Merhaba kızlar yaklaşık bi 13 gün önce felan bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış çok mutlu oldum kız istiyordum zaten Rabbime şükürler olsun ama kaynanama onun için kötü olan haberi nasıl vereceğimi düşünüp durdum sonun da söyledim inanmadı zoruma gitti dedi neden kız dedi doguncaya kadar inanmam dedi sonra 6 aylık olduğun da tekrar bak cinsiyetine dedi her dediğine kahkaha atıyordum çünkü umrum dışıydı daha da patlasın diye ben de zaten kız istiyordum dedim daha fitil oldu bana çıkar kız sevdasını içinden dedi Allah insanın gönlüne göre veriyor dogruduğun da da bırakmam yakanı bana erkek torun verene kadar dedi felan filan zaten geçen sene evlendim ilk gelinim neredeyse bir yıl boyunca çocuğum olmadı hep bana bize bir torun vermedin felan derdi eşime söyleyince bana verdiği tek cevap inşallah ters birşey söylemedin anneme dedi ben ondan destek beklerken.. herneyse hiçbir zaman eşimden destek görmedim geçen günlerde bir bayan paylaşım yapmıştı 8 sene boyunca çocuğum olmadı kocam beni karşısina alıp bu bizim kaderimiz kiminle evlenseydim de çocuğum olmazdı gene de demişti o postu okuyunca eşimden utandım resmen neysem işte nerden eşime geldiysem esime karşı ne kadar kirginsam artık ...
Aranızda kaynanası benim kaynanam gibi olan oldumu nasıl tepki verdiniz bide kaynanamın 6 erkek çocuğu var kızları hiç yok gene de doymamış erkeklere yaa..
411,465 soru
12,386,080 cevap
43,530 kullanıcı