0 oy
1,371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşiniz size dese ki bir gün otururken Ben bekarken biriyle birlikte oldum hamile kaldı sonra da ayrıldık bebeğim olmuş benim sonradan haberim oldu seninle evlendikten sonra dese tepkiniz ne olurdu yani öyle sormak istedim Hani benim başıma gelmedi de herhalde gelmiş olsaydı ben çocuğa alır boşanirdim  diye düşünüyorum sadece muhabbet olsun diye soruyorum

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asla büyük konuşmak istemiyorum 
tarafından
Allah korusun diyelim
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Sakladığı için güvenim kalmaz. Evliliğimiz biter diye düşünüyorum Allahım yasatmasin
tarafından
Amin İnşallah benim de Gece gece nereden geldi aklına Vallahi kahretmesin
0 oy
(747 puan) tarafından

O evlilik yürümez ki yaaa :angel: Benim kocam senden bişey saklamadım eski ilişkimi bile falan der bunu saklamışsa çok büyük güven sorunu olur ayy yıkılırdım herhalde:angel:

Kız kurban olim böyle şeyler sormayın hamileyim sonra kocam yapmışmıdır diye kafamda kuruyorum adama trip atıp burnundan getiriyorum ;)
tarafından
Ay delirme öylesine sordum
(747 puan) tarafından
İnşallah öyle bir halt yememiştir  :/ Çok zor bi durum
tarafından
Yol kiz sohbet olsun diye sordum bende
(747 puan) tarafından
Ben çok pinpirikliyimde bide hamile olunca daha arttı
tarafından
Sordugma pismn etme kız bni
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Bekarken yaptığından bana ne çocuğu nüfusuna alsın bakarız sonuçta babası ki eşime de dedim 13 yıl öncesine ait bir çocuğun çıkarsa eyvallah başımın üstünde yeri var. 
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Boşanmam aklımda hep Bi soru işareti kalır ona bakarken hep o söyledikleri aklıma gelir afedersin yatağa girdiğimde de bile tiksinirim ya aşırı takıntıliyimdir ben unutana kadar takarım ben onu
tarafından
Vallahi bana bir soru sormuştu tam üç buçuk yıl geçti halen da unutamıyorum o yüzden boşarım dedim ben de
(3,702 puan) tarafından
Ben de bişeyi kolay kolay unutmam
tarafından
Yani cnm
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Daha neler ya düşünmesi bile sinir bozucu 
tarafından
Aynn cnm
0 oy
(105 puan) tarafından
Evlenene kadar niye nasıl sakladın diye sorarım güvenim kırılırdı ama önceden olmuş bişey onun çocuğu der sahiplenirdim 
tarafından
Yani cnm
(105 puan) tarafından
Boşanma olmazdı canım eşine bu zamana kadar güvendiysen oturup adam akıllı konuşursunuz eskileri kurcalamanın bi anlamı yok sana üzüntüden başka bişey getirmez insan böyle şeyleri de düşündükçe kafayı yer ya aklına getirme
tarafından
Öylesine sormak istedim açıkçası Hani muhabbet olsun Bir de evde tekim diyor Şu anda ondan sordum hani dediğin gibi Zaten ben eşime güveniyorum ama öyle bir sormak istedim açıkçası yalan yok
(105 puan) tarafından
Ayy eşin evde olmayınca aklına bin bir türlü şey geliyo canım haklısın bana da öyle oluyo
tarafından
Evt cnm
0 oy
(82 puan) tarafından

Benden önce yaşadığı bir yanlış için eşimi cezalandırmam boşanmam ama uzun bir süre şoktan çıkamayacağım kesin 

tarafından
Yani o da senin düşüncen Ama ben çok fazla anlık kararlar verdiğim için benim tepkim olurdu yani boşanma olurdu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 372 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 436 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 871 göst.
0 oy
24 cevap 1,137 göst.
7 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,039 soru

23,674,193 cevap

309,787 kullanıcı

...