0 oy
2,024 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar biliyorum çok sal.ak biriyim.  İstanbul'da kaynımın doğalgaz ve su benim üzerime avukat arayıp duruyor abonelikleri kapattirdim ama ödemesi var taksitlendir dedi yaptım yine ödemedi bende şimdi karısını şikayet edip sınır dışı ettirmek istiyorum. Nikahı var ama oturumu yok şuan kaçak sayılıyor.  Şimdi 155 i arasam burası bağlanır benim Alibeyköy e baglanmam lazım nasıl yaparım

18 Cevaplar

+1 oy
(34,517 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bazen insanların anlayacağı dilden konuşmak gerek.

Sana hak veriyorum.
tarafından
Aynen cnm teşekkür ederim
-Reklam-
+5 oy
(682 puan) tarafından
Niye hamile halinle kötülük yapmaya çalılıyorsunki 
tarafından
Şöyle cnm beni kaynım engellemiş esimide engellemiş.  Bizde insan gibi gelen mesajları ona attık söylediği git ode dedi.  Maaşıma el koyacaklar
(1,077 puan) tarafından
Kadın gayet haklı. Karsı tarafın yaptıgı kotulugu gormuyor musunuz?
+4 oy
(2,319 puan) tarafından
Karısını neden sınır dışı ediyorsun kaynın da sorun var.. Şimdi eşinin yaptığı bir hatadan seni sorumlu tutmaları hoşuna gider mi?

Eşin arasın kaynınla konuşsun artı resmi nikahı varsa sınır dışı edilmez büyük ihtimal çünkü artık ülkemizde ev alanlar bile vatandaş sayılabiliyor. 
tarafından
Çocukları vardı cnm kışın ortasiydi. Sakarya'dan gittim  namus ve şeref sözü verdi ama anladım ki ne namus var ne bişi
(2,319 puan) tarafından
Hm anladım canım sen insanlık yapmışsın ama kaynın insan değilmiş. Ama kadının suçu yok bunda kaynının karaktersizliği malesef.
tarafından
Ona kızma sebebim insan gibi yazıyorum tamm de niye git ode maaşın dan kesilsin diye artislik yapıyor.
(2,319 puan) tarafından
Allah İslah etsin inşaAllah kaynını
tarafından
İkisinide
+2 oy
(1,027 puan) tarafından
Valla burda fazla aktif biri degilim ama her zaman goruyorum senin postlari ne hareketli aksiyonlu yaşantın var canım ya allah yardım etsin valla hamilesin birde dikkat et kendine lütfen 
tarafından
Zaten katlanma sebebim eşimin. Sevgisi.  Yoksa. Şimdiye. Çoktan ayrılmıştım cnm
tarafından
Tahmin edebiliyorum şaka gibi ya daha önce de demiştim sana eşin nasıl.  Böylr bir sülaleden sağ kurtulmuş diye
tarafından
Bende hiç bilmiyorum ama tek bildiğim. 12 .13 yaşında. Bu aileden ayrılmış. Halası bı şura bakmış. Sonra hep gurbet lerde çalışmış.
tarafından
Aynn söylemiştin iyi olmuş aslında yoksa senin kocan da yamyam olacakmış
tarafından
Öyle valla cnm
+2 oy
(7,483 puan) tarafından
Kaynin pislik ise karisinin ne sucu var. Böyle bise yapma derim esin ulasir bi sekilde. 
tarafından
Şöyle ki cnm ben insan gibi Mesa attım git öde maaşından gesilsin dedi
+1 oy
tarafından
Resmi nikahı varsa bişey yapmazlar diye biliyorum canım hem kadının suçu neki ara kaynini şikayet et polise hamile halinle kadının günahına girme 
tarafından
İnsan gibi yazdım ona git öde maaşından gesilsin dedi
tarafından
Anladım canım işte onu şikayet et dolandırdı diye
tarafından
Ben yazacaktım sen yazmışsın bencede hamilesin günaha girme.. Kadının hiçbir suçu günahı yokken
tarafından
Beni tersleyen artislik yapan eltim maaşın dan kesilsin diyende eltim
tarafından
Öyle ama sen yapma yinede boşver başkasından bulsun kötülüğü
+1 oy
(4,852 puan) tarafından
Çocuğu var diyorsun belki de kadını çocuğundan ayiricaklar bildiğin kötülük yapıyorsun kayninla sorununu başka türlü hallet
tarafından
Canım ben insan gibi yazdım gelen mesajı yolladim tamm diyip geçsin.  Niye git ode maaşın dan kesilsin diye artislik yapıyor.  Benimde çocuğum var.  Kaynım aradı insan gibi anlatıyorum bana küfür ediyor

Benim tansiyonun var şuan 16=9. İlaç aldım dusmesse hastaneye gidicem benim evladimın suçu ney
(4,852 puan) tarafından
Yanlış infaz yapıyorsun duygusallıkla yapıyorsun para o kadının elinde değil çocuğun için kendini sakinlestirebilirsin ama o anne başına birşey gelse hicbirsey yapamaz
0 oy
(187,081 puan) tarafından

