0 oy
606 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,263 puan) tarafından
Depreysona giriyorum kizlar eksik hissediyorum. 24 yaşındayım 8 aylık oğlum var ne gece ne gündüz uyumaz uyudu mu da ya kucağımda ya ayağımda uyur bırakınca uyanır. Kadınım kişisel bakım ve temizliğimi yapmalıyım ev hanımıyım ev temizliğimi yemeğimi yapmalıyım. Anneyim bebeğimi eğitmeli oynatmali yedirmeliyim. Kiloluyum zayıflamalıyım atanamamis öğretmenim oturup ders çalışmalıyım ama ne zaman nasıl birde annem ve kiz kardeşim var onlarla ilgilenmeliyim kardeşimi takip etmeliyim bir de kaynanamlarla sorunlarım var . Bebeğimi bırakıp odadan çıktığım an ağlıyor. Tuvaletten çıkana kadar ağlamasını dinliyorum. Her şeye yetişeyim derken hicbir şeye yetişemiyorum. Evet biliyorum hepimizde var ama ben yapamıyorum sanirim

15 Cevaplar

0 oy
(530 puan) tarafından
Bende aynıyım 3 çocuğum var 23 yaşındayım lavobaya bile gidemiyorum bazen :(
(2,263 puan) tarafından
23 yaş 3 çocuk nasıl başardın canım neler yaşadın kim bilir çok zor :(
(530 puan) tarafından
Ooo neler neler yaşlandım resmen bittim şuan bulaşıklar beni bekliyor yemek yapmam lazım ama ayağım da bebiş sallıyorum diğer ikisi heryer oyuncak ev dağıtıyolar bazen psikoloğa gitmek istiyorum :D
(2,263 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım çok zor
(530 puan) tarafından
Aminnn valla zor
-Reklam-
0 oy
(70 puan) tarafından
Sabir sabir sabir hepsine yetiseyim derken kendini yiyip bitirme bende senin gibiyim hele o kilo yokmu en beteri 
(2,263 puan) tarafından
Aynen motivasyonu bozuyor zaten başta
0 oy
tarafından
Hee bende tuvaletimi tutuyorum genelde 
(2,263 puan) tarafından
Sorma valla eskiden 8 kez gidiyorsam tuvalete şimdi 4 kez gidiyorum 2 seferi birleştiriyoeum :)
tarafından
Ben bı sabah eşim işe giderken bı akşam eşim işten gelince dermişim sjsjsjs :ddd benimde yemek yemedigim zaman çok oluyor canım yalnız degilsin
tarafından
valla bende zar zor yiyorum emziriyorum birde esimde cok aşırı titiz ve düzen hastasi bazen yemek yiyemiyorum surasi duzgun olsun diye :D hic bir kotu huyu yok Allaha şükür ama buda onun bir tek huyu
(2,263 puan) tarafından
Ay bari bebege baksın da sen o zaman yap temizliğini duzenini sana da yazik
tarafından
bakiyor ama oda isten geliyor yoruluyor cnmm
0 oy
tarafından
Al benden de o kadar aynı yaştayız 
(2,263 puan) tarafından
Zor ya Allah yardımcımız olsun canım
0 oy
tarafından
Sakin böyle düşünme cnm bebeğin uyku düzeni tam olduğu zaman herşeye yetiseceksin öncelikle sakın ol bende daha yeni yeni herşeye yetişmeye başladım cnm kolay değil ama zorda değil herşey zamanla telefondan bı sure falan aç rahatla ❤️
(2,263 puan) tarafından
Sağol canım. ❤Aynen uykusu düzene girse her şey olur da bakalim ne zaman girecek
0 oy
tarafından
Burada herkes öyle ama buna mecburuz dayanıp yapmak zorundayız yapacak başka hiçbir şey yok eşin nasıl peki çoğu yerde onu müdahale etmesi gerekiyor bazı şeyleri dinlenip uyuman işlerinde ev temizliği falan olsun hep kendin tek değil de bir destek alsan mesela temizlikçi tutsan eğer durumu müsaitse 10 günde bir yardıma gelse sana ya da planlı yaşasan mesela saat başı her saatte bir şeyini sığdırabilirsin  yeri geliyor çok sıkkın olduğumuzda çok yorgun olup sinirlendiğimizde yapamıyoruz diyoruz ama bizim için yapamam diye bir şey yok mecburuz bazen çocuğumuz için eşimiz ve yuvamız için sen de kendine gel biraz yapabilirsin yapan çoğu kişi hiç birimizden iyi değil emin ol
tarafından
burada düşüncelerini belirten insanlar hapishaneye hoş geldin diyerek mi görünüyorlar biraz da olsa insanları pozitif tutmaya çalışıyoruz bebeğim
tarafından
Umber sana bir şey söyleyeceğim haftada bir defa kendine temizlik günü yapsana mesela cuma günleri cuma günleri dip bucak temizlik yap diğer günler sadece toparla bak ben öyle yapıyorum hem temiz kalıyor evoluyor bebekle vakit ayıracak zamanım oluyor kişisel temizliğin içinde lazere başla kuzum
(2,263 puan) tarafından
