0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Degisip duruyor 37.8 38.0. 4 saat once felan calpol verdim dustu gibi oldu simdi yine 38lerde alnina soguk sulu bez koydum huysuzlugu felan yok ama sadece ates var uyudu kendi kendine uyurken baktim 38 napayim???? Dusa sokmak felan cesaret edemiyorum bide uyudu zaten

14 Cevaplar

0 oy
(1,939 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Enfeksiyon kaynaklı olabilir bi acile götür brn ateşten çok korkarım Allah korsuun 
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Gecmis olsn canm paranox fitil varmi.kac aylik birde.
(13 puan) tarafından
Yok fitil 10 aylik
(3,102 puan) tarafından
Anladm canm 39 olursa acile goturun.bogaz olablr dis olablr.soguk algnligi olablr.birde evde paranox fitil bulundr.daha cabuk dusuruyor atesi.cok gecmis olsn.simdilik uzerini incelt.uyaniksa ilik suyla elini yuzunu yika
(13 puan) tarafından
Disleri cikiyor ikiside patladi ondan heralde
(3,102 puan) tarafından
Bizm her dis soguk algnligiyla geldi.bogazlarda sisti hep.sen devam ederse gotur bi baksin doktorcanm
0 oy
tarafından
Cok yuksek degil canim dus aldiracak kadar takipte kal cok yukselirse dusa sokarsin baktin çıkıyor gene bir calpol ver 4 saat gecmis zaten cok gecmis olsun 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım 38i gecmeyince verme ilaç. Birde ılık duş çabuk düşürür ateşi en etkili yontem
0 oy
(154 puan) tarafından
Üstünü çıkar ama çoraplarını çıkarma bide duş aldırsan da iyi olur ılık suyla keşke bi yıkasan çıplak yap balkona çıkar ınslalh geçer parol şurup çok iyi 
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Canim ustu ince olsun bir de eklem yerlerine nemli bez koy koltuk altlarina kasik aralarina ben oyle dusurmustum atesini ara ara da olc atesini dusmezse tekrar calpol verirsin
0 oy
tarafından
Canım kızımında oyle oldu once ateştı aynı senın bebegınınkı gıbı derecelerı calpol verdım ıhlamur verdım ve annem oyle ıslak bez koydu cıdden ıslak bez ıse yaradı ateşi dustu ama soguk almıs ıste öksuruk be bogaz şişkinliği yerını aldı canım cok sıkkın aglıyor sesı cıkmıyor dıkkat et buyukse ıhlamur falan ıcır zeytın yagı ver cunku atws dusunce dıgerlerı cıkabılır Allah şifa versın ya ınsallah benımde kızım ıyılesır neşesı hıc yok:(
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Ayağının altına limon sür devam ederse doktora görür 
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm fitil varsa onu ver 
0 oy
(81 puan) tarafından
Ben oğlum ne zaman ateşlense suyun içine az elma sirkesi koyup verdim ateşi anında düşürüyor ve eğer boğazlarda enfeksiyon varsa ona da iyi geliyor. Birde evde mutlaka badem yağı ve biberiye yağı bulunduruyorum ateşlendiği zaman ikisini avucuma birkaç damla döküp ensesine masaj yapıyorum o da ateşi düşürüyor. 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Nasıl oldu bebeğin düştü mü ateşi
0 oy
tarafından
4 saat once verdiysen yine ver cnm surup
0 oy
tarafından
Şimdş nasıl geçti mı 
0 oy
tarafından
Çoraplarını limona. Batır giydir eğer limon yoksa soğanı iki dilim kes ayağının altına çorabın içine koy nasıl çekiyo ateşi biraz soğuk kanlı olun böyle şeylerde canım Allah yardımcn olsun :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
31 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (995 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 158 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 41 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bsra1414 (11 puan) tarafından soruldu

411,230 soru

12,378,566 cevap

43,006 kullanıcı

Kategoriler

...