0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba kızlar yaklaşık bi 13 gün önce felan bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış çok mutlu oldum kız istiyordum zaten Rabbime şükürler olsun :angel: ama kaynanama onun için kötü olan haberi nasıl vereceğimi düşünüp durdum sonun da söyledim inanmadı zoruma gitti dedi neden kız dedi doguncaya kadar inanmam dedi sonra 6 aylık olduğun da tekrar bak cinsiyetine dedi her dediğine kahkaha atıyordum çünkü umrum dışıydı daha da patlasın diye ben de zaten kız istiyordum dedim daha fitil oldu bana çıkar kız sevdasını içinden dedi Allah insanın gönlüne göre veriyor dogruduğun da da bırakmam yakanı bana erkek torun verene kadar dedi felan filan zaten geçen sene evlendim ilk gelinim neredeyse bir yıl boyunca çocuğum olmadı hep bana bize bir torun vermedin felan derdi eşime söyleyince bana verdiği tek cevap inşallah ters birşey söylemedin anneme dedi ben ondan destek beklerken.. herneyse hiçbir zaman eşimden destek görmedim geçen günlerde bir bayan paylaşım yapmıştı 8 sene boyunca çocuğum olmadı kocam beni karşısina alıp bu bizim kaderimiz kiminle evlenseydim de çocuğum olmazdı gene de demişti o postu okuyunca eşimden utandım resmen neysem işte nerden eşime geldiysem :ermm:esime karşı ne kadar kirginsam artık ...

Aranızda kaynanası benim kaynanam gibi olan oldumu nasıl tepki verdiniz :wassat: bide kaynanamın 6 erkek çocuğu var kızları hiç yok gene de doymamış erkeklere yaa..

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
(6,136 puan) tarafından
Mevzuyu tam okumadım başlığa bakarak cvb veriyorum

Kaynanam da oğlan olacağını duyduğunda oğlum için erkek oldugu iyi oldu dedi yani eşim için iyiymiş. Ben anlamadım sormadım da eşim ilk evliliğinde hiç birlikte olmamış acaba onun kanıtı mi diyorum bazen 
(6,136 puan) tarafından
Kaynanamın ısrarı eşim çok uğraşmış kurtarın beni diye ama büyük kaynım boşanınca sende boşanma herkes bizi suçlu görür sabret düzelir demişler sabretmiş ama eşimi yiyip bitirmişler
(2,066 puan) tarafından
hadi  yaa üzüldüm öylede zor canimm neseki senle evlenmiş esin.
(6,136 puan) tarafından
Keşke evlenmeseydi diyorum şükür sorunumuz yok ama bilmiyorum bazen kötü oluyor insan
tarafından
Kiz esos daha ordamisin nie takiyon yavrumm sen
(2,066 puan) tarafından
camim boşver sem takma kafana
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Acaba o 6 erkek çocuktan hayır görüyo mu 
(94 puan) tarafından
Evet çünkü hepsi annelerine düşkünler kayinbabam dahil kaynanam bir yastığa bu battaniye dese eşim evet bu battaniye der okadar yani
0 oy
(598 puan) tarafından
Benimde kaynanamın 6 erkek çocuğu var kızı yok oda hep der ilk erkekleri olsun diye 
(94 puan) tarafından
Bu ilk felan alakası yok onun için mal mülk ve erkekler başka da birşey görmez
0 oy
(82 puan) tarafından
Ya kızıyorum böyle insanlara sen kim oluyorsun Allahın verdiğini sorguluyorsun, beğenmiyorsun. Ne kadar ayıp bir şey. Hayrın nereden, kimden geleceği ne belli. 
(94 puan) tarafından
Allah korkusu olsaydı bana bize torun veremedin felan demezdi Allah biliyor ya onun yüzünden ne kadar strese girdim kendimi baskı altında hissettim ağladım ben onu sadece Allah'a havale ediyorum
(82 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ve stres te iyi gelmez böyle şeylere yani. İnanılmaz ya yıl olmuş kaç neler konuşuluyor. Sen keyfine bak kızçenin tadını çıkar boşver onu :) yarın öbür gün hasta olsa ona kız mı bakacak erkek mi? Benim de kaynananmın kızı yok kız çok seviyor ben de erkek bekliyorum :))))
(94 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah (✿ ♡‿♡)
(82 puan) tarafından
Amin canım sende inşallah :)
0 oy
tarafından
Benim ki eltimede banada 2.yi yaomayin diyo :)
(94 puan) tarafından
Oda aynı saçmalık ona neki siz cekeceksiniz cocuk derdini
tarafından
Aman oda bi ayri ya

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 949 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur... (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 3,061 göst.
5 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Ümrannnn (410 puan) tarafından soruldu
0 oy