Lazere gidecem canım o bayağı rahatlatır. Ama kiraciyim 2. Evim canım halılarım küçük geldi bu eve yerler açık kiri çok belli ediyor en kötü 2 günde 1 süpürmem gerekiyor çok belli oluyir :(
tarafından
Anladım canım benim hakkımda hayırlısı neyse o olsun ne zaman dertleşmek istersen bana yazabilirsin özelden de
(2,263 puan) tarafından
Çok sağol canım sen de öyle ❤
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Valla senin yine iyi kiz en buyuk kizim 4 yasinda  3 cocgum var birde suan hamilrym gersini sen dusun
(2,263 puan) tarafından
Ben 2yi göze alamiyorum
0 oy
(20,104 puan) tarafından
Ben olsam önceliğim bebeğim ve kpss çalışmak olurdu. Diğer tüm işleri yalap şap yapıverirdim. Herg0n 1 çeşit basit bir yemek yapardım. Temizliği de dip köşe değil de üstün körü yapıp diğer işlere odaklanırdım. Herşeyin bir zamanı var. Zamanla düzelir sizinki de. Benim evde de 1 tepe çamaşır dürülmeyi 1 tepe çamaşır yıkanmayı bekliyor şuan.
(2,263 puan) tarafından
Haklısın canım çocuğumun uykusu bir düzene girse her şey rahatlayacak
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin canım bende 23 yaşındayım 1.5 aylık oğlum var ilk bebeğim bazen derdini anlamıyorum çok ağlıyo uyku yok doğru düzgün emmiyo mama veriyorum zoruma gidiyo emzirememek canı isterse tutuyo iki çekiyo uyuyo  doyup doğmadığını anlamıyom o yüzden  bilmiyorum nolcak  ev desen heryer heryerde 5 dkk da olsa uyudukça yapmaya çalışıyorum sıkıntıdan sütüm inmiyo damla damla daha
(3,283 puan) tarafından
Uyuduğu zaman yerine koyuyorum canın kucağımda uyutmuyorım uyanana kadar ama göğsüme gelince hemen uyuyo o yüzden emmiyo
(2,263 puan) tarafından
Minnoş ya :) uyandır yedir canim
(3,283 puan) tarafından
Beşikte elim değsin uyanıyo ama kucağımda uyanmıyo ne yapıyosam çok fena çok :)
(2,263 puan) tarafından
Çok zor ama mükemmel bir duygu Allah bize bağışlasın:)
(3,283 puan) tarafından
Amin canım Rabbim sağlık versin
0 oy
(39 puan) tarafından
Yemin ederim ki ben. Her cumlen ben. Bende bi de psikolojiisi bozuk koca var ek olarak
(2,263 puan) tarafından
Benim ki de öyle canım gel sarılalım
0 oy
tarafından
15 aylık kızım ben bile yetişemiyorum sinirden ağlıyorum gece uyumuyor gündüz uyusada üstün koru yapabiliyorum o uykuya gece 3 kadar kendi kişisel bakımımı yaptım düşün yani buzdolabının içine bakılacak hali kalmamıştı uyuttum koştur koştur onu temizledim dhaa yemek yok çamaşır 2 makina yıkanacak evler darmadağın dha sayıyım mi :))
(2,263 puan) tarafından
Şiştim ah biz kadınlar..  Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Benim kızım 16 aylık elektrik süpürgesinden korkuyordu evi süpüremiyodum son bir aydır korkmuyo Vala doya doya ev süpürüyorum o kdar özlemişim ki temizlik yapmayı daha tam olarak kucagı bırakmadı yemek yaparken kucak için aglıo wc ye birlikte gdiyoruz ama eskiye göre daha iyiyiz sadece biraz sabır canım o aylarda bizde öyleydik hele bide diş çıkarırken dahada berbat oluyo 
(2,263 puan) tarafından
Bir süreç geçecek diye teselli ediyorum zaten kendimi sağol canim
0 oy
(135,450 puan) tarafından
Bende zor durumdayim ☹☹☹☹☹☹
(2,263 puan) tarafından
Ya sen bir de gurbettesin kiz eminim onun da ayrı  zorluğu vardır Allah yardımcımız olsun
(135,450 puan) tarafından
Amiin
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Vala en zor meslek ev hanımı olmak cano bnde oleyim. Eşine bırakıp.kisisel temizliğini yap ben öyle yaptım geçen . Ağda yapınca 1 ay gidiyor kafam rahat kalıyor vaala
(2,263 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum diğer tüm işler halt etmiş bunun yaninda
0 oy
(999 puan) tarafından
Oğlum altı aylık al bendende okadar
(2,263 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 349 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 391 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 824 göst.
21 Mart 2019 Diğer kategorisinde Berf (6,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,096 soru

12,373,944 cevap

42,678 kullanıcı

Kategoriler

...