sen bekle geliyrm hemen desin koca gül buketiyle dikilsin karşıma. Bu aksam yemekle uğraşma gel dışarda yiyelim desin. Evi *** götrdgnde bile ay benim karım yorulmus cok ben yapaym temizligi desin tutsun bezi süpürgeyi... Saka bi yana corabini kirliye atsin herseye olmaz demesin yeter :)) hayal gücümüzü aşırı zorlamaya gerek yok
Kadınlar ne istemez ki :D
Odun olmayan ilgi sevgi saygi merhamet cokca sadakat. Ve ev islerine yardimci olan eslerimiz olsun istiyoruz :)
İlgi alaka saygı sevgi sahiplenmek güven duyabileceğimiz bir eş :):)
Çok basit sözümüzden çıkmayın her gün olmasa da arada bir arayı açmadan romantik olun işimize kendi tarafınızdan kimseyi karıştırmayın ve ne olursa olsun bizim arkamızda olun kendi tarafınıza ezdirmeyin yoksa kavga çıkıyor malum:)))
Sahsen biz kadinlar ufak seylerden mutlu oluruz simdi esim gitmis benm canm.yogurt cekti diye carsidan almis gelmis marketler.kapanmis.malum oda carsiya kadar gitmis otobusle ben mutlu oldum tabi bide opucuk istedi verdim oda mutlu :) yani biz kadinlarin gozu yuksekte dehl her.erkek bir kadini mutlu etmesi cok kolay mesela sbaah uyandigknda bi opucuk onunla oturup sohbet edilmesi ben esimle sohbet ederken sinirliyken sile o an geciyo az oncede sinirliydim onla konusunca gecti ooyle yani kadini cozmek mutlu etmek kolau
Öncelikle öncelik isterizzzzz
❤️❤️❤️
Sonra sevgi saygı
Muhteşem soru :)) öncelikle İLGİ SEVGİ ARADA BİR HEDİYE HER ZMAN HER KONUDA DESTEKÇİ OLMAK ARKANDA DURMAK VE HAMİLE İKEN ÇOK NARİN DAVRANMAK. aynı soruyu ben eşime sordum eeehh akşam akşam uğramam senle dedi yabani :D
Cnn senin yaş kaç geçen eşinden dert yanıyodun sanki????
Karısına her türlü sahip çıkması önemli bence :)
3 s isteriz
saygı
sevgi
sadakat
daha ne olsun :))
İlgi alaka sevgi dusunceli olmak kadinin yukunu hafifletmeye calismak olduktan sonra karşılığı da gelir ve mutlu bir yuva olur
Ben şahsen sevilmek ilgi görmek isterim hamile olduğumdn beri eşim her hafta hediye aldı çok mutlu oldum ama keşke maç izlemese fazla benle daha çok sohbet etse sıkıldım maç maç maç =/// birde özetidir bilmem nesidir sıkılıyorum bazen ben biraz çocuk ruhluyum hamileyken daha da alingan oldum zaten. Bazen diyor birdaha evlenirsem dilsiz alcam =DD çünkü neden maçtan biktirdi beni artik benim sucummu izleme 24 saat bende susayim.benim kızdıgim aşırı şekilde kendini kaybediyor 3 4 kere sesleniyorum 5 nci de cevap verince gelde konuşma napayım ben mi suçluyum yani =))
Yani istedigim birsey olmadi ki çünkü cok romantik saygili ilgili agzindan kötü bir söz yillardir cikmadi.o yuzden yeterli fazlasi ile ilgili .ben kendimi 2 gun önce evlenmis gibi görüyorum evlendiğim günden beri.
Ben eşimin varlığıyla mutluyum çok şükür))
Bi bayanı mutlu etmek için sağdık dürüst ilgili olmak yeterli tabbi bide özel günleri unutmamak ve romantik olmak:)
Valla ne yapsan boş bunlar kafalarına göre mutlu oluyorlar. 5 aylık hamileyim belimin ağrısından doğrulamıyorum. Eşimin çok sevdiği bir yemeği yapıyorum 2 saattir. Uğraştırıcı birşey. Gelmiş diyorki niye hala hazır değil. Yani naparsan yap bişey bulurlar mutlu olmak istemedikten sonra :/
Çok basit AŞK SEVGİ İLGİ gerisi kolay bunlar olsun erkekler bize bunları yapsın biz onları başımızın üstünde gezdiririz
Benim de ricam eşinizin Sorusuna soruyla karşılık veriyorum her kadın farklıdır gönlünün sultanını kendi tanımıyor mu neyle mutlu olacağınızı bilmesi lazım biz sizi tanımıyoruz sizinle vakit geçiren hayatına alan kendisi eşini tanımaya çalışsın o zaman neyle mutlu olacağınızı bilir
1,488,658 soru
24,333,176 cevap
345,734 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın