0 oy
3,430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (852 puan) tarafından
Kızlar bebeğim için internetten takı yastığı ve kapı süsü sipariş vermek istiyordum. Eşim de pek taraftarı değildi. Ne gerek var gibisinden yani gönlü yoktu. Neyse sipariş ver dedi ama kart ile dedi. Araştırdım uyguna buldum bayan 120 artı 10 tl kargo bedeli dedi. Neyse eşime attım tamam dedi. Neyse kadına adresi verdim ödemeyi nasıl yapacaksınız dedi bende kart ile dedim. Iban numarası falan istedi. Eşime dedim eşim de boşver almayalım dedi. Güvenmiyorum internet siparisine dedi. (Daha önce internetten çanta sipariş verdik 100 tl ye ama gelmedi. Kart ile ödeme yapmistik) neyse ben adresi vermist8m kadın benden haber bekliyordu. Eşim böyle söyleyince ağza alinmayacak şeyler söyledim. Sen çocuğun için bisey yapmıyorsun. Bebeğini sevmiyorsun gibisinden. Eve geldi konuştuk dediğim şey çok ağrına gitmiş. Ağladı ben kimin için çalışıyorum. Sen gerçekten böyle mi düşündün. Ağladı baya bende kötü oldum ağladım. Şuan da benimle konuşmuyor. Kendimi nasıl affettircem bilmiyorum. Linclemeyin de beni aydınlatın accık.

26 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Canım birazda haklı sanki 110 lira fazla bir rakam ben 50 tlye altın yastığı aldım gayette güzeldi 
(852 puan) tarafından
Hakli evet barismadi
(32 puan) tarafından
Sende ona bu çok uzatılacak bir konu olmadığını söyle canım alt tarafı bir yastık yanı de isteyebilirim ama bana tatlı dille söyleyebilirsin de
(852 puan) tarafından
Akşam soylicem
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Git saril kocaman canım onu sevdigini soyle hormonlarından ve heyecanından bu şekil tepki verdiğini ve haklı olduğunu ona soyle
(852 puan) tarafından
Bi tek senin mi hormonun var diyor  :D
(5,725 puan) tarafından
Hahah kıyamam o bile sevdiğini gösterir ❤️❤️❤️
(852 puan) tarafından
Aynen benimde hormonum var babalık hormonu diyor :D
(5,725 puan) tarafından
Rabbim bir ömür ağız tadı versin birbirinizi hep sayın sevin kuzum
0 oy
(1,355 puan) tarafından

Hemen git özur dile inan hormonlardan oyle konustum affet de bi gunum bi gunumu tutmuyor hamilelikten boyle oldum de iste azcik alttan al taki yastigi olmasada olur cnm 

(852 puan) tarafından
Akşama kaldı
0 oy
(76 puan) tarafından
Canım esının gonlunu al sen bak bende 7 ay önce dogum yaptım heves ettım kapı susu aldım takı yastığı sepetler kıyafetler suan aldıgım kapı susu yastıklar sepetler bı kosede duruyor koyacak yer bulamıyorum ılı hevesın cok ıyı anlıyorum ama sonradan keske bu kadar sey almasaydım dıyorsun
(852 puan) tarafından
Doğru hayırlısı olsun
0 oy
(572 puan) tarafından
Yazik adama bende esin gibi dusunuyorum kapi susu felan cok gereksiz geliyor kizima yapmadim hic gerek duymadim
(852 puan) tarafından
Şimdi kafama dank etti
0 oy
(31 puan) tarafından
Hormonların da etkisiyle kadınlar bu dönemlerde duyguları hep uç noktalarda yaşıyor. Erkekler maalesef çocuk doğup gülücükler atmaya başlayınca anlıyorlar babalığı. Eminim eşiniz mantıklı bir insan. Bu tarz süslemelerde gerçekten mantık yok ama heves var. Erkekler için komik ve lüzumsuz şeyleri biz kadınlar çok seviyoruz. Bu durumda ikimizde haklisiniz pişman olmak ve alınmak güzel duygular aslında. Birbirinizi ne güzel onemsemissiniz bu tür tartışmaların üstesinden güzellikle gelinirse ilişki daha olgun ve daha mutlu devam ediyor. En güzeli içten bir özür ve zaman. Zaman her şeyin ilacı...
(852 puan) tarafından
Evet denilecek laflar değildi sonradan farkına vardım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 807 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Askimizin&meyvesi (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 628 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 993 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 352 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,290 soru

24,489,745 cevap

357,521 kullanıcı

...