Dun yine tartistik o kisi resmen buyumu yapti napti adama bilmiom adam sanki anasini savunuyo bana ya. Kandirdin beni dostuz, arkadasiz ailem gibi dedin beni kandirdin oyle evlendik dedim. Ben asla kabul etmezdim onunla yatip kalkmani o seni sevgili gibi goruyodj dedim. Colugun cocugun oldu yok olsun gitsin artik dedim. Gidecekdi ama sen isime karistin planimla gitmedin oni araidn o an herseyi yiktin dedi. Heosini gectim lan sen kariya yuz vermesen kari ztn birakir ama neymos boecu varmis karinin onu odesinmis once ondan zoyade kiramazmis onu. Ben biseye karismaaam ona teslim olsam hal edermis herseyi. Neyine karismiyim daha ???? Kiriklarin bitmio hadi kirikar gelir gecer asil en buyuk kirigin o o gitsin. Dun artik yetti ben sana muhtac degilim dedim ama sabrediom. O kadinida asla kabul etmicem istemiom istemicem dedim. Noluyosaolsun. Gitcem dio git diyemiom adama cocugum daha kucuk. Maddiyat olarka muhtavligim yok ama hala duzelsin istiom. Ama artik ezilmicem sana muhtac degilim tek istedigim duzgun yuva colugum cocugum sen o kadar dedim ve benim hakkimda o pislige bilgi verme dedim.
Kapida kac dakika durdun dedi ne alaka dedim meger onu aramis ondan kac dk durdum diye soruyo kapiyi dinledim snamis. Demekki onemli biselerdemo konustiki sordu.
Ama artik ezilmicem ve cocugumu dusuncem. Gittigi an cocugu unutsun, o pislik yuzunden gidip bide cocugumu gosterecek degilim ama bunu ona soylemedim, cunki yine seytan plan yapion dicek vs.
Kasada bi miktar param var azda olsa ve altinlarim var ufak tefek. Kasada onun vekaleti vardi onu sildirdim. Hesapta biraz para var daha onuda cekio kasaA koycam, hesapda durmasin yarin birgun sosyal yardim alirsak dicem. Martda ise vaskiom 3aylik olcak cocugum. Babasi bakcak ben isimin basina geceyimki sozlesmemi uzatmasalar bike sozlesme bitene kadar ufak tefek daha kenara koyayim. Evt hala linc edilcem adamla zorla beraber yasiom hala duzeksin diye bekliom diye ama artik iki sekil yasicam hem duzeksin umudu hemde giderse cocgumun basinda ise gitmeden dura bilcek kadar garantim olsun bankada. Ama nolur bugun kandil yinede dua edin adam vicdan, kocalik duygusu insaf gelsin artik