0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar diyete girdim zayıflamak istiyorum doğum emzirme derken baya kilolar alındı ve haliyle kaldı şimdi eski halime geri dönmek  istiyorum ekmeği kessem faydası olur mu bide spor yapıyorum başka neler yapabilirim

7 Cevaplar

0 oy
(3,276 puan) tarafından
Detoks sulari iç yemek porsiyonlarını küçült 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çavdar ekmegi ye canım o ekmek kilo aldırmıyor. Bi de sebze ağırlıklı beslen. Bi de spor yapıyormuş sun güzel kilo verirsin inşallah 
(97 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
tarafından
Ekmegi kes tabi canm etkisni gorursun bide 2 öğün yemk ye ara öğünde fazla yeme 
(97 puan) tarafından
2 öğün yiyorum 2 dilim ekmek yiyodum onuda kestim cnm
tarafından
Tmm ozman
0 oy
(345 puan) tarafından
Ekmegın yanında saglıklı beslenmen gerekır canım swkerlı seylerden uzak dur ve bol bol au tuket 
(97 puan) tarafından
Canım çikolata çok istiyo akşamları ama zor tutuyorum kendimi :)
(644 puan) tarafından
Tatlı isteği gelince dişlerini fırçala cnm sonra şu iç kesiyo
0 oy
(278 puan) tarafından
Ben hiç ekmek yemem hiç de kilo almam
(97 puan) tarafından
Kilo verilir mi peki hem az hem ekmek yemeden
0 oy
tarafından
Öğün dışında biseyler yeme çerez tatlı asla yeme tadımlık da yeme bende diyete başladım yemeğimi yiyorum karnımı doyuruyorum ama çerez tatlı yemiyorum boyum 163 kilom 56.900 57 yazmaya gönlüm el vermedi gerçekten de 56.900 :))
0 oy
(780 puan) tarafından
Kız ekmeği kessem diyince yemin ederim başta ekmeği kesip de yesemmi aceba diyor diye girdim postuna kusura bakma güldüm az bisey :))))ekmeği bi anda kesemezsin yeşil limonu yıka 4e bol kaynat sıcak sıcak gece yatarken 1 bardak iç sabah kalkınca yine sıcak sıcak bir bardak iç buna belirli bi süre devam et inan sonucunu göreceksin ben öyle kilo veriyorum tabi sporumuda yaparım 
(97 puan) tarafından
Kahvaltı yapıcak miyim limonu içince sabah
(780 puan) tarafından
Tabikide kahvaltını yap düzenli yemeğini ye ama az ye bol spor yap en kısa zamanda zayifladigini göreceksin emin ol
(97 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm yeşil bulamazsam sarı limon olurmu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
15 cevap 299 göst.
13 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 178 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
23 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (451 puan) tarafından soruldu

401,122 soru

12,004,652 cevap

36,191 kullanıcı

...