0 oy
98 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından
tarafından kapalı
Herkese merhaba kizlar size birsey sormak danışmak istiyorm sizlerinde eşleri böylemi 6 yillik evliyim severek evlendim eşimin bagzi huylarını takıntı haline getrdim evlenmeden once bi kac arkadaşı vardi samimi görüştügu evlendik hala görüşüyor ikiside evli fakat her aradıklarında gitme gereği duyuyor bu konu yüzünden tartışıyoruz mesela yazın yilin bir günü de olsa denize gitmek istiyor erkek erkeğe bir gece kalip ertesi gün geliyor bende izin vermiyorum tartışıyoruz bu konular yüzünden yani onu bu konuda yıllardır değiştirmeye çalışıyorm olmuyor guvenmedigimden değil kesinlikle ama mesela pazar günleri arıyorlar öğlen 1 gibi gidiyor akşam 9 da falan geliyor o gün mutlaka kavga ediyoruz bu sebeblerden dolayi sizce huylu huyundan vazgeçmez mi boşa mı uğraşıyorum yoksa değişme şansı varmi yada benmi büyütüyorum gözümde şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.  

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Hulya.cinar (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (845 puan) tarafından soruldu

409,806 soru

12,320,399 cevap

38,939 kullanıcı