image

bu numarayi ara kiz
tarafından
Özel olarak cimerede şikayet edicem cnm
(2,319 puan) tarafından
Kız kadına ve çocuğa yazık olur kaynın olacak pislik bu sefer başkasını getirir onun günahına girer..
tarafından
Umrumda değil inan benim yavrumun ne günahı var şuan tansiyonum 16 ...9   inadına yapıyorlar ailecek birleşmiş ler
(2,319 puan) tarafından
Anladım canım inşaAllah kaynın yola gelir öder. Önce gözünü korkutsun eşin seni şikayet edip mahkemeye vercem fln desin.
tarafından
Ben dedim küfür etti peze.venk.
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Bence sakin ol hemen karar verme, kaynina kızmakta haklısın da eşinin ne günahı var 
tarafından
Şöyle cnm beni kaynım engellemiş esimide engellemiş.  Bizde insan gibi gelen mesajları ona attık söylediği git öde
(1,894 puan) tarafından
Ne bilim canm çocuğu falan yok mu. Sonuna kadar.haklisiniz o konuda onu eleştirmiyorum kesinlikle
tarafından
Var cnm olduğu için abonelikleri kabul etmiştim
0 oy
(20,053 puan) tarafından
Bence karışma hamilesin bende hamileyim canim Allah'a havale et sağlıkla al kucağına evladını❤️
tarafından
Maaşım gidecek
(20,053 puan) tarafından
Himmm sadece sınırını bozuyo sandım senin parandan oluyoda olan kendin bilirsin
tarafından
Ödeme yapmagi süre ben maaşımı alamiycam
(20,053 puan) tarafından
Konuştunuz inatla odemiyosa bişey diyemiycen valla hamile hamile strese koyuyorlar insani
tarafından
Aylardır ödemediği için zaten maaşıma el konuyor
0 oy
tarafından
Yapma bence en basidi karnındakini düşün
tarafından
Cnm insan GİBİ mesaj attım git öde dediler 3.5 krus da değil 9 milyar
tarafından
Ama yapma tekrar sert dille konuş eşin de konuşsun
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Kötülük yapma cnm. Eşinle cozsunler konuyu
tarafından
Acmiyorlar insan gibi Mesaj attım git öde dediler. Maaşım gidecek
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Kadının ne günahı var kız şikayet edicen
tarafından
Şöyle cnm beni kaynım engellemiş esimide engellemiş.  Bizde insan gibi gelen mesajları ona attık söylediği git öde maaşından gesilsin dedi
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Oyle yapmaktansa git surekli kapısına öde falan de yada başka bi delilik yap bence 
tarafından
Ben Sakarya da onlar intanbulda
0 oy
(19,933 puan) tarafından
Peki neden senln üzerine bacım sen niye bu ailenin bunca sorunu varken alın aboneliği demedin. Karısını şikayet etme bence kadına yazık. Aboneliği iptal ettir. Aynı adrese tekrar açmak için mecbur ödeyecekler. İkametleri o adreste ise şikayetini yap kullanım onların sonucta 
tarafından
Borç avukatta.  Başkasının üzerinden abonelik açmışlar
0 oy
tarafından
Karısını sınır dışı edince borcun ödenmiyor canım bence hiç bu işe girişme bırak yine insanlık sende kalsın madem taksitlendirdin kendin öde bir daha da kaynının yüzüne bakma. Kadının suçu günahı yok birde çocukları var diyorsun. O mazlum şuan zalim olan kaynın 
tarafından
Niye kendim oduyecem ya sadece doğalgaz 9 bin lira

Eltimede kızıyorum insan gibi. Gelen mesajı ona atıyorum.  Bana git öde maaşından gesilsin diyor   benimde karnimda çocuğum var tansiyonum 16=9.   Kim düşünüyor yapılandırma yapıldı odemediler. Şimdi paranın hepsi inteniyor.   Sen başkasının kullandığı faturayı odermisjn
tarafından
Canım benim sen ne yaparsan yap bu fatura sana kesilecek mecbur başka bir şekilde onlar ödemez ki. Eğer illa ki kararlıysan yabancı şubeyi araman gerekir polisi değil
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından
Ayyy kız bence boşver uğraşma tmm haklısın onlar kaşınıyor ama bence boşver 
tarafından
Boş vermiycem cnm eşim akşama gelim konuşalım dedi.  Yarın gidip icabına bakicam.   Şikayet edicem
tarafından
Ben yorum yazdıktan sonra senin yazdığın yorumlara baktım da adam hakkaten sıkı bir ders istiyor doğru diyorsun eşinle konuş halledin şikayet edin ama kendini sinirlendirme lütfen tansiyonun fırlamış yavrularımızın üzülmesine sebep olan herkesi Allah bildiği gibi etsin
0 oy
tarafından
Büşracım sana tek tavsiyem bu aile işlerinden sende eşinde uzak durun belliki çok probleminiz var ne var ne yok bütün ilişkilerinizi bitirmeye bakın. Bide eşinin çözmesi gereken sorunlara sen karişma bırak aralarında halletsinler kimsenin de günahi na girme bugun ona olur yarin sana... 
tarafından
Cnm eşim halletmeye çalışsa nolurki borçlar benim üzerime.  Kesilen maaş benim şikayet etmeye bile kalksa beni isteyecekler
tarafından
Ahhh büşra ne diye üzerine yaptin insanin başina ne geliyor sa vicdanının iyiliğinden geliyor şuan da nereye gidersen git o borç sende görükecek bide üzerine zam gelecek bende araya büyük kişileri koysun eşin sizlik işler degil bana kalırsa kadını bulaştirma olaylar bilmediğin yerlere gide bilir oturup düşünün
tarafından
Cnm gideceği yerlere gidecek zaten umrumda değil. İnan artik çok ama çok yoruldum.
tarafından
Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 681 göst.
1 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde BetusMoms (6,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
0 oy
10 cevap 305 göst.