0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Aklıma hep eşime karşı kendimden ne kadar çok taviz verdiğim geliyor. Evliliğimizi düşünüyorum da tercih ettiğim hayatla vazgeçtiğim hayat o kadar farklı ki. Bu beni yıpratıyor. Eşim şöyle yapma dersi yapmazdım böyle giy derdi giyerdim. Yani ne dese yapardım ama kendimi şu an o kadar değişmiş kalıba sokulmaya çalışmış mutsuz ve neşesiz hissediyorum ki. Önceden herkes giyimime hayran kalırdı marka marka şıkır şıkır giyerdim. Bu arada kamu çalışanıyım. Şimdi paspal, herşeyden umudunu kesmiş biriyim. Bunu eşime söylediğimde ben naptım sana diyor oysaki zamanında bennde olan neyse(giyim kuşam, davranış, iş ortamındaki arkadaş ilişkilerim..) herşeyi o kadar eleştiriyordu ki kendimi Dünya'nın en büyük yanlışını yapmış gibi hissediyordum. Öyle hissetmemek için onun dediğini yapmak kolay geldi. Şimdiki aklım olsa ben buyum işine geliyorsa derdim. Nerden başlayım nasıl yapayım da bu düşüncelerden kurtulayım lütfen yardım edin. Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum . Evlenmek mutlu olmaya yetmiyomuş... 

5 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Psikolga gidip destek alabilirsin elbette ki  eslerin düşüncesi önemli ama kisi kendine özelden ve seninle tanışırken senin nasıl giyindiginj nasil davrandığını bilerek seninle evlilik yolunda adım atmaya karar vermiş maddi durum elverdiği gene kıyafetler vs alabilirsin acik giyinmeyi istemiyorsa ona uygun kendine tarzına yakin seyler de tercih edebilirsin ama hiç bir zaman bir eşi erkek veya kadın fark etmeksizin bir kalıba sokmak veya kısıtlamak bana da hic dogru gelmiyor
(126 puan) tarafından
Bana da gelmiyor hâlâ gelmiyor.  Ama ben bu duruma nasıl geldim onu da anlamadım. Her tartışmada her tatsızlıkts aklıma bunlar geliyor ve anlatmadığım bir sürü şey. Şu an ücretsiz izindeyim bebekten dolayı. Psikoloğa bile kendi paramla gitme istiyorum. Hiçbir şey istemiyorum eşimden
(4,293 puan) tarafından
Bak bende sen gibiydim hukuk burosunda tanıştık yetistirilme tarzım cok acik giyinmek olmadi hic ama makyajımı yapardım elbisemi de giyerdim nisanliyken beyaz gömlek giydim diye demediğini bırakmadı sinirden yırttım gömleği suan 3 yıllık evliyiz dun diz ustu etek giydim hic bir şey bile demedi tekrar is hayatına dondum kendi paramı kazanıyorum Allaha şükür kendime olan güvenim tekrar yerine geldi . Mevzu giyinip degil zaten esin sana güveniyorsa ne giydiğini ne yaptığını bir zaman sonra inan farkına bile varmıyor bunu tecrübe ile şahitlerim suan evde olduğun için bolesin.  Bende kizimi büyütürsen hep evdeydim pijama dağınık saç ne makyaj ne bisey para istemezdim bile utanırdım çekinirim kendimi ona muhtaç gibi hissederdim suan kizim 2 yasinda girdi ve 6 aydır calisiyorum o kadar mutluyum ki bunu sende yasacaksin suan sadece zamana ihtiyacin var
(126 puan) tarafından
İnşaallah benim de öyle olur ya inşaallah
-Reklam-
0 oy
(405 puan) tarafından
Pişmanlık hissediyorsun ama zararın neresinden dönsen kârdır. Bu saatten sonra yapmak istediğin,olmak istediğin kişi ol canım. Hayat senin hayatın yıpranmana izin verme kendine gel sirkelen kız :)
(126 puan) tarafından
İnşaallah sirkelenirim şöyle antre halısı gibi ne diyim:))
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Geç değil. Önce bı alışverişe gidin tarz değişikliği yapin. Sonra kuaför ohhh. Sonra ufak ufak arkadaşlarınızla vakit geçirmeye başlayın. Zamanla alisacaktir eşiniz. Çok iyi gelecektir size. Siz ne kadar mutlu olursanız eviniz eşiniz de o kadar huzurlu olur. 
(126 puan) tarafından
İşte öyle bir yerde yaşamıyoruz maalesef
0 oy
(115 puan) tarafından
Sizinle ayni durumdayim birde ben isten çıktım farklı şehirlerde geldim tam oldu psikolojim alt üst çok yanlışım giyimimi hiç birseyini beğenmiyorum 
(126 puan) tarafından
İnsan en azından yaptığım fedakarlığı görsün buna dair güzel birşeyler söylesin diyo ama o da yok. Eminim ki geçicidir diyorum evde olmaktan böyledir diyorum . Tamamen teslim olmak istemiyorum. Sen de olma. Ben şimdi beni böyleyken beğendin evlendin diyorum yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri ama galiba gurbette olmak da çok etkili. Ay bilemiycem ama seni anlıyorum inan
(115 puan) tarafından
Kız bide geçen bana demezmi seni aldığımda sen boylemiydin beni zorla kapatan kendisi daha çarşıya çıkıp kıyafet almayan kendisi internetten birkaç getirdiklerim namaz kılıyorum evde kapalı olmam gerekiyor çünkü devamlı namaz yani ne yapayim
(126 puan) tarafından
Aynen bi de sen böyle değildin diyolar. Maymun gözünü açtı diycem de ordan da bi tantana çıkar. Ben de en son ne zaman dışarı çıktım hatırlamıyorum inan ya da en son ne zaman kendime istediğim bişeyi aldım. Ama biraz bizim de suçumuz var biliyo musun herşeye he demekten. Valla azar azar 'eski sen'e doğru dönmeye çalış sennde istersen
(115 puan) tarafından
Çok haklısın canım valla
0 oy
tarafından
Ayy aynı ben ya benimki giyiniş falan değil de kaynana kayınpeder yönünden çünkü resmen onlara bağlı yaşıyoruz oysaki ben böyle bir hayat düşünmedim sadece eşimle yaşamak istedim sonuç sürekli kaynana evindeyim biz kendi evimizdeyken de onlar bizim evimize geliyor mesela şu an 2 kaynım bizde 
(126 puan) tarafından
Bişey desen sen kötü Olcan dimi? Senin adın geçimsiz istemiyor olacak
tarafından
Eşime ne desem de aynı
(126 puan) tarafından
Ailen müdahale etse
tarafından
Ailem müdahale etse eşim kıyameti koparır

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 616 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 100 göst.

401,055 soru

12,002,477 cevap

36,186 kullanıcı

...